- 05:07 1402-07-04
- زمان مطالعه: 66 دقیقه
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 1402/06/29
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر، امیدواریم هر جا که هستین حالتون عالی و جیبتون پرپول باشه. امروز قراره که بعد از دو هفته بازار ارزهای دیجیتال رو با همدیگه بررسی کنیم و ببینیم که در دو هفته ای که پشت سر گذاشتیم چه اتفاق های مهمی افتادن، قیمت بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال چه تغییراتی رو داشتن و چه نوسان هایی رو کردن و با همدیگه یه سری بررسی ها و تحلیل هایی رو روی مارکت داشته باشیم. پس تا وقت رو تلف نکردیم بریم خبرها و رویدادهای مهم این هفته، ولی قبلش حتما کانال یوتیوبی ارزسنج رو سابسکرایب کنین تا شما هم بتونین از ویدیوهای آموزش ارز دیجیتال و تحلیل های هفتگی ما نهایت استفاده رو ببرین.
کاهش قابل توجه کاربران سولانا(Solana)
اولین خبر ما مربوط به ارز دیجیتال سولانا(Solana) هست. بهتره بدونین ارز سولانا در هفته ای که پشت سر گذاشتیم، طبق آماری که به دستمون رسیده و بر اساس داده های آنچین، تعداد کاربرهای خودش رو به طور قابل توجهی از دست داده و تعداد کاربرهایی که در حال حاضر دارن از این شبکه استفاده می کنند به پایین ترین لول خودش در دو سال گذشته رسیده و خب این می تونه که نشون دهنده یه سری مشکلات توی شبکه سولانا باشه و باعث بشه که مقدار اون TVL داخل این شبکه کاهش پیدا کنه و مشکلاتی رو واسه پلتفرم های سولانا به وجود بیاره که پشت بند این خبر و دقیقا چند روز بعد از اون خبری در مورد مشکلات و بحران هایی که واسه پروژه هایی که روی شبکه سولانا بودن منتشر شد و توی این خبر اومده بود که به دلیل کاهش مقدار TVL خیلی از اون ها با مشکلات بزرگی مواجه شدن و دیگه نمی تونن که بعضی از کارهای خودشون رو انجام بدن.
هک شدن صرافی کوینکس(CoinEx)
مهم ترین خبری که این هفته داشتیم و باعث ترس کاربران ایرانی هم شده بود، هک شدن صرافی کوینکس(CoinEx) بود. صرافی کوینکس در حال حاضر یکی از معدود پلتفرم هایی هستش که با ما ایرانی ها کاملا سازگار هست و مشکلاتی مثل تحریم هایی که علیه ما وجود دارن نداره و از طرفی هم حجم زیادی از سرمایه گذاران ایرانی که در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت می کنند، از این صرافی واسه انجام دادن معاملات خودشون استفاده می کردن و خب در واقع میشه گفت که بیشتر کاربران صرافی کوینکس در حال حاضر ایرانی ها هستن، ولی خب اخیرا یه هک گسترده ای توی این صرافی انجام شد که همین هم باعث ایجاد یه سری نگرانی ها برای ما ایرانی ها شد و باعث شد که خیلی از افراد حتی سعی کنند که سرمایه خودشون رو از این پلتفرم خارج کنند.
تحلیل تکنیکال بیت کوین 1402/06/29
اگه بخواهیم از نظر تکنیکالی هم بررسی رو روی بازار ارزهای دیجیتال داشته باشیم، می تونیم بگیم که ما همچنان داریم روی خط روند اصلی خودمون حرکتی رو انجام میدیم و یه محدوده حمایتی خیلی مهم توی محدوده 25800 تا 24300 تا داریم که در واقع همین ناحیه هم باعث شده که در حال حاضر قیمت بیت کوین این بالا بمونه. اگه این ناحیه رو از دست بدیم، خب ناحیه نسبتا مهمی از طرفی هم ناحیه بزرگی محسوب میشه.
اینجا تقریبا یه منطقه 6 درصدی واسه ما هست که خیلی مهمه و در صورتی که ما این ناحیه رو از دست بدیم، به احتمال خیلی زیاد بتونیم که بیاییم این خط روند رو ببنیم و حالا بعد از اون به سمت بالا احتمالا یه حرکتی رو داشته باشیم. چون هر بار برخوردی که ما با این ناحیه داشتیم، می تونیم ببینیم که خب یه حرکت صعودی نسبتا خوبی مارکت تونسته که انجام بده و ممکنه اینجا هم دوباره این موضوع تکرار بشه.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 1402/06/16
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر، امیدواریم حالتون عالی و معامله هاتون پرسود باشه. ما با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم تا وضعیت بازار رمز ارزها رو در هفته ای که گذشت بررسی کنیم و ببینیم که قیمت ارزهای دیجیتال در این هفته دچار چه تغییر و تحولاتی قرار گرفتن. همچنین در این ویدیوی تحلیل هفتگی بهتون می گیم که چه رویدادهایی در هفته گذشته اتفاق افتاده و تاثیر اون ها روی قیمت رمز ارزها و انواع صرافی ارز دیجیتال چجوری بوده. در ادامه همراه ما باشین تا بدونین قیمت ارزهای دیجیتال در آینده چجوری میشه.
تعویق تصمیم گیری کمیسیون بورس آمریکا درباره ETF اسپات بیت کوین
یکی از مهم ترین اخباری که در هفته گذشته منتشر شد و باعث شد تا قیمت رمز ارزها کاهش پیدا کنند، این هست که کمیسیون بورس آمریکا تصمیم گیری در مورد هر ETF7 اسپات ارز دیجیتال بیت کوین رو به تعویق انداخته. یا بهتره بگیم که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرده که واسه بررسی تغییر قانون پیشنهاد واسه صدور مجوز راه اندازی ETFهای اسپات بیت کوین به وقت زیادی نیاز داره.
بر اساس اطلاعیه های منتشر شده، بررسی درخواست بیت وایز به 16 اکتبر، بلک راک، ون اک، وایزاورجین، ویزدم تری و اینسکو به 17 اکتبر و والکری به 19 اکتبر موکول شده. با توجه به اینکه درخواست های قبلی این شرکت ها واسه عرضه ETF اسپات بیت کوین توسط کمیسیون بورس رد شده، معلوم نیست که آیا این نهاد نظارتی بعد از رسیدن به مهلت های مقرر جدید تصمیم های خودش رو دوباره به تعویق بندازه یا نه!
تسلیم سرمایه گذاران کوتاه مدت بیت کوین
داده های منتشر شده توسط سایت گلس نود نشون میده که معامله گران و سرمایه گذاران کوتاه مدت، ولت هایی که بیت کوین رو واسه کمتر از 155 روز نگهداری می کنند، دوباره تسلیم فشار فروش شدن و تقریبا 20 هزار بیت کوین رو با ضرر به صرافی ها می فرستن. این چهارمین دوره در سال جاری هست که سرمایه گذاران کوتاه مدت تحت فشار بازار تسلیم میشن. این تسلیم مستمر باعث بیشتر شدن واگرایی در پویایی عرضه بین سرمایه گذاران کوتاه مدت و بلند مدت میشه که تاثیر چشمگیری بر روند آینده بازار رمز ارزها می ذاره.
تحلیل تکنیکال بیت کوین 1402/06/16
در ادامه این تحلیل هفتگیمون، می خواهیم از نظر تکنیکال هم ارز دیجیتال بیت کوین و بازار رمز ارزها رو بررسی کنیم. خب ما در تایم فریم هفتگی یه خط روندی رو داریم که در حال حاضر بیشتر از 2248 روز هست که بالای اون تونستیم که خودمون رو نگه داریم و خب در واقع این بهمون نشون میده که خط روند چقدر می تونه واسه ما مفید باشه. بارها بهش واکنش نشون دادیم و تونستیم یه حرکتی رو به سمت بالا انجام بدیم و خب به همین دلیل هم اهمیت خیلی بالایی رو این خط روند از نظر تکنیکال واسه ما داره.
حتی در اون ریزشی که ما به خاطر ویروس کرونا هم داشتیم، می تونیم ببینیم که دقیقا از روی خط روند تونسته که در واقع بدنه کندل خودش رو تشکیل بده و از اینجا تونسته که به سمت بالا یه حرکتی رو داشته باشه. در حال حاضر ما خب بالای این خط روند هستیم و انتظار داریم که توی برخوردی که می تونه بهش داشته باشه، بتونه یه حرکتی رو به سمت بالا انجام بده. در حال حاضر هم یه محدوده تقریبی 25700 تا 24900 یه ناحیه حمایتی خیلی مهم هم داریم.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 1402/06/08
همراه های عزیز آکادمی ارزسنج سلام وقتتون بخیر، با یه تحلیل هفتگی ارز دیجیتال دیگه در خدمت شما هستیم و می خواهیم تا وضعیت کلی بازار رمز ارزها و ارز دیجیتال بیت کوین رو با همدیگه بررسی کنیم و ببینیم که مارکت در این هفته چه روندی رو داشت و چه رویدادها و اخبار مهمی منتشر شدن که باعث شده تا قیمت رمز ارزها افت و خیز زیادی رو تجربه کنند. بر همون اساس هم انواع سیگنال ارز دیجیتال در بازار صادر شدند. در ادامه همراه ما باشین.
ابتدا وضعیت بازار ارزهای دیجیتال رو از نظر بنیادی یا فاندامنتالی بررسی می کنیم تا ببینیم حواشی بازار این هفته چه چیزهایی بودن، سپس با همدیگه سراغ نمودار قیمت بیت کوین میریم تا با همدیگه نگاهی به الگوهای تشکیل شده در این نمودار بندازیم.
پیروزی گری اسکیل در دادگاه و رشد قیمت بیت کوین
یکی از مهم ترین اخباری که این هفته منتشر شد و باعث رشد چشمگیری قیمت بیت کوین شد، مربوط به پیروزی گری اسکیل در دادگاه هست. همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارز دیجیتال هم گفتیم، با پیروزی شرکت ارز دیجیتال گری اسکیل، بازار رمز ارزها روند رو به رشدی رو شروع کرد. قیمت ارز دیجیتال بیت کوین با جهش 7 درصدی به بالاترین سطح 18142 دلار رسید و در حال حاضر ارزش بازار رمز ارزها با 6 درصد افزایش، 1.15 تریلیون دلار ارزش داره. در سایر نقاط بازار هم اتریوم تا سقف 1740 دلار معامله شد و ارزش اون در 24 ساعت گذشته 5 درصد افزایش پیدا کرد. همه 10 آلت کوین برتر در زمان ضبط این ویدیو رو به رشد هستن.
طبقه بندی اولین ETF بیت کوین اروپا به عنوان صندوق سرمایه گذاری!
با توجه به داده های منتشر شده توسط بلومبرگ، شرکت مدیریت دارایی ژاکوبی، ETF اسپات ارز دیجیتال بیت کوین خودش رو به عنوان یه صندوق ماده 8 طبقه بندی کرده. صندوق هایی که تحت ماده 8 مقررات افشای مالی پایدار اروپا دسته بندی میشن، اون هایی هستن که چارچوب های زیست محیطی یا اجتماعی رو ترویج می کنند. این صندوق که در 15 اوت در بورس اوراق بهادار آمستردام عرضه شد، اولین ETF بیت کوین هست که در اروپا معامله میشه. بر اساس این گزارش، مارتین بدنال مدیر عامل ژاکوبی با استناد به سرمایه گذاری های جزئی این ETF در حوزه انرژی های تجدیدپذیر، این صندوق رو به صورت کامل زیست محیطی می خونه.
تحلیل تکنیکال بیت کوین 1402/06/08
اگه بخواهیم از نظر تکنیکال هم یه بررسی رو واسه ارز دیجیتال بیت کوین داشته باشیم، همونطور که می بینین کندل این ماهمون یک روز و 18 ساعت ازش باقی مونده. اینجا می بینیم که نسبتا شدویی رو به سمت پایین ثبت کرده و تونسته که خودش رو در حال حاضر بالای 27140 که منطقه مهمی توی تایم فریم ماهانه برای ما محسوب میشه، خودش رو ثابت نگه داره.
از طرف دیگه هم همونطور که می بینین در حال حاضر در واقع زیر این SMA 7 من قرار گرفته و اگه خب بتونه بالای اون بیاد، در واقع خطر ریزش قیمت بیت کوین واسه ما کمتر میشه و احتمالا ماه آینده هم بالای این SMA خودمون باشیم، ولی خب اگه کندل ما زیر SMA 7 بسته بشه، ممکنه در واقع توی ماه آینده یه ریزشی رو تجربه کنیم. چون این SMA 7 ما در این ناحیه خیلی مهمه و می تونیم ببینیم که هر بار زیر این خط میاییم و کندلی زیر اون بسته میشه، یه ریزش یه اصلاح قیمتی رو تجربه می کنیم.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 1402/06/01
کاربران عزیز آکادمی ارزسنج سلام؛ وقتتون بخیر امیدواریم حالتون عالی و معامله هاتون پرسود باشه. ما امروز دوباره با یه تحلیل هفتگی ارز دیجیتال در خدمت شما هستیم تا بازار رمز ارزها رو از نظر فاندامنتال و تکنیکال تجزیه و تحلیل کنیم و ببینیم که در هفته گذشته چه رویدادها و اتفاقی رخ داده و این اتفاقات چه تاثیر در قیمت ارزهای دیجیتال داشتن. ابتدا اخبار مهم این هفته رو بررسی می کنیم و بعدا بیت کوین رو از نظر تکنیکالی بررسی می کنیم.
یکی از مهم ترین اخباری که این هفته در رابطه با بازار ارزهای دیجیتال منتشر شد، درخواست امپاورد فاندز واسه راه اندازی ETF 3 فیوچرز ارز دیجیتال بیت کوین هست. بهتره بدونین این شرکت مدیریت دارایی درخواست کرده که این ETF ها با اسم برندهای آرک اینوست و 21 شیرز در بازار عرضه بشن. با این وجود، این دو شرکت فقط نقش مشاوران فرعی این صندوق ها را رو بازی می کنند.
توجه داشته باشین که ETF فیوچرز بیت کوین آرک 21 شیرز اکثرا در معاملات آتی رمز ارز بیت کوین بورس کالای شیکاگو سرمایه گذاری می کنه. این ETF همچنین به عنوان صندوق زیربنایی در دو ETF دیگه عمل می کنه. امپاورد فاندز یکی از شرکت های زیرمجموعه آلفا آرکیتکت که با اسم تجاری ایی ای ادوایزرز کار می کنه، مشاور اصلی این صندوق های سرمایه گذاری بیت کوین میشه.
90 درصد سرمایه گذاران بیت کوین در ضرر هستند!
با توجه به اطلاعات منتشر شده توسط سایت گلس نود میشه فهمید که بعد از ریزش اخیر بازار رمز ارزها، 88.3 درصد از عرضه ای که به وسیله سرمایه گذاران و معامله گران کوتاه مدت یا ولت هایی که کمتر از 155 روز بیت کوین نگه می دارن، در حال حاضر در ضرر تحقق نیافته به سر می برن. نکته قابل توجه این هست که از 2.56 میلیون بیت کوینی که در اختیار این دسته از معامله گران هست، تقریبا 2.26 میلیون بیت کوین از قیمت فعلی بازار بالاتر خریده شدن. همچنین ایلان سولوت که یکی از مدیران قسمت ارزهای دیجیتال در مارکس سلوشنز در این مورد تاکید کرده که ضرر تحقق نیافته تقریبا 90 درصد از تریدرهای کوتاه مدت یکی از مشکلات مهم در بازار هست.
تحلیل تکنیکال بیت کوین
اما بریم سراغ تحلیل تکنیکال بیت کوین! در تایم فریم هفتگی همونطور که می بینین، کندلی که هفته قبل بسته شد، دقیقا زیر SMA 7.25 قرار گرفت و خب این نشون میده که بازار ارزهای دیجیتال قراره که یه حالت ریزشی رو داشته باشه، ولی نکته مهم این هست که خب ما بعد از اینکه هر کندل بلندی رو که در تایم فریم هفتگی ثبت می کنیم، در واقع بعد از اون می بینیم که قیمت بیت کوین یه حالت رنجی رو پیدا می کنه و یه مدت استراحت می کنه و بعد از اون حرکت خودش رو انجام میده.
