پادکست صوتی "تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال"
- 16:01 1402-01-07
- زمان مطالعه: 32 دقیقه
تحلیل هفتگی 25 اسفند ماه 1401
ارزسنجی های عزیز سلام؛ با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم و می خواهیم بررسی کنیم که در هفته که گذشت، چه اتفاق هایی در بازار ارزهای دیجیتال رخ داد و نوسانات قیمت بیت کوین و ارزهای دیجیتال به چه دلیلی روی داد. بنابراین، با مشاهده این ویدیو می تونین روند پیش روی بازار ارزهای دیجیتال رو پیش بینی کنین.
شاخص ترس و طمع
در حال حاضر شاخص ترس و طمع بر روی عدد 44 قرار گرفته و ترس کمی رو در بازار ارزهای دیجیتال نشون میده. همچنین اگه به روند این شاخص در هفته گذشته نگاه کنین، متوجه میشین که احساسات در بازار خنثی بودن. جالب اینجاست که بدونین هفته گذشته ما خبرهای منفی زیادی داشتیم که این هفته هم ادامه دار بودن. بنابراین، برای اینکه بتونین معاملات پرسودی انجام بدین، باید اخبار بازار رو زیر نظر داشته باشین.
بررسی نمودار هفتگی بیت کوین
طی روزهای گذشته شاهد پر شدن گپ محدوده 19500 دلاری بودیم و حرکت بعد صعودی قوی از این محدود قیمتی تا 26 هزار دلار فقط طی 4 کندل روزانه! نکته قابل توجه این هست که هر بار سعی برای پر کردن گپ قبلی باعث ایجاد گپ جدید قیمتی میشه و شما شاهد گپ به وجود اومده طی این صعود در محدود 20.100 دلار هستین. ایجاد چنین ساختاری خریداران مصمم رو برای صعود به قیمت های بالا دست نشون میده.
جالب اینجاست که بدونین ارز دیجیتال بیت کوین اکنون در ناحیه رنج قرار داره. اگه بتونه این ناحیه رو بشکنه و قیمت خودش رو بالای این ناحیه حفظ کنه، قیمت اون تا حدود 30 تا 32 هزار دلار صعود می کنه. در غیر این صورت بیت کوین روند نزولی داره و باید شاهد ریزش بیت کوین باشیم.
بحران اعتباری ایالات متده یعنی زمان خرید طلا و بیت کوین فرا رسیده است!
مایک نووگراتز، بنیانگذار و مدیر عامل گلکسی دیجیتال در مصاحبه با شبکه CNBC گفت که ایالات متحده به سمت یه بحران اعتباری پیش میره و اکنون زمان مناسبی برای خرید طلا، نقره و بیت کوین هست. اون گفت که بانک ها معمولا با اعطای وام کمتر، سرمایه خودشون رو بازسازی می کنند و این یعنی بحران اعتباری به زودی تموم میشه و خیلی از افراد سرمایه های خودشون رو از بانک ها خارج کرده و وارد بازار ارزهای دیجیتال می کنند. همین موضوع باعث میشه تا تقاضا برای خرید بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال بیشتر بشه. به این ترتیب، انتظار میره که این موضوع باعث بشه تا قیمت ارزهای دیجیتال افزایش پیدا کنند.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 18 اسفند 1401
ارزسنجی های عزیز سلام وقتتون بخیر؛ در این ویدیو می خواهیم بازار ارزهای دیجیتال رو در هفته ای که پشت سر گذاشتیم، بررسی و تحلیل کنیم.
در نگاه اول نگاهی به اخبار می ندازیم و اتفاق هایی که در این هفته رخ دادن رو بررسی می کنیم، بعد کمی درباره داده های آنچین صحبت می کنیم، رفتار نهنگ های و شاخص های بازار ارزهای دیجیتال رو تجزیه و تحلیل می کنیم و در آخر سراغ نمودار قیمتی ارزهای دیجیتال میریم و با توجه به داده هایی که به دست آوردیم، روند بیت کوین و شاخص های مهم بازار رو بررسی می کنیم.