در اینجا ها هم این موضوع وجود داره. هر وقت که ما یه کندل بلندی رو می زدیم، قیمت یه مدت رنج میزد. بنابراین، می تونیم انتظار داشته باشیم که در دو سه هفته آینده قیمت بیت کوین یه حالت رنجی رو پیدا کنه و اینجا یه سری نوسان هایی رو داشته باشه تا در نهایت این SMA ما یه حالت نزولی پیدا کنه و به قیمت بیت کوین برسه.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 1402/05/25
ارزسنجی های عزیز سلام امیدواریم حالتون عالی و معامله هاتون پرسود باشه. ما دوباره با یه تحلیل هفتگی ارز دیجیتال دیگه اومدیم و می خواهیم با همدیگه بررسی کنیم و ببینیم که در هفته گذشته چه رویدادهایی در انواع صرافی ارز دیجیتال اتفاق افتاده و تاثیر این رویدادها در بازار رمز ارزها چجوری بوده. همچنین در ادامه این ویدیو قیمت بیت کوین و سایر رمز ارزها رو از نظر تکنیکالی بررسی می کنیم و بهتون می گیم که روند قیمتی در هفته آینده چجوری میشه!
یکی از مهم ترین اخباری که این هفته منتشر شد، این هست که اولین ETF اسپات رمز ارز بیت کوین در اروپا عرضه شده و تونست سروصدای زیادی به پا کنه. همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی هم گفتیم، ژاکوبی است منیجمنت، اولین ETF اسپات بیت کوین رو در اروپا رو تقریبا 2 سال بعد از تایید اون در یورونکست آمستردام یه بازار سهام مستر در کشور هلند عرضه کرد. همچنین این صندوق به وسیله کمیسیون خدمات مالی گرنزی تنظیم و با نماد BCOIN توسط معامله گران خرید و فروش میشه.
توجه داشته باشین که ژاکوبی همچنین اعلام کرد که فیدلیتی دیجیتال استس حضانت این صندوق رو بر عهده داره و شرکت معاملاتی فلو تریدرز بازارساز اون میشه. بهتره بدونین مجوز این ETF اسپات بیت کوین در سال 2021 تایید و اجرای اون واسه سال 2022 برنامه ریزی شده بود، ولی ژاکوبی به دلیل بحران های ناشی از فروپاشی اکوسیستم ترا و ورشکستگی صرافی FTX در بازار رمز ارزها برنامه خودش رو عقب انداخته.
برای مشاهده ارزهای در حال نوسان میتوانید با استفاده از خدمات سیگنال ارز دیجیتال ارزسنج لیست آن ارزها را مشاهده و خرید و فروش کنید.
تبدیل استیبل کوین PayPal به سایر رمز ارزها!
یکی دیگه از مهم ترین اخباری که این هفته در بازار ارزهای دیجیتال منتشر شد، این هست که پی پل(PayPal) امکانتبدیل استیبل کوین خودش به رمز ارزهای دیگه رو فراهم کرد. همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارز دیجیتال هم گفتیم، پی پل به تازگی استیبل کوین خودش رو ایجاد کرده و اعلام کرده که قابلیت جدیدی رو ارائه میده تا کاربران بتونن به صورت یکپارچه PYUSD رو به سایر دارایی های ارز دیجیتال تبدیل کنند.
این غول پرداخت نوعی پلتفرم هاب ارز دیجیتال به وجود اورده که امکان خرید و فروش رمز ارزها و سیایر عملکردها رو به وسیله پی پل و استیبل کوین خودش فراهم می کنه. علاوه بر این، پی پل در حال بررسی امکان توسعه عملیات رمز ارزهای خودش هست، به این امید که بتونه رتبه ای در قسمت رو به رشد رمز ارزها به دست بیاره!
تحلیل تکنیکال بیت کوین 1402/05/25
اما بیایین از نظر تکنیکال هم نگاهی رو به بازار ارزهای دیجیتال بندازیم. خب در تایم فریم ماهانه هنوز 15 روز مونده که این کندل ما بسته بشه و اطلاعات خیلی زیادی رو بهمون نمیده، ولی شکلی که فعلا داره، خیلی جالب نیست و ضعف این حرکت صعودی رو به وضوح می تونیم که اینجا ببینیم.
علاوه بر این، در تایم فریم هفتگی، اگه یادتون باشه ما هفته قبل در مورد یه سناریوی ریزشی صحبت کردیم و گفتیم که اینجا یه خط روندی رو داریم که از خیلی وقت پیش هست(بیشتر از 300 هفته) و ما در واقع بالای این خط روند قرار گرفتیم و خب این احتمال وجود داره که دوباره بیاییم و این خط روند رو یبار دیگه بخواهیم که تستش کنیم. از طرف دیگه، در اندیکاتور RSI ما می تونیم اینجا یه واگرایی رو به شکل واضح مشاهده کنیم. یه واگرایی منفی داریم و خب با توجه به اینکه اندیکاتور ما روی سقف های قیمتی پایین تری تشکیل میشه، می تونیم بگیم که احتمال ریزش وجود داره، مگه اینکه حرکت RSI ما بتونه که باید بالای خط و تثبیتی بده.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 1402/05/18
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال؛ به ویدیوی تحلیلی این هفتمون خوش اومدین. قراره که در این ویدیوی آموزشی تحلیلی با همدیگه بازار ارزهای دیجیتال رو از نظر فاندامنتال و تکنیکال بررسی کنیم و ببنیم که قیمت در هفته آینده چه رفتاری رو می تونه که از خودش نشون بده و چجوری می تونیم که از این رفتار به سود خودمون استفاده کنیم. قبل از هر چیزی سراغ اخبارها و اتفاق هایی میریم که این هفته در بازار ارزهای دیجیتال سر و صدای بیشتری رو داشتن و بعدا از نظر قیمتی چارت بیت کوین و شاخص های مهم بازار رو با همدیگه بررسی می کنیم.
اگه یادتون باشه، هفته قبل سازمان SEC اعلام کرده بود که صرافی هایی که داخل کشور آمریکا فعالیت دارن، همه توکن ها و ارزهایی که لیست می کنن و اون ها رو به فروش می رسونن رو حذف کنند و فقط از بیت کوین پشتیبانی کنند. بعد از این خبر یه سری واکنش هایی نسبت به خبر منتشر شد. اولین واکنش هم مربوط به صرافی ارز دیجیتال کوین بیس(Coinbase) بود که اعلام کرده بود که ارزهای ریپل(XRP) و لایت کوین(LTC) رو به لیست معاملاتی خودش اضافی کرده و قراره که این رمز ارزها از این به بعد این خرید و فروش بشن.
بعد از اینکه ریپل تونست در دادگاهی که بر علیه خودش توسط سازمان SEC داشت پیروز بشه، همچنان می بینیم که هنوز هم برخی از صرافی ها دارن ازش حمایت می کنند و اون رو دوباره به لیست معاملاتی خودشون اضافی می کنند تا کاربران بتونن که اون رو خرید و فروش کنند.
خبر بعدی که در مورد ارز دیجیتال ریپل(XRP) وجود داره این هست که صرافی Bitstamp که یکی از بزرگ ترین صرافی های در اروپا هست، در حال حاضر قرار شده که از ریپل پشتیبانی کنه. البته تا قبل از این هم از این رمز ارز پشتیبانی می کرد و خب همونطور که می دونین بعد از اینکه این دادگاهی که علیه ریپل وجود داشت، پیروز شد خیلی از صرافی ها مثل کوین بیس، کراکن و بیت استمپ اولین صرافی هایی بودن که ریپل رو دوباره به لیست معاملاتی خودشون برگردوندن و طبق این اطلاعیه ای که منتشر شده، ظاهرا کمپانی که پشت ارز ریپل هستش، بخشی از این صرافی رو تونسته که خریداری کنه و سرمایه گذاری انجام بده.
تحلیل تکنیکال بیت کوین 1402/05/18
برای اینکه بازار ارزهای دیجیتال رو بررسی کنیم، همونطور که در تصویر بالا هم می بینین، کندل ماهانه ماه قبلمون قرمز رنگ بسته شده و کندل این هفتمون هم با وجود اینکه 23 روز مونده که بسته بشه در حال حاضر سبز رنگ هست و خب اطلاعات خیلی زیادی رو نمی تونیم که از اون به دست بیاریم. در تایم فریم هفتگی هم کندل این هفتمون با وجود اینکه 4 روز مونده که بسته بشه، تونسته حرکت مثبت خیلی خوبی رو انجام بده و اگه بتونه این شدوی خودش رو که وجود داره پر کنه و بتونه دو تا کندل قبلی رو هم اینگالف کنه، می تونیم انتظار یه حرکت خیلی خوبی رو در هفته های آینده در بازار ارزهای دیجیتال داشته باشیم.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 1402/05/11
ارزسنجی های عزیز سلام؛ امیدواریم هرجا که باشین حالتون عالی و معامله هاتون پرسود باشه. یه هفته هم از بازار ارزهای دیجیتال گذشت و ما شاهد بالا و پایین رفتن قیمت ارزهای دیجیتال بودیم. این هفته ما از نظر خبری، یه هفته ای نسبتا پرتلاطمی داشتیم. از نظر قیمتی هم بازار ارزهای دیجیتال به جز اون حرکتی که دیروز اتفاق افتاد، کلا وارد یه محدود رنجی شده بود و مثل همیشه قیمت بیت کوین داشت در یه محدوده مشخصی نوسان می کرد.
در این ویدیوی تحلیل هفتگی ارز دیجیتال قراره یه نگاه تحلیلی آموزشی رو به بازار ارزهای دیجیتال داشته باشیم و ببینیم که در هفته آینده مارکت چه حرکتی رو می تونه انجام بده، حمایت ها و مقاومت های قیمتی ما کجا هستن و چه واکنشی رو باید نسبت به بازار از خودمون نشون بدیم.
افزایش 25 واحدی نرخ بهره آمریکا
اولین خبری که ما در این هفته داشتیم، مربوط به چهارشنبه هفته قبل هست که نرخ بهره آمریکا اعلام شد و خب همونطور که می دونین، نرخ بهره آمریکا تاثیر قابل توجهی رو می تونه روی شاخص های مختلف داشته باشه. در این خبر و طی آخرین تصمیمی که در واقع فدرال رزرو برای نرخ بهره گرفته بود، تصمیم گرفتن که دوباره 25 واحد بیان و این نرخ بهره رو افزایش بدن تا بتونن تورم رو بیشتر از قبل تحت کنترل خودشون در بیارن. البته بدونین که توی چند ماه گذشته نرخ تورم آمریکا از 8 درصد به 3 درصد رسیده و این پیشرفت خیلی خوبی هست، ولی همچنان قصد دارن تا نرخ بهره رو به زیر 2 درصد برسونن. به همین دلیل هم هست که همچنان ما شاهد این هستیم که نرخ بهره رو دارن افزایش میدن.
اگه بخواهیم واکنش بیت کوین رو نسبت به این افزایش نرخ بهره بررسی کنیم، ما یه روند صعودی رو داشتیم قبل از این خبر و خب با توجه به اون انتظاری که میرفت و با توجه به اون دیدگاهی که توی تریدرها داشتیم، همه انتظار داشتن که دوباره این شاخص افزایش پیدا کنه و این اتفاق هم افتاد و به همین دلیل هم قبل از اینکه این خبر منتشر بشه، بازار یه حالت رنجی رو پیدا کرد و بعدا ریزش قابل توجهی رو تجربه کرد.
تتر 1.6 میلیارد دلار بیت کوین در اختیار دارد!
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارز دیجیتال هم گفتیم، تتر در روز دوشنبه گزارش سه ماهه خودش رو منتشر کرد. تتر گزارش داد که دارای ذخایر مازاد 3.3 میلیارد دلاری بوده که 850 میلیون دلار نسبت به سه ماه گذشته افزایش پیدا کرده. همچنین تتر تقریبا 85 درصد از سرمایه گذاری ها رو به صورت نقد یا معادل های نقدی نگهداری می کنه. این شرکت همچنین گزارش داده که سود عملیاتی اون از سه ماه گذشته بیشتر از یک میلیارد دلار هست که نشون دهنده افزایش 30 درصدی نسبت به 3 ماه گذشته هست. توجه داشته باشین که گزارش حسابرسی حدود 1.6 میلیارد دلار بیت کوین رو نشون داده که نسبت به 1.5 میلیارد دلاری که چند ماه پیش گزارش شده بود، کمی افزایش پیدا کرده.
تحلیل تکنیکال بیت کوین 1402/05/11
اما بریم سراغ تحلیل بیت کوین! بهتره بدونین در تایم فریم ماهانه، همونطور که می بینین کندل ما بسته شده. این کندل نوعی کندل نزولی بود و قدرت نسبتا خوبی رو هم داشت، ولی اگه بخواهیم این کندل رو با بقیه کندل هایی که اینجا هستن، مقایسه کنیم، مثل این کندل نزولی که داشتیم، می تونیم بگیم که در واقع یه کندل نسبتا کوچیکی هست و از نظر مقدار حرکتی که انجام میده. مثلا کندلی که ما اینجا داشتیم، تقریبا 30 درصد از حرکت رو بهمون نشون میده ولی خب این کندلمون حدودا 10 درصد حرکت کرده و انتظار میره که رشد قابل توجهی رو تجربه کنه. از اونجایی که کندل ماهانه به رنگ سبز بسته شده، پیش بینی میشه تا قیمت بیت کوین صعود کنه.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 1402/05/04
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر، امیدواریم هر جا که هستین حالتون عالی و جیبتون هم پر پول باشه. با یه تحلیل هفتیگی در مباحث آموزش ارز دیجیتال در خدمتتون هستیم و قراره که یه نگاهی رو به اتفاقات و اخبار هفته گذشته داشته باشیم و بعدش هم سراغ نمودار بیت کوین بریم.
در این ویدیوی تحلیلی قراره که شرایط بازار ارزهای دیجیتال رو از نظر تکنیکالی بررسی کنیم و با توجه به اون انتظاراتی که درباره ریزش قیمت بیت کوین داشتیم و این اتفاق هم افتاد، قراره که تارگت های قیمتی، حمایت ها و مقاومت های قیمتی جدید بیت کوین رو با هم دیگه پیدا کنیم.
اعتراض مسئولان سازمان SEC نسبت به رای دادگاه
اولین خبر ما مربوط به شرکت ریپل و رمز ارز XRP هست. همونطور که می دونین طی دو سه هفته اخیر درباره این ارز دیجیتال زیاد صحبت کردیم. این ارز بالاخره بعد از چند سال تونسته بود که در دادگاهش بر علیه SEC پیروز بشه و خب همین هم باعث شد که یه پامپ قیمتی 100 درصدی رو داشته باشه. یعنی توی یه شب قیمتش یهویی دو برابر شد و مسیر حرکتی خودش رو که دو سال بود نتونسته طی کنه، در یه شب تونست که اون رو طی کنه و قیمتش افزایش پیدا کرد. همین موضوع هم باعث شد تا جامعه کریپتوکارنسی خیلی خوشحال باشن، بتونن سود زیادی از ریپل بگیرن. از طرف دیگه هم پیروز شدنش نمادی برای پیروز شدن شبکه های غیرمتمرکز به سیستم متمرکز هست.
ولی خبر این هفتمون به خاطر ادعایی هست که طرفداران این پروژه رو حسابی نگران کرده. ظاهرا مسئولان SEC از رای دادگاهشون راضی نبودن و به همین دلیل می خوان تا نسبت به اون اعتراض کنند تا شاید بتونن حکمش رو تغییر بدن. ولی وکلای ریپل در پاسخ به این ادعا گفتن که حتی اگه SEC بخواد همچین اعتراضی رو هم بده دو سال طول می کشه. از طرفی هم تیم ارز دیجیتال ریپل کاملا به خودشون مطمئن هستن و حتی اگه این اتفاق هم بیفته، اعتقاد دارن که دوباره در دادگاه پیروز بشن.
یکی دیگه از مهم ترین خبرهای این هفتمون هم مربوط به شبکه اجتماعی توییتر و مالک اون یعنی آقای ایلان ماسک هست. ظاهرا بعد از جنگ شبکه های اجتماعی که بین توییتر و تریدز به وجود اومد و آقای ماسک و مارک زاکبرگ مقابل هم قرار گرفتن، ایلان ماسک تصمیم گرفت تا یه شبکه اجتماعی یا سوپر اپلیکیشن رو واسه خودش بسازه. به همین دلیل هم نماد توییتر رو در همین چند روز گذشته به علامت X تغییر داده و گفته که می خواد یه اپلیکیشن کاربردی تر رو به اسم x به وجود بیاره.
واکنش های زیادی هم نسبت به این اتفاق وجود داشت که حتی چانگ پنگ ژائو هم نسبت به این خبر واکنش نشون داد و لوگوی بایننس رو به شکل X در اورده بود و یه شوخی رو با آقای ایلان ماسک کرده بود. ولی نکته خیلی مهمی که وجود داره، علاقه ای هست که آقای ماسک به ارز دیجیتال دوج کوین داره و همین هم باعث شد که یه سری حرف و حدیث هایی در مورد ارز دوج کوین در این شبکه به وجود بیاد. از طرفی هم ایلان ماسک در بخش لوکیشن صفحه خودش در توییتر اومده و توی بخش لوکیشنش، در واقع علامت X رو به همراه کلمه D اینجا قرار داده. همین علامت D هم باعث شد تا خیلیا این شایعه رو به وجود بیارن که توکن پرداختی این برنامه قراره که دوج کوین باشه.
تحلیل تکنیکال بیت کوین 1402/05/04
قیمت ارز دیجیتال بیت کوین بعد از این مدت زمان طولانی که داشته یه باکس قرمز خودش نوسان می کرد، تونست تا این باکس رو بکشنه و یه اصلاح قیمتی رو داشته باشیم. در تایم فریم ماهانه ما می تونیم بگیم که اینجا ما دو تا سقف خیلی مهم رو داشتیم که مربوط به کندل های دو سه ماه پیش هستن و در حال حاضر هم بر روی اون نقطه قرار داره. این نقطه برای ما در تایم فریم ماهانه اهمیت خیلی زیادی رو داره و بهتره که قیمت بالاتر از این نقطه بسته بشه. چون باعث میشه که ما همچنان بتونیم در مورد صعود قیمت صحبت کنیم.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/04/28
ارزسنجی های عزیز سلام، ما اومدیم با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال جدید! امیدواریم این ویدیو واسه شما مفید باشه و بتونین روند ارزهای دیجیتال رو برای هفته آینده بدونین و معاملات خودتون رو در جهت روند بازار انجام بدین تا سود کسب کنین.
ارزهای دیجیتال تغییرات قیمتی زیادی دارن و همیشه با نوساناتی همراه هستن. تریدرها واسه اینکه بتونن از این نوسانات قیمتی سود به دست بیارن، باید همواره بازار رمزارزها رو تحلیل کنند. همچنین بعضی از افراد به دلیل عدم آشنایی با تحلیل تکنیکال دوست دارن تا ویدیوهای تحلیل بازار ارزهای دیجیتال رو مشاهده کنند. به همین دلیل ما می خواهیم در این ویدیوی، بازار ارزهای دیجیتال رو از نظر تکنیکالی و فاندامنتالی تحلیل کنیم.
تحلیل فاندامنتال ارزهای دیجیتال
روش های مختلفی برای تحلیل بازار رمزارزها وجود داره که یکی از اون ها تحلیل فاندامنتال هست. ما نمی تونیم بگیم کدوم روش تحلیل بهتر هست، چون باید واسه تحلیل بازار ارزهای دیجیتال، از سه مدل تحلیل تکنیکال، فاندامنتال و سنتیمنتال استفاده بشه. ما در بخش اول ویدیوی تحلیل هفتگی هم سعی کردیم تا بازار رمزارزها رو از نظر فاندامنتال تحلیل کنیم و اخبارها و رویدادهای مهم بازار رو بررسی کنیم. برخی از اتفاقاتی که هفته گذشته در بازار ارزهای دیجیتال رخ داده و تاثیرات زیادی بر قیمت رمزارزها داشتن، به شرح زیر هستن:
کمیسیون بورس آمریکا درخواست ETF بیت کوین والکری را پذیرفت!
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارز دیجیتال هم گفتیم، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا بعد از تایید بررسی درخواست های صندوق های سرمایه گذاری یا ETF اسپات بیت کوین بلک راک، فیدلیتی، ویزدم بری، ون اک و اینوسکو گلکسی از پذیرش درخواست واکلری اینوستمنتس خبر داد. توجه داشته باشین که این شرکت ماه گذشته با اصلاح پیشنهاد خود اعلم کرد که مثل بلک راک قصد داره تا صندوق خودش رو نزدک عرضه کنه. به نظر میاد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار به صورت فعال درگیر ارزیابی تعدادی از درخواست های ETF اسپات بیت کوین جدید هست.
میزان حجم معاملات ریپل از بیت کوین پیشی گرفت!
جالب اینجاست که بدونین رویدادهای اخیر بازار رمزارزها باعث تغییرات مهمی شده. با پیروزی ارز دیجیتال ریپل در دادگاه بر علیه کمیسیون بورس ایالات متحده آمریکا، باعث شده تا حجم معاملات این توکن از بیت کوین هم سبقت گرفت. اطلاعات به دست اومده از کوین مارکت کپ نشون میده که ریپل از پنجشنبه تقریبا 25 میلیارد دلار حجم معاملات ثبت شده که عدد چشمگیری هست.
در حال حاضر بر اساس اعلام شرکت آماری کایکو، ارز دیجیتال ریپل از نظر میزان حجم معامله شده از بیت کوین هم جلو رفت و 21 درصد از کل حجم مبادله بازار رمزارزها متعلق به ریپل هست. واسه مقایسه، رتبه بعدی بیت کوین با 20 درصد و سپس اتریوم با 8 درصد هست. نکته قابل توجه این هست که 51 درصد باقی مونده هم متعلق به سایر ارزهای دیجیتال هست.
تحلیل تکنیکال بیت کوین
در ادامه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال، بیت کوین رو از نظر تکنیکالی تحلیل می کنیم. همونطور که می بینین در حال حاضر کندل ماهانه ارز دیجیتال بیت کوین قرمز رنگ هست و حرکت قوی رو میشه گفت به سمت پایین داریم انجام میدیم. هرچند که مقدار حجم معاملاتی اون به شدت پایین هست و هنوز 12 روز مونده تا این کندل بسته بشه و در حال حاضر محدوده 30500 تا برای ما ناحیه خیلی مهمی محسوب میشه در تایم فریم ماهانه و تا زمانی که نتونیم در بالای این ناحیه یه کندل خوبی رو ببینیم و بالای این محدوده کلوزی رو انجام بدیم، نمی تونیم انتظار رشد بیشتر قیمت بیت کوین رو داشته باشیم.
در تایم فریم هفتگی هم همونطور که می بینین، کندل هفتگی بیت کوین نشون میده که در حال حاضر قدرت خریداران کمی بیشتر شده. همچنین در ناحیه 29600 تا هم فروشنده ها موفق شدن قیمت رو پایین بکشن، ولی خب خریداران قدرت بیشتری رو اعمال کردن و در حال حاضر روی محدوده تقریبی 30 هزار تا هستیم. این محدوده برای ما خیلی مهمه و باید منتظر باشیم و ببینیم زیر اون تثبیتی رو میدیم یا نه!
تحلیل هفتیگی ارز دیجیتال 1402/04/22
ارزسنجی های عزیز سلام؛ با یه تحلیل هفتگی ارز دیجیتال دیگه در خدمت شما هستیم! اینبار هم مثل دفعه های گذشته، ما به بررسی اخبار و رویدادهای مهم بازار پرداختیم و سپس با تجزیه و تحلیل نمودار بیت کوین، روند بازار رو برای هفته های آینده پیش بینی کردیم. با مشاهده این ویدیوی می فهمین که در هفته بعد قیمت بیت کوین ممکنه به کدوم سمت حرکت کنه و استراتژی های معاملات بهتری رو در اختیار بگیرین.
در بخش اول تحلیل هفتگی به بررسی اخبار و رویدادهای مهم بازار کریپتو می پردازیم تا بهتر متوجه بشین که چرا قیمت رمزارزها در هفته ای که گذشت دچار نوسانات یا تغییرات قیمتی شده:
تغییر موضع رییس سابق SEC نسبت به تصویب ETF بیت کوین
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارز دیجیتال هم گفتیم، جی کلایتون، رییس سابق سازمان بورس آمریکا در مصاحبه جدیدش با رسانه CNBC دیدگاه خودش رو در مورد نحوه تنظیم مقررات مربوط به صندوق های ETF بیت کوین به اشتراک گذاشت و به تغییرات چشمگیری که در بازار رمزارزها نسبت به زمان خدمت اون رخ داده، اشاره کرد. این شخص در مورد روزهای اولیه بیت کوین گفت:
بیت کوین یه بازار جهانی بدون ارزش بود که فقط سرمایه گذاران کوچیک در حال استفاده از اون بودن و هیچ شباهتی به هسته بازارهای مالی نداشت!
جی کلایتون همچنین گفت که اول ها به دلیل نگرانی های مربوط به پولشویی و تلاش واسه دستکاری بازار رمزارزها نسبت به بیت کوین شک داشت. با این وجود، کلایتون در حال پیشرفت های قابل توجه بیت کوین به خصوص در حوزه سرمایه گذاری نهادی رو تحسین می کنه.
خرید سنگین بیت کوین توسط نهنگ ها ادامه دارد!
با وجود رکود نسبی قیمت ارز دیجیتال بیت کوین در محدوده 30 هزار تا 31 هزار دلار، نهنگ های این رمزارز از تاریخ 17 ژوئن تقریبا مبلغی بالغ بر 2.14 میلیارد دلار بیت کوین خریداری کردن. این سرمایه گذاران تقریبا 13.02 میلیون بیت کوین در کیف پول هاشون دارن که معادل 391 میلیارد دلار هست. این پروتکل تحلیلی همچنین پیش بینی کرده که نهنگ های بیت کوین در سه هفته گذشته 71 هزار بیت کوین دیگه هم خریدن.
بیشتر شدن اعتماد در بین سرمایه گذاران می تونه به وسیله برخی از عوامل که به تازگی در حوزه رمزارزها رخ دادهف تقویت بشه. واسه اولین بار، بزرگ ترین شرکت مدیرین دنیا، بلک راک(BlackRock) واسه راه اندازی یه ETF اسپات بیت کوین در آمریکا درخواست داد. این شرکت با در اختیار داشتن 575 محصول مورد تایید سازمان SEC در طی سال های گذشته یه رکود برجسته در این زمینه داره.
تحلیل تکنیکال بیت کوین
اگه بخواهیم از نظر تکنیکال یه بررسی رو بر روی بازار داشته باشیم، خب توی تایم فریم ماهانه یچیزی نزدیک به 20 روز هنوز باقی مونده تا کندلمون بسته بشه. ولی خب نکته مهمی که اینجا وجود داره، این هست که SMA 25 ما داره کم کم به خط صاف تبدیل میشه و اگه که این اتفاق رخ بده و بتونه یه خط صاف رو تشکیل بده، برای ما یه مقاومت مهم رو به وجود میاره که شاید شکستن اون به این راحتی ها امکان پذیر نباشه.
البته ممکنه که توی تایم فریم های پایین تر ما یه نفوذی رو توی اون داشته باشیم و حتی بتونیم بالای اون ناحیه یه سری کندل هایی رو ببینیم که اونجا بسته میشن. ولی ما در تایم فریم ماهانه ما انتظار داریم اگه این SMA ما به یک خط صاف تبدیل شد و ما بهش رسیدیم، حتی اگه به سمت بالا هم حرکت کنیم، احتمالش که کندل ماهانمون بالای اون بسته بشه کمه و احتمالا اون حرکتی که به سمت بالا داشتیم، به صورت یه شدو باشه.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/04/15
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1402/04/15)؛ آیا می خواهین بدونین در هفته گذشته چه اتفاقاتی در بازار فروش و خرید ارز دیجیتال افتاده؟ به نظر شما چرا رمزارزها این هفته نوسانات قیمتی زیادی تجربه کردن؟ چه اخبار و رویدادهایی باعث این نوسانات شد؟ شما روند بیت کوین رو واسه هفته آینده چجوری پیش بینی می کنین؟ به نظر شما بیت کوین می تونه به روند صعودی خودش ادامه بده؟
ما در این ویدیو با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم تا وضعیت ارزهای دیجیتال رو تجزیه و تحلیل کنیم و روند بازار رو پیش بینی کنیم. ابتدا با بخش تحلیل فاندامنتال بازار رمزارزها در خدمتتون هستیم تا بدونین چه اخبار و رویدادهایی در بازار اتفاق افتاده. در ادامه همراه ما باشین!
درخواست بلک راک برای ایجاد ETF اسپات بیت کوین
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال هم گفتیم، بلک راک(BlackRock) بزرگ ترین شرکت مدیریت دارایی های دنیا، بعد از هشدار و درخواست قبلی خودش توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار، دوباره به منظور راه اندازی برنامه ETF بیت کوین درخواست داد.
جالب اینجاست که بدونین مجموعه نزدک دوباره پیشنهادی واسه راه اندازی و ایجاد صندوق قابل معامله ارز دیجیتال بیت کوین یا ETF با همکاری بزرگ ترین شرکت مدیریت دارایی جهان یعنی بلک راک و صرافی پیشرو رمزارزهای ایالات متحده، کوین بیس ارائه کرده. در صورت تایید این ETF اولین مورد از نوع خودش در آمریکا محسوب میشه. قبلا هم کمیسیون بورس و اوراق بهادار به مجموعه نزدک و بورس اختیار معامله شیکاگو گفته بود که درخواست های ETF به اندازه کافی شفاف و کامل نیست.
رشد 25 درصدی حجم قراردادهای باز بیت کوین بعد از درخواست بلک راک
داده های به دست اومده از سایت گلس نود نشون میده که حجم قراردادهای باز فیوچرز بیت کوین در بورس کالای شیکاگو به 2.98 میلیارد دلار، بالاترین حد خودش از مارس 2022 رسیده. همچنین حجم قراردادهای باز بیت کوین در صرافی ها مشتقات هم به بالاترین حد سالانه خودش افزایش پیدا کرده. بر اساس این اطلاعات، طی یه دوره 2 هفته ای تقریبا 3 میلیارد دلار به بازار فیوچرز بیت کوین تزریق شده که ارزش اون رو از 11.4 میلیارد دلار به 14.4 میلیارد رسونده که این رشد بعد از درخواست بلک راک برای راه اندازی ETF اسپات بیت کوین خودش شروع شد.
تحلیل تکنیکال بیت کوین
اگه بخواهیم از نظر تکنیکال، وضعیت ارز دیجیتال بیت کوین رو بررسی کنیم، اولین نکته ای که باید در تایم فریم هفتگی نظر ما رو به خودش جلب می کنه، سه تا شدوی بلندی هستن که ما درنمودار بیت کوین تایم فریم هفتگی مشاهده می کنیم. این شدوها نشون میدن که قیمت بیت کوین چند بار از این ناحیه به سمت پایین ریجکت کرده و اینجا رو به عنوان یه ناحیه مهم نشون میده و فروشنده ها دوست ندارن تا این ناحیه رو از دست بدن.
در این ناحیه ما کلی معامله های فروش داشتیم، برای همین هم هر بار قیمت بیت کوین به این سطح رسیده، این معامله های فروش فعال شدن و یه فشار فروش برای بازار به وجود اومده که قیمت بیت کوین به سمت پایین ریجکتی رو داشته باشه و افرادی که اینجا موقعیت های فروش خودشون رو باز کردن، الان با توجه به اینکه قیمت به مراتب پایین تر از این ناحیه هستش، در حال حاضر توی سود هستن.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/04/08
ارزسنجی های عزیز سلام، با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال دیگه در خدمت شما هستیم تا بررسی کنیم و ببینیم که در هفته ای که گذشت، چه اتفاقاتی در بازار رخ داده و تاثیرات اون بر قیمت رمزارزها چی بوده. در بخش اول تحلیل هفتگی ما چند تا اخبار و رویداد مهم بازار رو بررسی کردیم و سپس سراغ چارت قیمتی ارز دیجیتال بیت کوین و اتریوم رفتیم تا قیمت بیت کوین رو واسه هفته آینده پیش بینی کنیم.
اولین ETF اهرم دار آتی بیت کوین در آمریکا مجوزگرفت!