در حال حاضر شاخص ترس و طمع روی عدد 44 قرار گرفته که ترس نسبتا کمی رو در بازار ارزهای دیجیتال نشون میده. اگه به روند شاخص ترس و طمع در هفته گذشته هم نگاه کنین، متوجه میشین که احساسات و رفتارهای معامله گران و سرمایه گذاران در بازار خنثی بوده. هفته گذشته ما اخبار منفی زیادی رو داشتیم که این هفته هم ادامه دار بود. به طور کلی الان 5 تا دلیل خیلی مهم برای ریزش بازار ارزهای دیجیتال وجود داره.
دلایل ریزش بازار ارزهای دیجیتال در هفته اخیر
- اولین دلیل برای ریزش بازار ارزهای دیجیتال در هفته ای که گذشت، ازاد شدن 142 هزار واحد بیت کوین در بازار توسط صرافی MT.Goxs هست که آزاد شدن اون ها می تونه تاثیر قابل توجهی رو روی افزایش فشار فروش داشته باشه.
- دومین دلیل برای ریزش بازار ارزهای دیجیتال، آپدیت شانگهای اتریوم هست که قراره ولیدیتورها بعد از اون بتونن رمزارزهای استیک شده خودشون رو از پلتفرم بردارن. همونطور که در این خبر اومده، این اپدیت تا اوایل آپریل عقب افتاده که این موضوع باعث شده تا ترس در بازار به وجود بیاد.
- ریسک بعدی که در حال حاضر تسلط بیشتری در بازار ارزهای دیجیتال داره، شرایط بانک Silvergates هست. سیلورگیت نوعی بانک در کالیفرنیای آمریکا هست که بین کریپتو و بانک ها ارتباط ایجاد کرده. نکته بعدی که می تونیم بهش اشاره کنیم، ارتباط بین موسسان رمزنگاری مختلف رمز ارز USDC با این بانک هست که می تونه روی ارز دیجیتال USDC تاثیر بدی بذاره.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال هفته اول اسفند 1401
ارزسنجی های عزیز سلام! دوست دارین تا با یک تحلیل هفتگی دیگه کنارتون باشیم؟ می دونین در هفته اول اسفند ماه 1401 چه اتفاقاتی در بازار ارزهای دیجیتال رخ داده؟ آیا تونستین از نوسانات این هفته سودی به دست بیارین؟ قیمت بیت کوین و اتریوم طبق پیش بینی هاتون پیش رفت؟
در ادامه همراه ما باشین تا بهتون بگیم هفته اول اسفند ماه چه اتفاقی رخ داد.
ادغام و تثبیت فشرده قیمت بیت کوین در نزدیکی سطح 25 هزار دلار نشون میده که گاوها در انتظار رسیدن به سقف قیمتی جدید در سال 2023 هستن و همچنان موقعیت های خودشون رو حفظ کردن. هر روند صعودی شاهد چندین پولبک هست و ارز دیجیتال بیت کوین هم از این قاعده مستثنی نیست.
طبق داده های منتشر شده در سایت کوین تلگراف، پرایس اکشن ارز دیجیتال بیت کوین در چند ماه گذشته یه الگوی پایه بزرگ رو نشون میده که می تونه قیمت رو به سطوح بالاتری هدایت کنه.
تحلیل نمودار قیمتی بیت کوین در هفته اول اسفند
جالب اینجاست که بدونین در 4 روز گذشته، ارز دیجیتال بیت کوین نزدیک به مقاومت بالا سری قوی در 25.211 دلار معامله شده. با اینکه خرس ها یا فروشنده های بازار با موفقیت از سطح دفاع کردن، ولی گاوها هم تسلیم نشدن. اون ها دوباره در 20 فوریه از فرصت استفاده کردن و به خرید در سطوح پایین تر پرداختن.