یکی از مهم ترین اخباری که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال بررسیش کردیم، این خبر هست که اولین ETF اهرم دار آتی بیت کوین در آمریکا مجوز گرفت. این خبر تونست تا تاثیر مثبتی بر ارزهای دیجیتال بذاره و قیمت بیت کوین رو بالا ببره. بهتره بدونین شرکت Volatility Shares به تازگی مجوز راه اندازی اولین ETF آتی اهرم دار بیت کوین رو از کمیسیون بورس این کشور دریافت کرده. این ETF فیوچرز با اهرم 2 عرضه میشه و قراره معاملات اون از روز سه شنبه شروع بشه. گفتنی هست فعالیت این ETF وابسته به قیمت های موجود در بازار آتی ارز دیجیتال بیت کوین در بورس کالای شیکاگو هست. توجه داشته باشین که وقتی این خبر منتشر شد، جو مثبتی در بازار رمزارزها به وجود اومده و باعث شد تا قیمت بیت کوین و آلت کوین ها افزایش پیدا کنه.
رئیس فدرال رزرو: بیت کوین به عنوان یک طبقه دارایی باید جایگاه خود را حفظ کند!
یکی دیگه از مهم ترین اخباری که در هفته پیش منتشر شد و باعث شد تا قیمت بیت کوین و سایر رمزارزها دچار نوسانات و تغییرات قیمتی بشن، این هست که رئیس فدرال رزور اعلام کرد که بیت کوین به عنوان یه طبقه دارایی باید جایگاه و رتبه خودش رو حفظ کنه. همچنین پاول دورف طی این خبر افزود که بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا یا همون فدرال رزور، باید کنترل کاملی بر استیبل کوین ها داشته باشه.
توجه داشته رئیس بانک مرکزی فدرال رزور گفت که تضعیف نقش بانک مرکزی آمریکا در نظارت بر توکن هایی که با پشتوانه دلار منتشر میشن، به معنی اجازه داده به حجم زیادی پول خصوصی در سطح ایالتی و امری اشتباه هست که می تونه باعث بشه تا قانون گذاری های اشتباهی در بازار رخ بده که تریدرها و سرمایه گذاران بزرگ رو با مشکل و اشتباهاتی روبرو کنه.
تحلیل تکنیکال بیت کوین
نوبت به این رسیده تا ارز دیجیتال بیت کوین رو از لحاظ تکنیکالی، تحلیل کنیم و بدونین که روند حرکتی بیت کوین چجوری میشه. در تصویر بالا شما نمودار قیمت ارز دیجیتال بیت کوین رو در تایم فریم ماهانه مشاهده می کنین که دو روز باقی مونده تا کندل ماهانه خودش رو ببنده. بهتره بدونین اگه بیت کوین بتونه کندل ماهانه خودش رو با کندل مثبت ببنده، می تونیم شاهده افزایش قیمت بیت کوین در روزها و هفته های اینده باشیم. البته توجه داشته باشین که بیت کوین نیاز به اصلاح قیمتی داره و ممکنه بعد از ریزشف صعود کنه.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/04/01
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر، امیدوارم هرجا که هستین حالتون عالی باشه. یبار دیگه با تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال در خدمتتون هستیم و قراره که دنیای ارزهای دیجیتال رو با همدیگه بررسی کنیم و ببینیم در هفته ای که پشت سر گذاشتیم، چه اتفاق هایی در این حوزه افتاده.
این هفته دنیای ارزهای دیجیتال کلی خبرهای مثبت و امیدوارکننده رو داشت که همین هم یه پامپ قیمتی روی بیت کوین و بقیه رمزارزها به وجود اورده. مثلا ارزی مثل STX بیشتر از 75 درصد رشد کرد، IMX 22 درصد رشد کرد، ارز دیجیتال پپه 63 درصد و خود بیت کوین هم 23 درصد افزایش قیمت رو تجربه کرد که نشان از برتری خرید بیت کوین بر فروش آن بود. امروز قراره که به طور کامل همه خبرهایی که باعث شه همچین پامپی در بازار ارزهای دیجیتال به وجود بیاد رو با همدیگه بررسی کنیم و بعدش هم سراغ چارت بیت کوین میریم و از نظر تکنیکالی وضعیت بیت کوین رو تجزیه و تحلیل کنیم تا ببینیم که این حرکت صعودی تا کجا می دونه ادامه دار باشه؟!
خوش بینی BlackRock نسبت به بازار ارزهای دیجیتال
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی هم گفتیم، مهم ترین دلیل پامپ قیمت ارز دیجیتال در این هفته، خبر مربوط به BlackRock هست. طبق این خبر BlackRock که جزو یکی از شرکت های سرمایه گذاری آمریکایی هست، اعلام کرده که نسبت به حوزه ارزهای دیجیتال خوش بین هست به همین دلیل هم می خواد که یه ETF سرمایه گذاری بیت کوین رو راه اندازی کنه که این اتفاق هم دو روز پیش افتاد و بالاخره این صندوق سرمایه گذاری سهامی که برای بیت کوین در نظر گرفته بودن رو ثبتش کردن و این نکته مثبتی هست. پامپ قیمتی بیت کوین هم با این خبر شروع شد و بعد از اون یه سری خبرهای دیگه ای اومد که باعث شد این جهش قیمتی شدت بیشتری رو پیدا کنه.
دیپگ شدن استیبل کوین تتر(USDT)
جالب اینجاست که بدونین این هفته استیبل کوین تتر(Tether) دوباره دیپگ شد. دلیل دی پگ شدن تتر هم این بود که تناسبی که بین تتر و استیبل کوین های دیگه در یکی از پول ها یا یکی از استخرهای نقدینگی کرو فایننس بود، به هم ریخته بود. در یکی از این استخرهای نقدینگی کرو فایننس، تناسبی که بین این توکن ها وجود داشت، به هم ریخت و مجموع توکن ها و استیبل کوین هایی که داشتن بیشتر از 104 درصد می رسید، در حالی که باید 100 درصد میشد. بر اساس تجزیه و تحلیل های دقیق تر، استیبل کوین DAI حدود 20 درصد، USDC حدود 27 درصد و تتر هم 47 درصد از این سبد رو تشکیل میداد.
تحلیل تکنیکال چارت بیت کوین(BTC)
بعد از این همه اخباری که داشتیم و این حرکت تقریبا 20 درصدی که ارز دیجیتال بیت کوین انجام داد، شاید خیلی ها احساس کنند که از بازار جا موندن و حس کنند که همه فرصت هایی که در مارکت بود رو از دست دادن، بولران بعدی شروع شده و اون ها نتونستن که در این بولران شرکت داشته باشن. در حال حاضر دامیننس بیت کوین، در روند صعودی قرار داره. اگه ما در تایم فریم های طولانی هم ببینیم، به وضوح میشه دید که مقاومت هایی که در پیش روی دامیننس بیت کوین وجود داره رو خیلی خوب تونسته در سه تا کندل بشکنه.
قیمت بیت کوین هم همزمان با افزایش دامیننس اون، افزایشی هست و قیمت بیشتر آلت کوین ها هنوز نتونستن اندازه بیت کوین رشد کنند. پس خود بیت کوین انتخاب بهتری برای سرمایه گذاری هست و می تونه سود بیشتری رو برای معامله گران و سرمایه گذاران بازار فراهم کنه.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/03/25
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر؛ امیدوارم هرجا که هستین حالتون عالی باشه. با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال دیگه در خدمتتون هستیم و قراره که بازار ارزهای دیجیتال رو از نزدیک بررسی کنیم.
دو هفته ای هست که اوضاع بازار ارزهای دیجیتال چندان جالب نیست و ما کلی خبر منفی رو داریم و یه ریزش شدید قیمتی رو هم دیدیم که قراره در مورد اون صحبت کنیم. در این شرایط ممکنه که خیلی از افراد ترسیده باشن و خیلی ها دیگه فکر کنند تموم شده، ارزهای دیجیتال دارن نابود میشن و کلی فکر و خیال منفی دیگه سراغشون بیاد. در این ویدیو قراره که یه نگاه آموزشی تحلیلی رو به این بازار داشته باشیم، ببینیم که چه اتفاقاتی می تونه در هفته های آینده بیفته و این اتفاق ها چه تاثیری رو می تونن روی این بازار داشته باشن.
طبق روال همیشگی خودمون، تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال رو با بررسی اخبار و رویدادهای مهم بازار شروع می کنیم و سپس سراغ تحلیل تکنیکال یا تجزیه و تحلیل فنی رمزارزها میریم:
ریزش شدید سهام صرافی Coinbase
اولین و مهم ترین خبر مربوط به صرافی ارز دیجیتال کوین بیس(Coinbase) هست. آخرای هفته قبل گفتیم که شکایت SEC یا همون کمیسیون بورس اوراق بهادار آمریکا گریبان گیر صرافی کوین بیس هم شده و بعد از اون سهام این صرافی یه ریزش شدید هم تجربه کرد. قبل از اون هم انگشت اتهام ها به سمت صرافی بایننس بود و حتی دیدم که برخی دستورات هم صادر شده بود که دارایی های Binance US یعنی شعبه آمریکایی صرافی بایننس تا اطلاع ثانوی قراره که فریز بشه و خب این هم یه سری مشکلات برای این صرافی قراره که به وجود بیاره.
حذف برخی کوین ها توسط صرافی رابین هود
از طرف دیگه پلتفرم معاملاتی رابین هود(Robinhood) که در کشور آمریکا فعالیت می کنه و در حوزه معاملات سهام و ارزهای دیجیتال فعالیت داره، شروع کرده به حذف کردن کوین هایی که در لیست SEC بودن و کسایی که اون ها رو به عنوان کوین های امنیتی معرفی کرده بود و همین هم باعث شد که ما یه فشار فروشی رو در بازار ارزهای دیجیتال داشته باشیم و باعث ریزش بیشتر این نوع ارزها بشه که کاردانو، پالیگان و سولانا از جمله این رمزارزها هستن.
تحلیل تکنیکال بیت کوین
اگه بخواهیم از نظر تحلیل تکنیکال بیت کوین وضعیت بازار ارزهای دیجیتال رو بررسی کنیم، ما هفته قبل گفتیم که احتمال این وجود داره که قیمت بیت کوین در تایم فریم ماهانه بخواد به مووینگ اوریج ما برسه و بهش یه واکنشی رو نشون بده و خب همونطور که می بینین، در حاضر یه گپ قیمتی خیلی کوچیکی وجود داره و فاصله خیلی کمی باهاش مونده و انتظار میره که در نهایت انتظار میره که در قیمت 24700 به این ناحیه برسه و بعد از اون اگه حمایتی بشه، حرکتی رو به سمت بالا داشته باشه و در آینده بازار هم بتونیم که از این SMA خودمون به عنوان یه حمایت مهم یاد کنیم.
در تایم فریم هفتگی، همونطور که می بینین ما مووینگ 200 خودمون رو شکستیم و در حال حاضر هم در زیر اون قرار گرفتیم. اگه در این ناحیه تثبیتی رو داشته باشیم، انتظار میره که ریزش قیمتی بیشتری رو داشته باشیم. البته خب در حال حاضر روند ما یه حالت صعودی و تا وقتی که ما پایین سطح 21780 یه کف قیمتی جدید رو تشکیل ندیم، نمی تونیم بگیم که روند نزولی شده و احتمال ریزش بیشتر بازار وجود داره.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/03/18
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر، امیدواریم هرجا که هستین حالتون عالی باشه. با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال دیگه در خدمتتون هستیم و قراره که یه نگاه تحلیلی-آموزشی رو در هفته ای که پشت سر گذاشتیم، به بازار ارزهای دیجیتال داشته باشیم.
قبل از هر چیزی باید به سراغ اخبار بازار ارزهای دیجیتال بریم:
شکایت سازمان SEC از بایننس
مهم ترین خبری که ما در این هفته داشتیم و باعث ریزش شدید بازار ارزهای دیجیتال شد، شکایت سازمان SEC از صرافی بایننس بود. در این شکایت 13 تا اتهام مختلف به کمپانی بایننس زده شده و سازمان SEC اعتقاد داره که توکن BNB خدمات بایننس مثل استیکینگ، همشون یه زیرمجموعه از اوراق بهادار هستن و چون صرافی بایننس اون ها رو ثبت نکرده، مجرم شناخته میشه.
13 تا اتهام جدی نسبت به صرافی ارز دیجیتال بایننس زده شده و باید منتظر باشیم و ببینیم که دادگاه این صرافی به چه نحوی میشه و نتیجه اون چطوری هستش. ولی خب علاوه بر اون، یه سری اتهامات هم به خود ژائو وارد شده، مثل دستکاری کردن در بازار ارزهای دیجیتال، رفتار نادرست با پول مشتریان، اجازه دادن به کشورهای غیرقانونی برای فعالیت در این پلتفرم و مهم ترینن اتهام هم این هست که بایننس خودش رو به عنوان یه شرکتی که اوراق بهادار هستش ثبت نکرده و داده هاش رو هم به موقع تحویل نداده.
عبور شبکه آوالانچ از 1 میلیون کاربر فعال
خبر مهم دیگه که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال بررسیش کردیم، خبر مربوط به شبکه آوالانچ هست. بهتره بدونین کاربران فعال شبکه آوالانچ به بیش از 1 میلیون کاربر فعال رسید. دلیل اصلی این استقبالی که از این پروژه شده هم نوآوری هستش که با استفاده از AvaCloud انجام داده و تونسته که کاربران زیادی رو برای خودش جذب کنه و خب این می تونه که نکته مثبتی درباره این پروژه باشه، مخصوصا که الان در روند صعودی قرار داره و با توجه به اون ریزش هایی که در بازار اتفاق می افته، این پروژه می تونه با تقویت کردن خودش در روند صعودی بعدی سود بهتری رو برای سرمایه گذاران خودش به ارمغان بیاره.
بعد از بررسی اخبار مهم بازار ارزهای دیجیتال که تاثیرات زیادی بر قیمت رمزارزها گذاشتن، نوبت به این میرسه که وضعیت بیت کوین و اتریوم رو از لحاظ تحلیل تکنیکال بررسی کنیم:
تحلیل تکنیکال بیت کوین
در مورد تحلیل تکنیکال چارت بیت کوین، الان در تایم فریم ماهانه هستیم و 22 روز و 17 ساعت مونده که کندلمون بسته بشه، ولی خب توی این مدت زمان یک هفته ای هم حرکت خوبی رو به سمت پایین داشته و اگه یادتون باشه ما هفته قبل هم گفتیم که احتمالا کندلی که این هفته شکل می گیره نزولی باشه و قیمت بیت کوین بتونه در این محدوده یه سری نوساناتی رو در تایم فریم های پایین تر داشته باشه و گفتیم که انتظار داریم بتونه به این SMA هفتمون در تایم فریم ماهانه برسه و خب اون ریزشی که در بازار اتفاق افتاد رو جبران کنه.
تحلیل هفتگی 1402.03.11
همراه های عزیز آکادمی ارزسنجُ سلام امیدواریم هر کجا که هستین تنتون سلامت و حالتون عالی باشه. این هفته هم با یک تحلیل و بررسی دیگه از بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل بیت کوین در خدمت شما هستیم. طبق روال همیشگی که در ویدیوهای تحلیل ارزهای دیجیتال خودمون داریم، قبل از هر چیزی سراغ اخبار و داده های فاندامنتال میریم.
در بخش دوم تحلیل هم از نظر تکنیکالی چارت بیت کوین را به عنوان مهمترین ارز بازار مورد بررسی قرار میدیم.توجه داشته باشین که مطالب و اطلاعاتی که در این ویدیوی تحلیلی در اختیارتون قرار دادیم، بیشتر جنبه آموزشی و تحلیلی دارن و نباید که تنها با اتکا به این مطالب ارزهای دیجیتال را معامله کنید.
بررسی اخبار مهم
این هفته اخبار زیادی در مورد بازار ارزهای دیجیتال وجود نداشتن ولی دو تا خبر نسبتا مهم و تاثیر گذار را داشتیم که توجه بسیاری از تحلیلگرها و تریدرها را به خودشون جلب کردن.
خبر اول مربوط به رفع ممنوعیت ترید ارزهای دیجیتال در چین بود. طبق این خبر کشور چین و مقامات آن تصمیم گرفتن که کمی از سختگیری های خودشون کمتر کنن و فضایی رو برای فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال بوجود بیارن. به همین دلیل انتظار میره که شرق آسیا و هنگ کنگ در آینده ای نه چندان دور به یکی از مهمترین مراکز ارزهای دیجیتال تبدیل بشه.
خبر مهم دیگری که این هفته بهش پرداختیم، افزایش بدهی های دولتی کشور آمریکا به بیش از 31.4 تریلیون دلار بود. با توجه به اینکه سقف این بدهی ها در سال 2021 به عدد 31.38 ارتقا داده شده بود، میتونیم بپیم که دولت آمریکا با بحران اقتصادی بزرگی دسته و پنجه نرم میکنه. حالا باید منتظر بود تا طی جلسه هایی که از 2 تا 13 Jun برگزار خواهند شد، سقف جدید این بدهی افزایش پیدا کنه.
تحلیل تکنیکال
در بخش تحلیل تکنیکال بازار ارزهای دیجیتال، این هفته به شکل اختصاصی در مورد بیت کوین صحبت کردیم و از دو دیدگاه متفاوت این رمز ارز دوست داشتنی را مورد بررسی قرار دادیم. دیدگاه اول تحلیل کوتاه مدت بیت کوین برای روزها و هفته های آینده بود. دیدگاه دوم نیز در مورد روند کلی بازار ارزهای دیجیتال و بیت کوین و زمان احتمالی بول مارکت بعدی بود.
پیشنهاد میکنیم که هر دو دیدگاه را مورد بررسی قرار دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از این دیدگاه ها پیشنهاد میدهیم که ویدیوی تحلیل هفتگی بازار ارزهای دیجیتال را به شکل کامل تماشا کنید. همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه و تحلیل خود در مورد بازار ارزهای دیجیتال را با ما و سایر کاربرها به اشتراک بگذارید.
امیدوازیم که مطالب ارائه شدنه در این تحلیل هفتگی نیز برایتان مفید و کاربردی باشند و بتوانید دیدگاه بهتری را نسبت به کلیت بازار ارزهای دیجیتال بدست آورید.
بررسی کامل وضعیت بازار ارزهای دیجیتال دید خوبی از روند فعالیت انواع صرافی ارز دیجیتال و همچنین نحوه خرید ارز دیجیتال به شما خواهد داد. بنابراین بهترین کار شما این خواهد بود که وضعیت بازار ارزهای دیجیتال را از این طریق رصد کنید. ما در ارزسنج هر هفته این تحلیل ها را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا دید بهتری نسبت به بازار پیدا کنید.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/03/04
ارزسنجی های عزیز سلام، وقتتون بخیر. امیدواریم هر کجا که هستین، حالتون عالی و معامله هاتون پرسود باشه. با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال دیگه در خدمتتون هستیم و قراره که یه تحلیلی رو از بازار ارزهای دیجیتال داشته باشیم، اخبار مهم رو بررسی کنیم و در نهایت هم سراغ چارت قیمت بیت کوین و شاخص های مهم بازار بریم و اون ها رو هم بررسی و آنالیز کنیم.
قبل از اینکه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال رو انجام بدیم، می خواهیم بهتون بگیم که ما کانال یوتیوب ارزسنج رو راه اندازی کردیم و شما می تونین از الان به بعد به شکل کاملا رایگان به همه ویدیوهای ما، به همه دوره های آموزشی که ما تهیه کردیم دسترسی داشته باشین و بتونین که از اون ها استفاده کنین. فقط کافیه که وارد پلتفرم یوتیوب بشین و کانال ما رو Subscribe کنین و زنگوله رو فشار بدین.
آپدیت جدید کاردانو(Cardano)
خبر مهمی که در هفته گذشته بازار ارزهای دیجیتال رو تحت تاثیر قرار داده، مربوط به آپدیت جدید کاردانو(Cardano) هست که خیلی از افراد اومدن و اون رو قدم خیلی خوب برای پیشرفت شبکه کاردانو در نظر گرفتن و حتی با توجه به این آپدیت و توسعه هایی که کاردانو قراره پیدا کنه در هفته های آینده، تارگت های 20 دلاری هم برای این رمزارز مشخص کردن. اگه می خواهین بدونین این آپدیت قراره چه کاری رو انجام بده، به طور خلاصه می تونیم بگیم که این آپدیت برای این هستش که شبکه کاردانو به یک شبکه کاربردی تر تبدیل بشه و میزان اون هزینه تراکنش هایی که از کاربران می گیرن که به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کنند تا بتونه یه شبکه ارزون برای انجام دادن تراکنش های ارز دیجیتال مختلف رو به وجود بیارن.
2 تا 6 ماه دیگر نتیجه نهایی دادگاه ریپل مشخص می شود!
خبر مهم دیگه که از طرفداران و دارنده های ارز دیجیتال ریپل(XER) رو خیلی خوشحال کرد، مربوط به مدیر عامل ریپل هست که گفته 2 تا 6 ماه دیگه نتیجه نهایی شکایت ها و دادگاه های ریپل قراره مشخص بشه. ما منتظر هستیم تا در سه ماه دوم سال 2023 نتیجه این دادگاه ها منتشر بشن و ببینیم که در نهایت چه کسی موفق شده که برنده این پرونده باشه. نکته قابل توجه این هست که ما تا الان هیچ پرونده موفقی رو در برابر SEC نداشتیم. ولی اگه ریپل بتونه پیروز این دادگاه بشه و بتونه که ادعاهای خودش رو ثابت کنه، یه قدم خیلی خوب برای جامعه و بازار ارزهای دیجیتال برمی داره و می تونه ریزش های قیمتی خودش رو جبران کنه.
تجزیه و تحلیل چارت بیت کوین(BTC)
بیایین یه نگاهی به چارت قیمت بیت کوین(BTC) بندازیم، تحلیلی رو روی قیمت بیت کوین داشته باشیم و ببینیم که در هفته های آینده می تونیم چه تارگت هایی رو برای اون در نظر بگیریم. در تایم فریم هفتگی همونطور که می بینین ما در حال حاضر دقیقا روی مووینگ 200 خودمون قرار داریم که خب یه حمایت خیلی مهم برامون محسوب میشه و ما در داده های آنچین هم بهتون گفتیم که این ناحیه حمایتی واسه ما مهم هست و باید این حرکت رو به عنوان پولبک در نظر بگیریم و از این ناحیه حمایت بشیم و بتونیم که یه حرکتی رو به سمت بالا انجام بدیم.
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی هم گفتیم، اگه این ناحیه حمایتی شکسته بشه، ما ریزش بیشتری رو در بازار ارزهای دیجیتال داریم، چون یکی از مهم ترین حمایت های خودمون رو در این بازار از دست میدیم و در مسیری که به سمت بالا خواهیم داشت، بلکه مجددا از این محدوده رد بشیم و در این شرایط، این حمایت مهم به یک مقاومت خیلی مهم تبدیل میشه که اهمیت بالایی رو واسه ما داره.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/02/28
دوستان عزیز سلام، یک هفته هم از بازار ارزهای دیجیتال گذشت. بریم ببنیم در این هفته ای که گذشت، چه اتفاقی برای بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال افتاد.
با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم تا یه تحلیلی درباره ارزهای دیجیتال داشته باشیم، اخبار مهم رو بررسی کنیم و در نهایت سراغ چارت بیت کوین و شاخص های مهم بازار بریم و اون ها رو هم بررسی کنیم.
اعلام شاخص CPI آمریکا
در هفته ای که پشت سر گذاشتیم، شاخص CPI آمریکا اعلام شد و خب با توجه به داده های منتشر شده در انتهای ماه آپریل یعنی ماه قبل، تورم آمریکا 4.9 درصد بود و در مقایسه با اون تورم 8 درصدی که ما توی دوره همه گیری کویید 19 داشتیم، میشه گفت که تا حد خیلی خوبی اومدن و این تورم رو کنترلش کردن. البته با اون هدف 2 درصدی که فدرال رزرو مشخص کرده، هنوز فاصله داره و به نظر میرسه که هنوز راه طولانی برای رسیدن به استانداردهای حد نظر خودشون وجود داره.
بالا بردن نرخ بهره در این مدت خیلی خوب تونسته که تورم رو پایین نگه داره، ولی خب با توجه به اتفاق هایی برای بانک های آمریکایی افتاد، انتظار نمیره که نرخ بهره رو بیشتر از این پایین بیارن، البته که ما می تونیم تاثیر این خبر رو روی بیت کوین هم ببینیم.
اگه به چارت روزانه بیت کوین مراجعه کنین، نموداری مثل تصویر بالا رو می بینین. خبر اعلام شاخص CPI آمریکا رو میشه به صورت واضح در این چارت دید. همونطور که می بینین قیمت بیت کوین یه شدو به سمت پایین زده و قیمتش پایین اومده.
آپدیت کیف پول های Ledger
یکی دیگه از خبرهای مهمی که در این هفته منتشر شده، خبر مربوط به آپدیت کیف پول های لجر(Ledger) هست. خیلی از افراد اعتقاد دارن این آپدیت می تونه یسری مشکلات امنیتی رو هم برای این ولت ها به وجود بیاره. در این آپدیت جدید قراره که اون عبارت های ریکاوری کیف پول رو به شکل جدیدی بیان و ذخیره سازیشون کنند. اگه بخواهیم خیلی ساده واستون توضیح بدیم، قراره که از این به بعد اون عبارت های بازیابی که برای ولت ها در نظر گرفته شدن، به 3 قسمت مختلف تقسیمشون کنند، رمزنگاری کنند و اون ها رو روی 3 تا سرور آنلاین مختلف نگه دارن.
عبارت های بازیابی در لجر معمولات عبارت های 24 کلمه ای هستن و این به این معنی هست که هر 8 تا کلمه رو قراره که جدا کنند، هر کدوم از اون ها رو به شکل متفاوتی رمزنگاریش کنند و روی یه سرور اون رو ذخیرش کنند. برای اینکه بشه به این عبارت ها دسترسی پیدا کرد، باید یه سری مدارک شناسایی و حتی عکس سلفی خودتون رو بفرستین و بتونین هویت خودتون رو تایید کنین.
معامله گران 800 میلیون دلار بیت کوین را از صرافی ها خارج کردند!
داده های سایت گلسنود(Glassnode) نشون میده که جریان خروجی بیت کوین از صرافی های ارز دیجیتال به 800 میلیون دلار رسیده. گفتنی هست که این رکورد بزرگ ترین برداشت تریدرها در سال 2023 محسوب میشه. بیشتر این جریان خروجی هم از صرافی کوین بیس انجام شده و خالص اون به 709.1 میلیون دلار رسیده. طبق گفته های گلسنود تریدرها معمولا وقتی توکن های خودشون رو از صرافی ها خارج می کنند که می خوان اون ها رو در کیف پول های خصوصی خودشون یا برای بلندمدت نگه دارن.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/02/21
ارزسنجی های عزیز سلام، امروز هم خدمت شما هستیم با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال دیگه. همونطور که در تحلیل هفته های گذشته هم گفتیم، ارزهای دیجیتال دارایی های نوپا و نوظهور هستن که نوسانات قیمتی زیادی دارن. شما با تجزیه و تحلیل نمودارهای قیمتی رمزارزها یا دریافت سیگنال ارز دیجیتال می تونین روند بازار رو شناسایی کنین و معاملات پرسودی انجام بدین. هدف از ارائه تحلیل هفتگی هم این هست که بتونین روند بازار رو برای هفته های آینده شناسایی کنین.
تریدرهای حرفه ای برای کسب سود از بازار ارزهای دیجیتال با استفاده از روش های تحلیلی مختلف، خطرات و ریسک های سرمایه گذاری خودشون رو کاهش داده و به حداقل می رسونن. در ادامه همراه ما باشین تا بتونین در هفته ای که گذشت، چه اتفاقاتی افتاده و نوسانات ارزهای دیجیتال به چه صورت بوده.
قیمت بیت کوین دوباره به زیر 28 هزار دلار سقوط کرد!
داده های بازار در تاریخ 19 اردیبهشت نشون داد که قیمت بیت کوین دوباره به زیر سطح 28 هزار دلار سقوط کرد. این در حالی بود که تقاضا برای استفاده از شبکه بیت کوین اوج گرفته بود و صرافی بایننس هم به همین دلیل موقتا و برای چند ساعت برداشت های بیت کوین رو واسه کاربران خودش متوقف کرده بود. این ریزش قیمت باعث شد تا ترس در بازار ارزهای دیجیتال حاکم بشه و بعضی از تریدرها و معامله گران رمزارزهای خودشون رو از ترس بفروشن. همین موضوع هم باعث شد تا ریزش بیت کوین ادامه داشته باشه که قیمت بیت کوین امروز در تاریخ 1402/02/21 در سطح 27.435.58 دلار قرار گرفته.
سبقت گرفتن کارمزد تراکنش های بیت کوین از پاداش استخراج
در هفته گذشته برای اولین بار از سال 2017 کارمزد دریافتی برای پردازش تراکنش های بلاک شماره 788.695 در بلاک چین بیت کوین از پاداش استخراج یه بلاک جدید بیشتر شد. در حالی که پاداش استخراج هر بلاک برابر با 6.25 بیت کوین هست، ارزش کارمزد دریافتی این بلاک 6.7 بود. البته این روند در روز دوشنبه تداوم داشت و بعضی از کارمزدهای دریافتی استخرهای استخراجی مثل انت پول از پاداش استخراج بلاک های جدید بیشتر بود.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/02/14
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر؛ امیدواریم معامله هاتون پرسود باشه. ما با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم تا وضعیت بازار ارزهای دیجیتال رو واستون تجزیه و تحلیل کنیم تا بتونین روند بازار رو پیش بینی کرده و معاملات پرسودی انجام بدین.
در بخش اول تحلیل هفتگی، وضعیت ارزهای دیجیتال رو از نظر تحلیل بنیادی تجزیه و تحلیل می کنیم تا بدونین در هفته ای که گذشت چه خبرهایی منتشر شده و قیمت ارزهای دیجیتال به دنبال این خبرها چه نوساناتی رو تجربه کردن و رفتار معامله گران چجوری بود.
بانک مرکزی ایالات متحده نرخ بهره را 25 واحد افزایش داد
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی هم گفتیم، بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه ای نرخ بهره رو 25 واحد پایه افزایش داد و به محدود 5 درصد تا 5.25 درصد رسوند. تصمیم افزایش نرخ بهره تا حد زیادی مورد انتظار بود و تریدرها قیمت ها رو زودتر از موعد افزایش دادن. در این بیانیه اومده بود که سیاست های پولی بانک مرکزی به دنبال برگردوندن نرخ تورم به 2 درصد در بلند مدت و رسیدن به نرخ حداکثری اشتغال هست. کمیته پیش بینی کرد که تداوم افزایش نرخ های بهره برای سیاست پولی مناسب هست تا موضعی محدودکننده برای کنترل تورم به وجود بیاره.
تکلیف بیت کوین با مقاومت هفتگی
در تحلیل های قبلی اشاره کرده بودیم که ارز دیجیتال بیت کوین روند صعودی بلند مدت رو شکسته و برای باز پس گیری این روند به مشکل خورده و حدود 4 ماه هست در نفوذ به این روند ناکام مونده، ولی اخیرا در تلاش هست و در یه کانال صعودی هست که سقف کانال همون مقاومت ذکر شده هست بتونه این مقاومت رو بشکنه. حفظ این کانال برای شکست مقاومت فوق ضروری هست و اگه بیت کوین این کانال رو هم از دست بده شاهد افت سنگین قیمتی میشیم. ولی در صورتی که بتونه سقف کانال که همون مقاومت ذکر شده هست بشکنه، شاهد رشد قیمتی خوبی خواهیم بود و بیت کوین می تونه تا محدوده 33200 که میانگین متحرک 100 هفته هست پیش بره.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/02/07
در هفته ای که گذشت، قیمت ارزهای دیجیتال تحت تاثیر عوامل زیادی قرار گرفتن و نوسانات زیادی داشتن. جوری که اگه تحلیل تکنیکال بلد بودین، می تونستین فرصت های معاملاتی رو شناسایی کرده و با انجام خرید و فروش در این نقاط سودهای زیادی به دست بیارین.
در هفته گذشته قیمت بیت کوین برای لحظاتی به بالای 30 هزار دلار رسید!