به طور کلی، تثبیت قیمت بیت کوین نزدیک به یه مقاومت بالاسری قوی با حرکت به سمت بالا همراه میشه. شیب رو به بالای میانگین های متحرک و قرار داشتن شاخص قدرت نسبی RSI بالاتر از 65 هم نشون میده که گاوها کنترل رو در دست دارن. اگه قیمت بیت کوین افزایش پیدا کنه و بالای 25.250 دلار حفظ میشه. جفت BTC/USDT می تونه شتاب بیشتری بگیره. در این مسیر مقاومت عمده ای تا 30 هزار دلار وجود نداره. از این رو افزایش قیمت می تونه در مدت زمان کوتاهی اتفاق بیفته.
تحلیل هفتگی ارز دیجیتال 27 بهمن 1401
سلام به ارزسنجی عزیز، امروز هم در خدمت شما هستیم با یه تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال. در هفته ای که گذشت، بازار ارزهای دیجیتال نوسانات قیمتی زیادی رو تجربه کرده و خیلی از موقعیت های معاملاتی در بازار لیکوئید شده. البته برخی از معامله گران و تریدرها هم سودهای زیادی از فرصت ها به وجود اومده به دست آوردن. لازم به ذکر هست که در زمان نوشتن این مطلب، بیت کوین نسبت به یه روز گذشته 11 درصد رشد داشته که خیلی از تریدرها و معامله گران هیجانی شده و اقدام به خرید بیت کوین بیشتر کردن.
عبور قیمت بیت کوین از 24 هزار دلار!
اگه به چارت یا نمودار قیمت ارز دیجیتال بیت کوین نگاه بندازین، متوجه میشین که ارز دیجیتال بیت کوین تونسته در عرض یه روز بیش از 11 درصد رشد کنه و از 24 هزار دلار رد بشه!
ارز دیجیتال بیت کوین تونسته از شروع سال 2023 تا به این ور رشد قیمتی زیادی رو تجربه کنه و به صورت پله ای خودش رو به قیمت ها بالاتر برسونه. همونطور که در تحلیل هفتگی گذشته هم گفتیم، ارز دیجیتال بیت کوین در ناحیه مقاومتی قرار داشت و اشاره کرده بودیم که اگه بیت کوین بتونه این ناحیه رو رد کنه، رشد چشمگیری بکنه. اکنون بیت کوین در تاریخ 27 بهمن 1401 تونست ناحیه مقاومتی 23 هزار دلاری خودش رو با قدرت به سمت بالا بشکونه و بتونه رشد زیادی رو تجربه کنه.
به دنبال جهش بیت کوین، 200 میلیون دلار موقعیت معاملاتی طی 24 ساعت لیکویید شدند
ارز دیجیتال بیت کوین در روز چهارشنبه دوباره تونست به بالای محدوده 24.500 دلار برسه. کمتر یه هفته پیش بود که سرکوب نظارتی صرافی ارز دیجیتال کراکن باعث شد تا این ارز دیجیتال حمایت مهم خودش رو از دست بده. در 24 ساعت گذشته موقعیت های معاملاتی بیش از 53.000 معامله گر به ارزش بیش از 206 میلیون دلار لیکویید شدن که 90.65 درصد یعنی 186.8 میلیون اون مربوط به موقعیت های معاملاتی شورت بوده. قیمت ارز دیجیتال اتریوم هم در این مدت افزایش پیدا کرد و از 1550 دلار به بیش از 1690 دلار رسید.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال 6 بهمن ماه 1401
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال در هفته اول بهمن ماه 1401؛ چه اتفاقی در بازار رخ داده؟ بیت کوین در این هفته چه عملکردی رو داشته؟ بهتره بدونین از ابتدای سال 2023 تاکنون، قیمت بیت کوین بیش از 37 درصد افزایش پیدا کرده و هیچ نشونه ای از کاهش سرعت رو نشون نمیده. در حالی که قیمت ارزهای دیجیتال پرریسک در حال افزایش هست، شاخص دلار ایالات متحده که به عنوان یه ارز امن محسوب میشه، روند نزولی خودش رو گسترش داده و در ماه ژانویه بیش از 1 درصد کاهش پیدا کرده.