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی هم گفتیم، قیمت بیت کوین در هفته گذشته و برای لحظاتی در صرافی ارز دیجیتال بایننس به بالای 30 هزار دلار رسید. در حال حاضر بیت کوین با قیمت 29.060 دلار خرید و فروش میشه و طی 24 ساعت گذشته رشد قابل توجه 1.5 درصدی رو تجربه کرده. اتریوم هم طی شبانه روز گذشته حدود 0.33 درصد افزایش قیمت رو تجربه کرده.
بیشتر از 350 میلیون دلار موقعیت معاملاتی لیکویید شدند
در هفته گذشته، اخباری مربوط به ورشکستگی احتمالی فرست ریپابلیک بنک منتشر شد و باعث ترس و نگرانی معامله گران و سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال شد. بعد از انتشار این اخبار، قیمت بیت کوین برای مدت کوتاهی به بالای 30 هزار دلار رسید. با این حال، قیمت بیت کوین بعد از چند ساعت تا قیمت 27.240 دلار ریزش کرد و 353 میلیون دلار موقعیت معاملاتی لانگ و شورت طی 24 ساعت گذشته لیکویید شدن. از این این مقدار، بیشتر از 175 میلیون دلار رو معاملات بیت کوین و حدود 69 میلیون دلار رو معاملات اتریوم تشکیل میدن.
حمایت و مقاومت در چارت بیت کوین
اگه به نمودار بیت کوین به USDT در تایم فریم 4 ساعته نگاه کنین، قیمت به زیر خط روند صعودی محلی سقوط کرده. ما اولین حمایت قوی رو با قیمت 27.798 دلار داریم، ولی اگه قیمت به زیر سطح حمایت سقوط کنه، می تونیم شاهد اصلاحی در اطراف حمایت قوی بعدی در 25.824 دلار باشیم. همچنین مقاومت اول بیت کوین هم 29.155 دلار هست، اگه شکسته بشه، مقاومت بعدی 29.709 دلار، مقاومت سوم 30.165 دلار، مقاومت چهارم 30.602 دلار و پنجمین مقاومت 31.236 دلار هست.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/01/31
ارزسنجی های عزیز سلام، با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم تا شرایط و وضعیت بازار ارزهای دیجیتال رو واستون تجزیه و تحلیل کنیم و بگیم که در هفته گذشته چه اتفاقاتی در بازار ارزهای دیجیتال رخ داده و شاهد چه نوسانات قیمتی بودیم.
شما می تونین با مشاهده این تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال، روند بازار رو برای هفته های آینده پیش بینی کنین و معاملات پرسودی انجام بدین.
ابتدا سراغ تحلیل اخبار فاندامنتال ارزهای دیجیتال میریم تا بدونین چه رویدادهایی در بازار رخ داده و چرا قیمت ارزهای دیجیتال تغییرات زیادی داشتن!
نهنگ های بیت کوین فقط در 2 روز بیش از 20.000 توکن خریدند
جالب اینجاست که بدونین داده های گزاش سنتیمنت نشون میده که نهنگ ها، آدرس هایی با موجودی 100 تا 1000 بیت کوین، طی 2 روز 20.007 بیت کوین خریدن. به گفته این شرکت تحلیلی، بعد از خرید بیت کوین توسط این نهنگ ها میزان دارایی این گروه از سرمایه گذاران بار دیگه به بیش از 20 درصد عرضه کل بیت کوین رسید. همچنین نهنگ هایی با موجودی بیش از 10.000 بیت کوین، برای اولین بار از ماه ژانویه به شدت در حال انباشت هستن.
تحلیل تکنیکال بیت کوین
همونطور که در ویدیو هم گفتیم، بیت کوین در 19 آوریل به پایین ترین حد یه هفته ای سقوط کرد، چون بازارها به دنبال یه روند صعودی اخیر به سمت ادغام حرکت کردن. به دنبال موج قرمز امروز، قیمت ها در اوایل جلسه به زیر سطح 29 هزار دلار نزدیک شدن. اتریوم هم کاهش پیدا کرد و به زیر 2 هزار دلار سقوط کرد.
بیت کوین در روزه چهارشنبه با شروع به تحکیم بازارها بعد از افزایش قیمت اخیر، کاهش پیدا کرد. بعد از 30.470.30 دلار در روز سه شنبه، BTC/USD در اوایل روز به 29.102.17 دلار سقوط کرد. پایین ترین نرخ بیت کوین رو به پیین ترین حد خودش از 10 آوریل رسوند. یعنی زمانی که قیمت اون به کمتر از 29 هزار دلار رسید. به طور کلی به نظر میرسه که فروش امروز با کاهش شاخص قدرت نسبی 14 روزه به زیر یه طبقه در 59 صورت گرفت.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/01/24
ارزسنجی های عزیز سلام؛ امیدواریم حالتون خوب و معامله هاتون پرسود باشه! ما با یک تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال دیگه در خدمتتون هستیم تا قیمت ارزهای دیجیتال و شاخص های بازار کریپتو رو تجزیه و تحلیل کنیم تا بدونین در هفته ای که گذشت چه اتفاقاتی در بازار رخ داده.
ارزهای دیجیتال، دارایی های نوظهور هستن که عواملو اخبارهای زیادی در قیمت اون ها تاثیر می ذارن. بنابراین، شما باید همه اخبارها و رویدادهای مهم بازار رو زیر نظر داشته باشین تا بتونین از نوسانات قیمت رمزارزها سود به دست بیارین. همچنین باید عوامل تکنیکالی رو هم زیر نظر بگیرین.
افزایش قیمت بیت کوین و رشد ارزش سهام شرکت های فعال در زمینه کریپتو
همونطور که در ویدیوی تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال هم گفتیم، بعد از رشد قیمت بیت کوین در روز دوشنبه 22 فروردین و عبور اون از محدود 29.200 دلار برای اولین بار از 10 ژوئن 2022، ارزش سهام شرکتت های ماراتون دیجیتال، ریوت پلتفرمز و هات 8 ماینینگ به ترتیب 18 درصد و 10 درصد افزایش پیدا کرده. ارزش سهام صرافی کوین بیس و شرکت مایکرواستراتژی هم در این مدت به ترتیب 5.5 درصد و بیشتر از 6 درصد رشد کرده.
تحلیل قیمت بیت کوین
ارز دیجیتال بیت کوین بعد از فعالیت مجدد نهنگ ها تونست یه کلوز مثبت خوبی رو در چارت خودش تجربه کنه و الان در نقطه حساس اشباع فروش قرار داره(ناحیه 30 هزار دلاری) که در صورت شکست پر قدرت می تونیم شاهد پامپ قیمتی تا محدوده 32 هزار باشیم. در غیر این صورت احتمال رنج در محدوده مثلث سبز رنگ طی چند روز آینده زیاده و سناریو ریزشی فعلا منتفی میشه. بنابراین، منتظر اخبار و نوسانات در چند روز آینده باشین.
قیمت بیت کوین به 30 هزار دلار رسید!
جالب اینجاست که بدونین قیمت بیت کوین، بزرگ ترین ارز دیجیتال دنیا بر اساس ارزش بازار، در بحبوحه افزایش خوش بینی سرمایه گذاران، ساعتی قبل از محدود 30 هزار دلاری عبور کرد و به اوج قیمتی 30.072 دلار رسید. با این حال، به نظر میرسه که مشخص کردن علت دقیق این روند صعودی هنوز امکان پذیر نیست. این ارز دیجیتال در حال حاضر در محدوده قیمتی 30.056 دلار قرار گرفته و در یه روز گذشته بیشتر از 5 درصد رشد کرده.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 1402/01/17
ارزسنجی های عزیز سلام؛ با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال دیگه در خدمتتون هستیم و قراره که اخبار و رویدادهای مهمی که در هفته گذشته بازار ارزهای دیجیتال رو تحت تاثیر قرار دادن، با همدیگه بررسی کنیم و در موردشون صحبت کنیم. در این ویدیوها به تحلیل بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال و وضعیتی که قرار است در پیش داشته باشند، خواهیم پرداخت.
در قدم بعدی هم طبق روال همیشگیمون سراغ داده های آن چین میریم و در نهایتا از نظر تکنیکالی بازار ارزهای دیجیتال و شاخص های مهم اون رو بررسی می کنیم.
اقدامات چین برای دلار زدایی
اگه خاطرتون باشه ما در تحلیل هفته قبل درباره بحران بانک های آمریکایی که گرفتارشون هستن، صحبت کردیم. گفتیم که دولت آمریکا می خواد بیاد و از این بانک ها حمایت کنه و اجازه نده که مشتریان این بانک ها دچار ضرر و زیان بشن. همچنین درباره پیامدهای احتمالی این حمایت کردن هم صحبت کردیم و و گفتیم که ممکنه چه مشکلاتی رو برای دلار آمریکا به وجود بیاره.
مهم ترین خبری که ما در هفته گذشته داشتیم، مربوط به اقدامات جدی هستش که چین برای دلار زدایی در اقتصاد خودش داره انجام میده و در حال حاضر ارزهای دیجیتال، انرژی گاز کشور چین رو به عنوان سه تا از مهم ترین عوامل کنار رفتن دلار از معامله های بین المللی می دونن که این موضوع می تونه با توجه به مشکلاتی که در حال حاضر برای اقتصاد ایالات متحده و دلار وجود داره، تشدید کنه و باعث بدتر شدن اوضاع اقتصادی این کشور بشه.
تغییر لوگوی توییتر به دوج کوین
یکی دیگه از اتفاقات مهمی که این هفته داشتیم یا بهره بگیم مهم ترین اتفاق این هفته، تغییر لوگوی توییتر به دوج کوین بود. همونطور که می دونین، در حال حاضر ایلان ماسک مالک توییتر هست و علاقه زیادی هم به میم کوین ها مخصوصا دوج کوین داره و خب بعد از این اقدام اومد و یه سری توییت هایی رو درباره دوج کوین زد که همین موارد باعث شد تا قیمت دوج کوین رشد قیمتی خوبی رو تجربه کنه و سرمایه گذاران و دارنده های اون سود به دست بیارن. تحلیل کامل در ویدیو توضیح داده شده است.
تحلیل هفتگی بازار ارزهای دیجیتال 10 فروردین 1402
ارزسنجی های عزیز سلام، عیدتون مبارک؛ امیدواریم سال پرسودی داشته باشین! با یه تحلیل هفتگی بازار ارزهای دیجیتال دیگه خدمتتون هستیم و می خواهیم بررسی کنیم که در هفته ای که گذشت چه اتفاقاتی در بازار کریپتو رخ داده و قیمت رمزارزها په نوساناتی داشتن و دلیل این نوسانات چی بوده.
طبق روال قبلی ابتدا میریم سراغ اخبار و اتفاقاتی که طی روزها و هفته های گذشته در دنیا و بازار ارزهای دیجیتال مطرح شدن. سپس سراغ داده های درون شبکه ای یا داده های آنچین میریم و به شکل دقیق تر کلیت بازار ارزهای دیجیتال رو با همدیگه برسی می کنیم و در نهایت هم چارت بیت کوین و شاخص های مهم بازار رو تجزیه و تحلیل می کنیم تا بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش رمزارزها در هفته آینده بگیرین.
ساخت هوش مصنوعی برای رهگیری تراکنش های بیت کوین!
بلاک تریس، یه چت بات مبتنی بر هوش مصنوعی به اسم Robby the Robot برای تعامل با داده های بلاک چین بیت کوین ساخته که همین موضوع در هفته گذشته باعث شد تا قیمت بیت کوین افزایش قابل توجهی رو داشته باشه. به گفته شان ماگرودر، مدیر عامل بلاک تریس، کاربران می تونن اطلاعات مشخصی مثل تراکنش های انجام شده در بازه زمانی مشخص و مبالغ اون ها رو از این چت بات درخواست کنند.
رکورد جدید تعداد کیف پول های بیت کوین با موجود غیرصفر
داده های سایت گلس نود نشون میده که در روز یکشنبه، تعداد کیف پول های ارز دیجیتال بیت کوین با موجودی غیرصفر به اوج جدید 45.388 میلیون عدد رسیده. تعداد این کیف پول ها از شروع سال 2022 حدود 2 میلیون عدد افزایش پیدا کرده و از ابتدای سال 2021 بیشترین نرخ رو داشته. قیمت این ارز دیجیتال هم اکنون در محدوده 26.900 دلاری قرار داره و در یه روز گذشته حدود 3.4 درصد کاهش پیدا کرده.
تحلیل روند بیت کوین و آلت کوین ها 30 مارچ 2023
خریداران تونستن محدوده حمایتی 28 هزار دلاری رو حفظ کنند و در تلاش برای فتح مقاومت های 2 هزار و 35 هزار دلای هستن. نکته مهم در این روند عدم همراهی آلت کوین ها با بیت کوین هست. دامیننس بیت کوین در سقف مقاومتی خودش قرار داشته و انتظار میره این سطح مقاومتی دو ساله به نقاط عرضه تغییر پیدا کنه. لذا انتظار حرکت با میانگین 30 درصدی از آلت کوین ها میره که باعث رشد آلت کوین ها میشه.
تحلیل هفتگی 25 اسفند ماه 1401
ارزسنجی های عزیز سلام؛ با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم و می خواهیم بررسی کنیم که در هفته که گذشت، چه اتفاق هایی در بازار ارزهای دیجیتال رخ داد و نوسانات قیمت بیت کوین و ارزهای دیجیتال به چه دلیلی روی داد. بنابراین، با مشاهده این ویدیو می تونین روند پیش روی بازار ارزهای دیجیتال رو پیش بینی کنین.
شاخص ترس و طمع
در حال حاضر شاخص ترس و طمع بر روی عدد 44 قرار گرفته و ترس کمی رو در بازار ارزهای دیجیتال نشون میده. همچنین اگه به روند این شاخص در هفته گذشته نگاه کنین، متوجه میشین که احساسات در بازار خنثی بودن. جالب اینجاست که بدونین هفته گذشته ما خبرهای منفی زیادی داشتیم که این هفته هم ادامه دار بودن. بنابراین، برای اینکه بتونین معاملات پرسودی انجام بدین، باید اخبار بازار رو زیر نظر داشته باشین.
بررسی نمودار هفتگی بیت کوین
طی روزهای گذشته شاهد پر شدن گپ محدوده 19500 دلاری بودیم و حرکت بعد صعودی قوی از این محدود قیمتی تا 26 هزار دلار فقط طی 4 کندل روزانه! نکته قابل توجه این هست که هر بار سعی برای پر کردن گپ قبلی باعث ایجاد گپ جدید قیمتی میشه و شما شاهد گپ به وجود اومده طی این صعود در محدود 20.100 دلار هستین. ایجاد چنین ساختاری خریداران مصمم رو برای صعود به قیمت های بالا دست نشون میده.
جالب اینجاست که بدونین ارز دیجیتال بیت کوین اکنون در ناحیه رنج قرار داره. اگه بتونه این ناحیه رو بشکنه و قیمت خودش رو بالای این ناحیه حفظ کنه، قیمت اون تا حدود 30 تا 32 هزار دلار صعود می کنه. در غیر این صورت بیت کوین روند نزولی داره و باید شاهد ریزش بیت کوین باشیم.
بحران اعتباری ایالات متده یعنی زمان خرید طلا و بیت کوین فرا رسیده است!
مایک نووگراتز، بنیانگذار و مدیر عامل گلکسی دیجیتال در مصاحبه با شبکه CNBC گفت که ایالات متحده به سمت یه بحران اعتباری پیش میره و اکنون زمان مناسبی برای خرید طلا، نقره و بیت کوین هست. اون گفت که بانک ها معمولا با اعطای وام کمتر، سرمایه خودشون رو بازسازی می کنند و این یعنی بحران اعتباری به زودی تموم میشه و خیلی از افراد سرمایه های خودشون رو از بانک ها خارج کرده و وارد بازار ارزهای دیجیتال می کنند. همین موضوع باعث میشه تا تقاضا برای خرید بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال بیشتر بشه. به این ترتیب، انتظار میره که این موضوع باعث بشه تا قیمت ارزهای دیجیتال افزایش پیدا کنند.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 18 اسفند 1401
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر؛ در این ویدیو می خواهیم بازار ارزهای دیجیتال رو در هفته ای که پشت سر گذاشتیم، بررسی و تحلیل کنیم.
در نگاه اول نگاهی به اخبار می ندازیم و اتفاق هایی که در این هفته رخ دادن رو بررسی می کنیم، بعد کمی درباره داده های آنچین صحبت می کنیم، رفتار نهنگ های و شاخص های بازار ارزهای دیجیتال رو تجزیه و تحلیل می کنیم و در آخر سراغ نمودار قیمتی ارزهای دیجیتال میریم و با توجه به داده هایی که به دست آوردیم، روند بیت کوین و شاخص های مهم بازار رو بررسی می کنیم.
در حال حاضر شاخص ترس و طمع روی عدد 44 قرار گرفته که ترس نسبتا کمی رو در بازار ارزهای دیجیتال نشون میده. اگه به روند شاخص ترس و طمع در هفته گذشته هم نگاه کنین، متوجه میشین که احساسات و رفتارهای معامله گران و سرمایه گذاران در بازار خنثی بوده. هفته گذشته ما اخبار منفی زیادی رو داشتیم که این هفته هم ادامه دار بود. به طور کلی الان 5 تا دلیل خیلی مهم برای ریزش بازار ارزهای دیجیتال وجود داره.
دلایل ریزش بازار ارزهای دیجیتال در هفته اخیر
- اولین دلیل برای ریزش بازار ارزهای دیجیتال در هفته ای که گذشت، ازاد شدن 142 هزار واحد بیت کوین در بازار توسط صرافی MT.Goxs هست که آزاد شدن اون ها می تونه تاثیر قابل توجهی رو روی افزایش فشار فروش داشته باشه.
- دومین دلیل برای ریزش بازار ارزهای دیجیتال، آپدیت شانگهای اتریوم هست که قراره ولیدیتورها بعد از اون بتونن رمزارزهای استیک شده خودشون رو از پلتفرم بردارن. همونطور که در این خبر اومده، این اپدیت تا اوایل آپریل عقب افتاده که این موضوع باعث شده تا ترس در بازار به وجود بیاد.
- ریسک بعدی که در حال حاضر تسلط بیشتری در بازار ارزهای دیجیتال داره، شرایط بانک Silvergates هست. سیلورگیت نوعی بانک در کالیفرنیای آمریکا هست که بین کریپتو و بانک ها ارتباط ایجاد کرده. نکته بعدی که می تونیم بهش اشاره کنیم، ارتباط بین موسسان رمزنگاری مختلف رمز ارز USDC با این بانک هست که می تونه روی ارز دیجیتال USDC تاثیر بدی بذاره.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال هفته اول اسفند 1401
ارزسنجی های عزیز سلام! دوست دارین تا با یک تحلیل هفتگی دیگه کنارتون باشیم؟ می دونین در هفته اول اسفند ماه 1401 چه اتفاقاتی در بازار ارزهای دیجیتال رخ داده؟ آیا تونستین از نوسانات این هفته سودی به دست بیارین؟ قیمت بیت کوین و اتریوم طبق پیش بینی هاتون پیش رفت؟
در ادامه همراه ما باشین تا بهتون بگیم هفته اول اسفند ماه چه اتفاقی رخ داد.
ادغام و تثبیت فشرده قیمت بیت کوین در نزدیکی سطح 25 هزار دلار نشون میده که گاوها در انتظار رسیدن به سقف قیمتی جدید در سال 2023 هستن و همچنان موقعیت های خودشون رو حفظ کردن. هر روند صعودی شاهد چندین پولبک هست و ارز دیجیتال بیت کوین هم از این قاعده مستثنی نیست.
طبق داده های منتشر شده در سایت کوین تلگراف، پرایس اکشن ارز دیجیتال بیت کوین در چند ماه گذشته یه الگوی پایه بزرگ رو نشون میده که می تونه قیمت رو به سطوح بالاتری هدایت کنه.
تحلیل نمودار قیمتی بیت کوین در هفته اول اسفند
جالب اینجاست که بدونین در 4 روز گذشته، ارز دیجیتال بیت کوین نزدیک به مقاومت بالا سری قوی در 25.211 دلار معامله شده. با اینکه خرس ها یا فروشنده های بازار با موفقیت از سطح دفاع کردن، ولی گاوها هم تسلیم نشدن. اون ها دوباره در 20 فوریه از فرصت استفاده کردن و به خرید در سطوح پایین تر پرداختن.
به طور کلی، تثبیت قیمت بیت کوین نزدیک به یه مقاومت بالاسری قوی با حرکت به سمت بالا همراه میشه. شیب رو به بالای میانگین های متحرک و قرار داشتن شاخص قدرت نسبی RSI بالاتر از 65 هم نشون میده که گاوها کنترل رو در دست دارن. اگه قیمت بیت کوین افزایش پیدا کنه و بالای 25.250 دلار حفظ میشه. جفت BTC/USDT می تونه شتاب بیشتری بگیره. در این مسیر مقاومت عمده ای تا 30 هزار دلار وجود نداره. از این رو افزایش قیمت می تونه در مدت زمان کوتاهی اتفاق بیفته.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 27 بهمن 1401
سلام به ارزسنجی عزیز، امروز هم در خدمت شما هستیم با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال. در هفته ای که گذشت، بازار ارزهای دیجیتال نوسانات قیمتی زیادی رو تجربه کرده و خیلی از موقعیت های معاملاتی در بازار لیکوئید شده. البته برخی از معامله گران و تریدرها هم سودهای زیادی از فرصت ها به وجود اومده به دست آوردن. لازم به ذکر هست که در زمان نوشتن این مطلب، بیت کوین نسبت به یه روز گذشته 11 درصد رشد داشته که خیلی از تریدرها و معامله گران هیجانی شده و اقدام به خرید بیت کوین بیشتر کردن.
عبور قیمت بیت کوین از 24 هزار دلار!
اگه به چارت یا نمودار قیمت ارز دیجیتال بیت کوین نگاه بندازین، متوجه میشین که ارز دیجیتال بیت کوین تونسته در عرض یه روز بیش از 11 درصد رشد کنه و از 24 هزار دلار رد بشه!
ارز دیجیتال بیت کوین تونسته از شروع سال 2023 تا به این ور رشد قیمتی زیادی رو تجربه کنه و به صورت پله ای خودش رو به قیمت ها بالاتر برسونه. همونطور که در تحلیل هفتگی گذشته هم گفتیم، ارز دیجیتال بیت کوین در ناحیه مقاومتی قرار داشت و اشاره کرده بودیم که اگه بیت کوین بتونه این ناحیه رو رد کنه، رشد چشمگیری بکنه. اکنون بیت کوین در تاریخ 27 بهمن 1401 تونست ناحیه مقاومتی 23 هزار دلاری خودش رو با قدرت به سمت بالا بشکونه و بتونه رشد زیادی رو تجربه کنه.
به دنبال جهش بیت کوین، 200 میلیون دلار موقعیت معاملاتی طی 24 ساعت لیکویید شدند
ارز دیجیتال بیت کوین در روز چهارشنبه دوباره تونست به بالای محدوده 24.500 دلار برسه. کمتر یه هفته پیش بود که سرکوب نظارتی صرافی ارز دیجیتال کراکن باعث شد تا این ارز دیجیتال حمایت مهم خودش رو از دست بده. در 24 ساعت گذشته موقعیت های معاملاتی بیش از 53.000 معامله گر به ارزش بیش از 206 میلیون دلار لیکویید شدن که 90.65 درصد یعنی 186.8 میلیون اون مربوط به موقعیت های معاملاتی شورت بوده. قیمت ارز دیجیتال اتریوم هم در این مدت افزایش پیدا کرد و از 1550 دلار به بیش از 1690 دلار رسید.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 6 بهمن ماه 1401
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال در هفته اول بهمن ماه 1401؛ چه اتفاقی در بازار رخ داده؟ بیت کوین در این هفته چه عملکردی رو داشته؟ بهتره بدونین از ابتدای سال 2023 تاکنون، قیمت بیت کوین بیش از 37 درصد افزایش پیدا کرده و هیچ نشونه ای از کاهش سرعت رو نشون نمیده. در حالی که قیمت ارزهای دیجیتال پرریسک در حال افزایش هست، شاخص دلار ایالات متحده که به عنوان یه ارز امن محسوب میشه، روند نزولی خودش رو گسترش داده و در ماه ژانویه بیش از 1 درصد کاهش پیدا کرده.
بر اساس داده های منتشر شده در سایت کوین تلگراف، افزایش تمایل تریدرها به دارایی های پر ریسک مثل ارزهای دیجیتال ممکنه ناشی از انتظاراتی باشه مبنی بر اینکه فدرال رزرو ایالات متحده می تونه با کاهش تورم افزایش نرخ بهره رو متوقف کنه. در این بین بعضی از تحلیلگران درباره افزایش قیمت بیت کوین شک دارن، ولی هرچقدر قیمت بیت کوین بالاتر از سطح روانی 20 هزار دلار باقی بمونه، احتمال اینکه کف قیمتی در ماه نوامبر ثبت شده باشه، بیشتر میشه. در صورتی هم که افت قیمتی بعدی یه کف بالاتر رو تشکیل بده، مهر تاییدی هست بر اینکه بازار ارزهای دیجیتال بدترین سناریوی ممکن رو پشت سر گذاشته.
تجزیه و تحلیل قیمت بیت کوین در هفته اول بهمن ماه 1401
در این بخش از تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال، قیمت بیت کوین رو در هفته اول بهمن ماه 1401، تجزیه و تحلیل می کنیم. توجه داشته باشین که در روزهای 21 و 22 ژانویه 2023، گاوها قیمت بیت کوین رو به بالای 22.800 دلار رسوندن، ولی فتیله بلند روی کندل نشون میده که خرس ها در سطوح بالاتر می فروشن. بعد از اون خرس ها تلاش کردن یه روند اصلاحی رو در 22 ژانویه شروع کنند، ولی دم بلند روی کندل نشون میده که گاوها در این ریزش قیمتی اقدام به خرید گسترده بیت کوین کردن.
با اینکه شیب روی به بالا میانگین های متحرک نشون دهنده مزیتی برای خریداران هست، ولی قرار داشتن شاخص قدرت نسبی یا RSI در منطقه اشباع خرید، هشدار میده که احتمال اصلاح یا تثبیت جزئی قیمت وجود داره، برای اینکه این اتفاق بیفته، خرس ها باید قیمت رو به زیر 22.292 دلار بکشن و حفظ کنند. در این صورت ارز دیجیتال بیت کوین ممکنه تا 21.480 دلار سقوط کنه! در مقابل اگه خریداران قیمت رو به بالای منطقه مقاومتی 23.078 دلار تا 23.371 دلار برسونن، این رمز ارز می تونه تا 25.211 دلار افزایش پیدا کنه.
تجزیه و تحلیل قیمت اتریوم در هفته اول بهمن ماه 1401
با اینکه قیمت اتریوم در هفته اول بهمن ماه 1401 در 1.680 دلار رد شد، ولی یه نشونه مثبت این هست که گاوها زمین رو به نفع خرس ها ترک نکردن و در حالی که پیش بینی می کنند روند صعودی ادامه پیدا می کنه، همچنان موقعیت های خودشون رو حفظ می کنند.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال؛ بحثی مهم و موثر در بازار و مباحث آموزش ارز دیجیتال! بله، درست شنیدین! مشاهده تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال می تونه دید بهتری به شما نسبت به آینده بازار بده. به همین دلیل ما سعی می کنیم در این مطلب اتفاقات و رویدادهای مهمی رو که در هفته های اخیر در بازار ارزهای دیجیتال اتفاق افتاده و روی قیمت بیت کوین تاثیر گذاشتن رو مورد بررسی قرار بدیم. همونطور که می دونین، بیت کوین تونسته در هفته گذشته رشد قابل توجهی رو داشته باشه و قیمت خودش رو به بالای 20 هزار دلار برسونه! در ادامه همراه ما باشین تا با جزئیات از اتفاقات و تاثیرات آن ها بر قیمت بیت کوین مطلع بشین.
نرخ تورم ایالات متحده در ماه دسامبر به 6.5 درصد کاهش یافت!
بازار ارزهای دیجیتال در روند نزولی قرار داشت و معامله گران و تریدرها منتظر اعلام نرخ تورم ایالات متحده آمریکا بودن که همین موضوع هم باعث شد تا بعد از انتشار نرخ تورم ایالات متحده، قیمت بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال رشد زیادی داشته باشن.
جالب اینجاست که بدونین داده های منتشر شده نشون میده که نرخ تورم سالانه ایالات متحده از 7.1 درصد در ماه نوامبر(آبان) به 6.5 درصد در دسامبر(آذر) رسیده هست. این عدد کمترین میزان رشد 12 ماهه تورم از دوره منتهی به اکتبر 2021 بود. نرخ تورم کنونی برای تعیین میزان افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در آینده مورد استفاده قرار می گیره. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال ایالات متحده در تاریخ 31 ژانویه تا 1 فوریه(11 و 12 بهمن) برگزار میشه و بازارها انتظار افزایش 25 واحد درصدی در نرخ بهره رو دارن. پایین بودن نرخ تورم در ایالات متحده باعث شد تا قیمت ارزهای دیجیتال به خصوص قیمت بیت کوین افزایش پیدا کنه و خودش رو به بالای 20 هزار دلار برسونه. اکنون بیت کوین با قیمت 21.182 هزار دلار معامله میشه.
قیمت بیت کوین از 21 هزار دلار عبور کرده است.
قیمت بیت کوین صبح روز شنبه 24 دی ماه برای اولین بار در 67 روز گذشته به بالای 21 هزار دلار رسید. در حال حاضر این ارز دیجیتال با بیش از 22.38 درصد رشد در یه هفته اخیر با قیمتی حدود 21.182 دلار خرید و فروش میشه. ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال هم با رشدی 0.05 درصدی در 24 ساعت اخیر اکنون برابر با 1.032 تریلیون دلار هست. همچنین داده ها نیز نشون داد که همزمان با رشد 26.5 درصدی قیمت بیت کوین از شروع سال 2023 میلادی، ارزش بازار این ارز دیجیتال هم از ارزش کل بازار سهام شرکت های بزرگی مثل تسلا، متا و مسترکارت فراتر رفته. با این حال بیت کوین الان هجدهمین دارایی با ارزش دنیا از نظر ارزش بازار محسوب میشه.
تحلیل هفتگی 1401/07/21
ارزسنجی های عزیز سلام، وقتتون بخیر امیدواریم حالتون عالی باشه. با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم که در بخش اول اقتصاد کلان رو بررسی می کنیم تا ببینم داده های اقتصادی بهمون چه مسائلی رو میگن و بعد از اون تحلیل آنچین بازار بیت کوین و ارزهای دیجیتال بررسی می کنیم و در آخر یه تحلیل تکنیکالی هم روی چارت قیمتی بیت کوین و یه سری شاخص های دیگه خواهیم داشت.
بررسی شاخص DXY:
در این قسمت می خواهیم شاخص dxy رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم. همونطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنیم، این شاخص از تاریخ 5 اکتبر از ناحیه حمایتی ترک شده به سمت بالا و در حال حرکت به سمت ناحیه مقاومتی بالا هست. همچنین این شاخص روزهای متوالی کندل های سبز بسته که این موضوع نشون دهنده قدرت شاخص dxy هست. به هر حال شاخص dxy قدرت نسبی دلار نسبت به یک سری از ارزهای فیات رو نشون میده و زمانی که قدرت دلار افزایش پیدا می کنه، شاخص dxy رشد پیدا می کنه، ما می تونیم ریزش هایی رو برای بازار ارزهای دیجیتال و است های ریسکی در نظر بگیریم که عمدتا به این شکل بوده.
نهایتا اون کشمکش هایی که بین سیاست های انقباضی و تورم وجود داره هم باعث افزایش قدرت دلار شده و هرچقدر سیاست های انقباضی شدت بیشتری داشته باشه برای مقابله با تورم نتیجیش افزایش قدرت دلار هست و این قدرت بیشتر باعث ریزش دارایی های ریسکی میشه. همچنین اگه به نمودار قیمتی ارزهای دیجیتال یا سایر دارایی های ریسکی نگاه کنین، می بینین که دقیقا از تاریخ 5 اکتبر به این طرف ریزشی شدن و باید منتظر شکسته شدن ناحیه مقاومتی شاخص dxy بمونیم. بهتره بدونین اگه شاخص dxy ناحیه مقاومتی رو به سمت بالا بکشونه، باید انتظار ریزش دوباره دارایی های ریسکی رو داشته باشیم و اگه این شاخص ناحیه مقاومتی رو به سمت پایین بشکونه، قیمت رمز ارزها افزایش پیدا می کنه. شکسته شدن ناحیه مقاومتی نیز بستگی به مهار سیاست های انقباضی داره که اگه ویدیوهای هفته قبل رو مشاهده کرده باشین، می دونین که دقیقا منظورمون چیه.