بر اساس داده های منتشر شده در سایت کوین تلگراف، افزایش تمایل تریدرها به دارایی های پر ریسک مثل ارزهای دیجیتال ممکنه ناشی از انتظاراتی باشه مبنی بر اینکه فدرال رزرو ایالات متحده می تونه با کاهش تورم افزایش نرخ بهره رو متوقف کنه. در این بین بعضی از تحلیلگران درباره افزایش قیمت بیت کوین شک دارن، ولی هرچقدر قیمت بیت کوین بالاتر از سطح روانی 20 هزار دلار باقی بمونه، احتمال اینکه کف قیمتی در ماه نوامبر ثبت شده باشه، بیشتر میشه. در صورتی هم که افت قیمتی بعدی یه کف بالاتر رو تشکیل بده، مهر تاییدی هست بر اینکه بازار ارزهای دیجیتال بدترین سناریوی ممکن رو پشت سر گذاشته.
تجزیه و تحلیل قیمت بیت کوین در هفته اول بهمن ماه 1401
در این بخش از تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال، قیمت بیت کوین رو در هفته اول بهمن ماه 1401، تجزیه و تحلیل می کنیم. توجه داشته باشین که در روزهای 21 و 22 ژانویه 2023، گاوها قیمت بیت کوین رو به بالای 22.800 دلار رسوندن، ولی فتیله بلند روی کندل نشون میده که خرس ها در سطوح بالاتر می فروشن. بعد از اون خرس ها تلاش کردن یه روند اصلاحی رو در 22 ژانویه شروع کنند، ولی دم بلند روی کندل نشون میده که گاوها در این ریزش قیمتی اقدام به خرید گسترده بیت کوین کردن.
با اینکه شیب روی به بالا میانگین های متحرک نشون دهنده مزیتی برای خریداران هست، ولی قرار داشتن شاخص قدرت نسبی یا RSI در منطقه اشباع خرید، هشدار میده که احتمال اصلاح یا تثبیت جزئی قیمت وجود داره، برای اینکه این اتفاق بیفته، خرس ها باید قیمت رو به زیر 22.292 دلار بکشن و حفظ کنند. در این صورت ارز دیجیتال بیت کوین ممکنه تا 21.480 دلار سقوط کنه! در مقابل اگه خریداران قیمت رو به بالای منطقه مقاومتی 23.078 دلار تا 23.371 دلار برسونن، این رمز ارز می تونه تا 25.211 دلار افزایش پیدا کنه.
تجزیه و تحلیل قیمت اتریوم در هفته اول بهمن ماه 1401
با اینکه قیمت اتریوم در هفته اول بهمن ماه 1401 در 1.680 دلار رد شد، ولی یه نشونه مثبت این هست که گاوها زمین رو به نفع خرس ها ترک نکردن و در حالی که پیش بینی می کنند روند صعودی ادامه پیدا می کنه، همچنان موقعیت های خودشون رو حفظ می کنند.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال؛ بحثی مهم و موثر در بازار و مباحث آموزش ارز دیجیتال! بله، درست شنیدین! مشاهده تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال می تونه دید بهتری به شما نسبت به آینده بازار بده. به همین دلیل ما سعی می کنیم در این مطلب اتفاقات و رویدادهای مهمی رو که در هفته های اخیر در بازار ارزهای دیجیتال اتفاق افتاده و روی قیمت بیت کوین تاثیر گذاشتن رو مورد بررسی قرار بدیم. همونطور که می دونین، بیت کوین تونسته در هفته گذشته رشد قابل توجهی رو داشته باشه و قیمت خودش رو به بالای 20 هزار دلار برسونه! در ادامه همراه ما باشین تا با جزئیات از اتفاقات و تاثیرات آن ها بر قیمت بیت کوین مطلع بشین.
نرخ تورم ایالات متحده در ماه دسامبر به 6.5 درصد کاهش یافت!
بازار ارزهای دیجیتال در روند نزولی قرار داشت و معامله گران و تریدرها منتظر اعلام نرخ تورم ایالات متحده آمریکا بودن که همین موضوع هم باعث شد تا بعد از انتشار نرخ تورم ایالات متحده، قیمت بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال رشد زیادی داشته باشن.