بررسی تقویم اقتصادی:
نوبت این رسیده تا در این بخش تقویم اثقصادی رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم. برای اینکه بتونین تقویم اقتصادی ارزهای دیجیتال رو بررسی کنین، باید به سایت Forex Factory مراجعه کنین. همونطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنین، در تاریخ 5 اکتبر ما در واقع رویداد ISM Service PMI رو داشتیم که شاخص مدیران بخش خرید هست که توسط موسسه ISM منتشر شده. عدد پیش بین اون نیز 56 بوده که عدد به دست اومده بالاتر بوده این موضوع نشون دهنده این هست که می تونه شاخص دلار تقویت بشه، چون نشون دهنده این می تونه باشه که احتمالا تورم طوری که باید، کنترل نشده.
هرچند از عدد گذشتش پایین تر بوده و افزایش شدت داری نداشته. همچنین شاخص ADP Non-Farm Employment Change نیز عدد 208 هزار عدد واقعی و فعلی اون شده که پیش بینی شده بود این عدد 200 هزار باشه. به طور کلی این ها می تونستن نشون بدن که احتمالا سیاست های انقباضی فعلا نرمشی توش نباشه و اگه این عدد پایین تر میشد، ما می تونستیم بگیم که یکی از شاخص های تورم در جهت کاهش تورم تیک خورده که البته این فقط یکی داده هاست و باید همین جوری بریم داده های دیگه رو هم بررسی کنیم.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال (1401/07/14)
دوستان ارزسنجی عزیز با یه ویدیوی تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم تا با هم به بررسی بازارهای مالی و ارزهای دیجیتال بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بدونین که در هفته ای که گذشت، چه اتفاقات مهمی قیمت ارزهای دیجیتال و سایر دارایی های مالی رو تحت تاثیر قرار داد. به همین دلیل توصیه می کنیم تا در ادامه با ما همراه باشین تا این هفته رو تجزیه و تحلیل کنیم.
بررسی شاخص دلار یا DXY:
هفته قبل از 27 سپتامبر ما یه هفته صعودی رو برای شاخص دلار داشتیم و در پی این صعودی که اتفاق افتاد، یه سری از شاخص های ریسکی ریزشی بودن، ولی در حال حاضر از 27 سپتامبر به این طرف با ضعفی که در کندل صعودی آخر دلار دیدیم، ریزشی رو در این شاخص شاهد بودیم تا جایی که به ناحیه حمایتی خودش رسیده که در این ناحیه داره واکنش هایی رو میده و ادامه این بستگی به دیتاهای اقتصادی داره که حالا به سمت پایین حرکت کنه و حمایتش رو بشکنه و یا به سمت بالا حرکت بکنه و حمایت بشه. بنابراین، اگه حمایت بشه، ما دوباره سناریوهای ریسکی ریزشی رو فعال می دونیم و اگه ناحیه حمایتی خودش رو بشکنه احتمال اینکه یکمی رشد رو در سناریوهای ریسکی بینیم وجود داره و ممکنه به دنبال اون قیمت ارزهای دیجیتال نیز رشد کنند.
کاهش ازش یورو نسبت به دلار:
همونطور که می دونین با ریزشی که DXY یا شاخص دلار داشته، بعد از اون یه ناحیه رشد کوچیکی رو داشته و بعد از اون از این ناحیه خروج کرده به سمت بالا و یه حمایتی شده بعد از ریزش هایی که داشته. به طور کلی، سناریوهای ریسکی در هفته گذشته یه حمایتی شدن، ولی خب موضوع این هست که ارزش USD به یورو آیا به همین شکل ریزشی میشه و یا نه به سمت بالا حرکت می کنه؟ می دونین که ارزش یورو در مقابل دلار به حد بی سابقه ای کاهش پیدا کرد، ولی طی هفته گذشته یه اصلاحی رو کرده تا به ناحیه حمایتی خودش برسه و از اینجا به بعد باید ببینیم آیا یورو می تونه قدرت خودش رو پس بگیره از دلار یا نه؟
ولی با توجه به دیتاهایی که وجود داره، احتمالا بعیده که یورو نسبت به دلار تقویت بشه، چون ما مسائلی مثل بحران انرژی رو دوباره برای اروپا داریم. بعد از اینکه این مشکل حل شده بود تقریبا و مقامات اروپایی ادعا می کردن که می تونن این مشکل رو حل کنند، باز هم نورد استریم یه مشکلی براش پیش اومد و باز هم روس ها این تامین انرژی رو به تعویق انداختن و حتی اعلام شده که انرژی داده نخواهد شد. به هر حال با وجود اتفاق هایی که بر نورد استریم رخ داده، موضوعی که وجود داره این هست که ترسی ایجاد شده و ضعف در سناریوهای ریسکی الان می تونه دیده بشه. همچنین از زمانی که روسیه اعلام کرده که نمی تونه گاز بده، برخی سهام های اروپایی آلمان ریزشی رو داشتن و در اقتصاد اروپا ضعف به وجود اومده که این اتفاق نیز تاثیری بر شاخص دلار یا DXY گذاشته.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/07/07)
دوستان ارزسنجی عزیز با یه ویدیوی تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم تا با هم به بررسی بازار های مالی و ارز های دیجیتال بپردازیم، با ما همراه باشین.
در ویدیوی هفته قبل در مورد افزایش نرخ بهره صحبت کردیم و به دنبال همون صحبت ها در تاریخ 21 سپتامبر نرخ بهره افزایش یافت و همین اقدام باعث تقویت دلار شد البته باید این رو هم یادآوری کنیم که اون دید ریسک گریزی همچنان بر بازار حاکم هست اما ریزش ها همچنان با شیب ملایمی در بازار ادامه داره و باید از الان به بعد ببینیم که دیتا ها قرار ه به چه شکلی منتشر بشن و رویکرد فدرال رزرو در قبال کنترل تورم به چه شکلی خواهد بود آیا می تونه نرمش به خرج بده یا نه؟ و اگر دیتاها جوری باشن که حدس بزنیم فد نرمشی نداره، ریزش ها امکان داره که بیشتر باشه و دیگه به رشد نزدیک نباشیم، اما اگر متوجه بشیم که احتمال نرمش از طرف فدرال رزرو وجود داره میتونیم امیدوار بشیم و حدس بزنیم که داریم به برگشت بازار ها نزدیک میشیم و البته شاخص های مهم و مطرح باید دیده و پایش بشن و حداقل سه ماه پی در پی این موارد رو باید زیر نظر گرفت تا به طور یقیین بتونیم بگیم بازار در حال برگشت هست.
اما در این قسمت قصد داریم تا در تقویم اقتصادی شرایط به چه شکلی هست و در هفته آینده چه دیتا هایی و برداشت هایی از اون ها میتونیم داشته باشیم (اگر دیتا ها جوری باشن که ما رو به طرف تورم ببره احتمالا نرخ بهره افزایشی میشه و یا اقداماتی جهت کنترل تورم از طرف فدرال رزرو صورت می گیره که این باعث قدرت گرفتن دلار میشه و باعث ریزش شاخص های دیگه میشه.
در تاریخ 28 سپتامبر آقای پاول رییس فد قرار بود یک سری سخنرانی داشته باشه و همینطور یکی از اعضای FOMC هم قرار بود سخنرانی کنه که اکر لحن و رویکرد آقای پاول انقباضی باشه میتونه این معنی رو برسونه که هنوز تقابل فدرال رزرو با افزایش تورم وجود داره و قدرتمنده هنوز ولی اگر لحن ملایمی داشته باشه ممکنه بازار یه کمی خیالش راحت بشه از شدت سیاست های انقباضی و ریسک گریزی کمتر بشه. در اینجا از شما دوستان و همراهان عزیز دعوت میکنیم برای داشتن اطلاعات بیشتر در این مورد و در مورد ارز های دیجیتال و همینطور شاخص های آن چین ویدیوی تحلیل هفتگی رو مشاهده کنین.
دوره جامع ارز دیجیتال (جادوی رمز ارزها)
نظرات کاربران در مورد تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال (آپدیت 29-06-1402)
-
لطفا این تحلیل ها رو یکم جلو چشم تر بذارید داخل سایت ، چون وقتی تحلیل هفتگی رو هر هفته میذارید خیلی سخت میشه پیداش کرد و از آپدیتش مطلع شد. سپاس
-
چشم
-
-
عالی
-
خرسندیم که رضایت شما را بدست آورده ایم
-
-
واقعا مشخصه خیلی زحمت کشیدین برای این تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال. دمتون گرم
-
تحلیل هاتون خیلی عالی بودن بازم ادامه نمیدید؟
-
الان جدیدا کدوم تحلیل تو بازار کاربردی تره؟ اسمارت مانی خوبه؟
-
الان تو این بازار بهترین تحلیل فاندامنتال هستش فقط
-
فاندامنتال فقط تنهایی جواب نمیده باید مجموعه اون ها رو بلد باشی
-
آذر ماه تریدر ها یه سود خوب میکنن ولی خب دی ماه با ریزشش حال میگیره
-
تا اسفند ماه همین رنج هست بعد میان مدت یه رشد میکنن امابیت سقف جدید نمیزنه و دوباره ریزشی هست تا 2024شروع روند صعودی برای سقف جدید تا سال 2025 دوست عزیز بس خودتو خسته نکن
-
بازار کرپیتو دوباره قربانی گرفت؛ صرافی بلاکفای اعلام ورشکستگی کرد
-
بازار کرپیتو دوباره قربانی گرفت؛ صرافی بلاکفای اعلام ورشکستگی کرد
-
10000 دلار معادل 370.000.000 تومان این ده هزار دلار معادل یک ماه حقوق یک آدم نیمه متخصص در آمریکاست. عجب اقتصادی داریم
-
باور می کنین که نام کاربری iran@ در تلگرام با قیمت ۴میلیارد تومان فروخته شده
-
مارکت کپ بازار ارزهای دیجیتال در حال رشده. بره بالای یک تیلیارد دلار میشه امیدوار شد به رشد
-
یکی از بزرگترین بانکهای جهانی، Standard Chartered میگوید، یکی از سناریوهای «غافلگیر کننده» سقوط بیشتر بیتکوین در حدود 70% و افت به 5 هزار دلار در سال 2023 است که ممکن است باعث شود مارکت بازارها «زیر قیمت» ارزش گذاری شوند.
-
من تو این دو سال همه ی راه هارو رفتم تو این بازار.تنها راه حلش فقط هولدر بودنه بخصوص تو کشور ما که تو دو ماه دلار سی درصد رفت روش یعنی ارزم بیاد پایین باز دلار نمیزاره شما ضرر کنید خرید فروش و فیوچرز فقط اعصابت و بهم میریزه و ارامشتو ازت میگیره.
-
الان تا به امروز دو تریلیون دلار از بازار کریپتو بیرون رفته. فقط ۸۰ میلیارد دلارش باقی مانده همین هم داره کم میشه پس نمیتونه سقف قبلی رو بزنه.
-
آمارهای اقتصادی امروز آمریکا خبر از رکود در سال ۲۰۲۳ میده. فدرال رزرو هم تا ۲۰۲۴ نرخ بهره را پایین نمیآره. وضعیت کریپتو با این اوضاع اقتصاد کلان به این زودی ها سروسامان نمیگیره مسیر نزولی محتمل تر از مسیر صعودی هستش.
-
حجم معاملات روزانه رو نگاه کنید چند سال سابقه نداشته اینقد کاهش پیدا کنه .حتما ی خبرایی هست وقتی اینقد حجم کم شده. یا سقوط دوباره یا ...
-
بازار منتظر گزارش شاخص قیمت مصرف کننده و آخرین جلسه فدرال رزرو در سال جاری هستش که هر دو برای این هفته برنامهریزی شدهاند.
-
تنها چیزیکه خوب داره میره بالا قیمت تتره که هرکی تترخریده توی سوده و هرکیم ارز خریده قطعا میره توی ضرر
-
جاستین سان ۱۰۰میلیون دلار به بایننس واریز کرده. جاستین سان، بنیانگذار ترون، در ۲۲ آذر در توییت خود اعلام کرد که ۱۰۰میلیون دلار به بایننس واریز کرده است. چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل بایننس نیز ضمن تأیید این اقدام جاستین سان، اعلام کرد که این وجه مربوط به یک قرارداد برای آوردن استیبل کوین دلاری بایننس به بلاک چین ترون بوده است.
-
اخبار منتشر شده اخیر در مورد بایننس باعث وحشت سرمایهگذارانی شده که چند هفته پیش با اتفاق صرافی FTX روبرو شدند. اونا ترجیح میدن کوینهای خودشون رو از بایننس خارج کنند. این باعث شده که در روز گذشته 2 میلیارد دلار دارایی از بایننس خارج بشه و همچنین Netflow بیتکوین به بیش از 40 هزار کوین برسه. تتر هم امروز اعلام کرد سیستم وامدهی از ذخایر خودش رو در سال 2023 متوقف میکنه که به نوعی پاسخی به فادهایی باشه که توسط وال استریت ژورنال پخش شد. هیچ پیشبینی نمیشه کرد. فقط باید تماشاچی بود و دید در نهایت این دعوای بازیگران بزرگ به کجا ختم میشه. صرافیهای دیگه وضعیت خروج دارایی ازشون فعلا عادیه.
-
این چه وضعشه هر روز بلند میشی میبینی دلار رفته پول خودمون هم داره روز به روز بی ارزش میشه کشور که داره شبیه ونزوئلا میشه
-
در ایام کریسمس منتظر یه ریزش دیگه تو بازار ارز دیجیتال باشید. خیلی از شرکت ها بخاطر تعطیلات آخر سال نقد میکنند تا یه هفته بعد از شروع ژانویه قرمز خواهد بود.
-
من بارها هشدار دادم و تذکر که سیاست انقباضی فدرال رزرو و افزایش سود اوراق قرضه از سال 2023 تا 2025 باعث رکود شدید در جهان و تعطیلی بسیاری از کارخانه ها و سقوط بورس ها و بالاخص رمز ارزها خواهد شد…تا دیر نشده پولتون رو به طلا تبدیل کنید.
-
چالش نفت و گاز ، تورم لجام گسیخته ای که بعد از جنگ جهانی سابقه نداشته ، نرخ بهره ، تهدیدات امنیتی جهانی ، هر وقت فروکش کرد همه چی تو بازار اوکی میشه ، در غیر این صورت صعود واقعی بازارهای مالی حد اقل تا پایان زمستون توهمه ، تارگتها احتمالاته و هر کسی هم ادعا کرد باور نکنید ، مهم با توجه به داده های فعلی ، روند واقعی مارکته که عاقلانه ترین کار جهت حفظ سرمایه در لانگها و نقاط مقاومتی با حداقل ریسک در مارکت حضور داشتنه
-
تا چند روز بخاطر تعطیلات همین طوری ریزش داریم احتیاط کنید دوستان
-
آمریکا داره وارد بحران بزرگی. میشه بارها اقتصاددان ها و ایلان ماسک هشدار دادن. این میتونه رو همه بازارهای مالی دنیا مخصوصا ارزهای دیجیتال تاثیر بزاره
-
جالبه هممون میدونیم این بازار 90درصد مال باخته داره 10درصد برنده ولی همه فکر میکنیم جز اون ده درصدیم ولی دوستان اینجا هیچی برنده نمیشه خیالتون تخت در بهترین حالت به پول خودتون میرسین هیچ بازاری اندازه تورم ایران سود ده نیست جوری اجناس گران میشه که بیت کوین به گرد پاش نمیرسه
-
جالبه هممون میدونیم این بازار 90درصد مال باخته داره 10درصد برنده ولی همه فکر میکنیم جز اون ده درصدیم ولی دوستان اینجا هیچی برنده نمیشه خیالتون تخت در بهترین حالت به پول خودتون میرسین هیچ بازاری اندازه تورم ایران سود ده نیست جوری اجناس گران میشه که بیت کوین به گرد پاش نمیرسه
فوق العاده مفید و تخصصی بود ممنون