جالب اینجاست که بدونین داده های منتشر شده نشون میده که نرخ تورم سالانه ایالات متحده از 7.1 درصد در ماه نوامبر(آبان) به 6.5 درصد در دسامبر(آذر) رسیده هست. این عدد کمترین میزان رشد 12 ماهه تورم از دوره منتهی به اکتبر 2021 بود. نرخ تورم کنونی برای تعیین میزان افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در آینده مورد استفاده قرار می گیره. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال ایالات متحده در تاریخ 31 ژانویه تا 1 فوریه(11 و 12 بهمن) برگزار میشه و بازارها انتظار افزایش 25 واحد درصدی در نرخ بهره رو دارن. پایین بودن نرخ تورم در ایالات متحده باعث شد تا قیمت ارزهای دیجیتال به خصوص قیمت بیت کوین افزایش پیدا کنه و خودش رو به بالای 20 هزار دلار برسونه. اکنون بیت کوین با قیمت 21.182 هزار دلار معامله میشه.
قیمت بیت کوین از 21 هزار دلار عبور کرده است.
قیمت بیت کوین صبح روز شنبه 24 دی ماه برای اولین بار در 67 روز گذشته به بالای 21 هزار دلار رسید. در حال حاضر این ارز دیجیتال با بیش از 22.38 درصد رشد در یه هفته اخیر با قیمتی حدود 21.182 دلار خرید و فروش میشه. ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال هم با رشدی 0.05 درصدی در 24 ساعت اخیر اکنون برابر با 1.032 تریلیون دلار هست. همچنین داده ها نیز نشون داد که همزمان با رشد 26.5 درصدی قیمت بیت کوین از شروع سال 2023 میلادی، ارزش بازار این ارز دیجیتال هم از ارزش کل بازار سهام شرکت های بزرگی مثل تسلا، متا و مسترکارت فراتر رفته. با این حال بیت کوین الان هجدهمین دارایی با ارزش دنیا از نظر ارزش بازار محسوب میشه.
تحلیل هفتگی 1401/07/21
ارزسنجی های عزیز سلام، وقتتون بخیر امیدواریم حالتون عالی باشه. با یه تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم که در بخش اول اقتصاد کلان رو بررسی می کنیم تا ببینم داده های اقتصادی بهمون چه مسائلی رو میگن و بعد از اون تحلیل آنچین بازار بیت کوین و ارزهای دیجیتال بررسی می کنیم و در آخر یه تحلیل تکنیکالی هم روی چارت قیمتی بیت کوین و یه سری شاخص های دیگه خواهیم داشت.
بررسی شاخص DXY:
در این قسمت می خواهیم شاخص dxy رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم. همونطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنیم، این شاخص از تاریخ 5 اکتبر از ناحیه حمایتی ترک شده به سمت بالا و در حال حرکت به سمت ناحیه مقاومتی بالا هست. همچنین این شاخص روزهای متوالی کندل های سبز بسته که این موضوع نشون دهنده قدرت شاخص dxy هست. به هر حال شاخص dxy قدرت نسبی دلار نسبت به یک سری از ارزهای فیات رو نشون میده و زمانی که قدرت دلار افزایش پیدا می کنه، شاخص dxy رشد پیدا می کنه، ما می تونیم ریزش هایی رو برای بازار ارزهای دیجیتال و است های ریسکی در نظر بگیریم که عمدتا به این شکل بوده.
نهایتا اون کشمکش هایی که بین سیاست های انقباضی و تورم وجود داره هم باعث افزایش قدرت دلار شده و هرچقدر سیاست های انقباضی شدت بیشتری داشته باشه برای مقابله با تورم نتیجیش افزایش قدرت دلار هست و این قدرت بیشتر باعث ریزش دارایی های ریسکی میشه. همچنین اگه به نمودار قیمتی ارزهای دیجیتال یا سایر دارایی های ریسکی نگاه کنین، می بینین که دقیقا از تاریخ 5 اکتبر به این طرف ریزشی شدن و باید منتظر شکسته شدن ناحیه مقاومتی شاخص dxy بمونیم. بهتره بدونین اگه شاخص dxy ناحیه مقاومتی رو به سمت بالا بکشونه، باید انتظار ریزش دوباره دارایی های ریسکی رو داشته باشیم و اگه این شاخص ناحیه مقاومتی رو به سمت پایین بشکونه، قیمت رمز ارزها افزایش پیدا می کنه. شکسته شدن ناحیه مقاومتی نیز بستگی به مهار سیاست های انقباضی داره که اگه ویدیوهای هفته قبل رو مشاهده کرده باشین، می دونین که دقیقا منظورمون چیه.
بررسی تقویم اقتصادی:
نوبت این رسیده تا در این بخش تقویم اثقصادی رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم. برای اینکه بتونین تقویم اقتصادی ارزهای دیجیتال رو بررسی کنین، باید به سایت Forex Factory مراجعه کنین. همونطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنین، در تاریخ 5 اکتبر ما در واقع رویداد ISM Service PMI رو داشتیم که شاخص مدیران بخش خرید هست که توسط موسسه ISM منتشر شده. عدد پیش بین اون نیز 56 بوده که عدد به دست اومده بالاتر بوده این موضوع نشون دهنده این هست که می تونه شاخص دلار تقویت بشه، چون نشون دهنده این می تونه باشه که احتمالا تورم طوری که باید، کنترل نشده.
هرچند از عدد گذشتش پایین تر بوده و افزایش شدت داری نداشته. همچنین شاخص ADP Non-Farm Employment Change نیز عدد 208 هزار عدد واقعی و فعلی اون شده که پیش بینی شده بود این عدد 200 هزار باشه. به طور کلی این ها می تونستن نشون بدن که احتمالا سیاست های انقباضی فعلا نرمشی توش نباشه و اگه این عدد پایین تر میشد، ما می تونستیم بگیم که یکی از شاخص های تورم در جهت کاهش تورم تیک خورده که البته این فقط یکی داده هاست و باید همین جوری بریم داده های دیگه رو هم بررسی کنیم.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال (1401/07/14)
دوستان ارزسنجی عزیز با یه ویدیوی تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم تا با هم به بررسی بازارهای مالی و ارزهای دیجیتال بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بدونین که در هفته ای که گذشت، چه اتفاقات مهمی قیمت ارزهای دیجیتال و سایر دارایی های مالی رو تحت تاثیر قرار داد. به همین دلیل توصیه می کنیم تا در ادامه با ما همراه باشین تا این هفته رو تجزیه و تحلیل کنیم.
بررسی شاخص دلار یا DXY:
هفته قبل از 27 سپتامبر ما یه هفته صعودی رو برای شاخص دلار داشتیم و در پی این صعودی که اتفاق افتاد، یه سری از شاخص های ریسکی ریزشی بودن، ولی در حال حاضر از 27 سپتامبر به این طرف با ضعفی که در کندل صعودی آخر دلار دیدیم، ریزشی رو در این شاخص شاهد بودیم تا جایی که به ناحیه حمایتی خودش رسیده که در این ناحیه داره واکنش هایی رو میده و ادامه این بستگی به دیتاهای اقتصادی داره که حالا به سمت پایین حرکت کنه و حمایتش رو بشکنه و یا به سمت بالا حرکت بکنه و حمایت بشه. بنابراین، اگه حمایت بشه، ما دوباره سناریوهای ریسکی ریزشی رو فعال می دونیم و اگه ناحیه حمایتی خودش رو بشکنه احتمال اینکه یکمی رشد رو در سناریوهای ریسکی بینیم وجود داره و ممکنه به دنبال اون قیمت ارزهای دیجیتال نیز رشد کنند.
کاهش ازش یورو نسبت به دلار:
همونطور که می دونین با ریزشی که DXY یا شاخص دلار داشته، بعد از اون یه ناحیه رشد کوچیکی رو داشته و بعد از اون از این ناحیه خروج کرده به سمت بالا و یه حمایتی شده بعد از ریزش هایی که داشته. به طور کلی، سناریوهای ریسکی در هفته گذشته یه حمایتی شدن، ولی خب موضوع این هست که ارزش USD به یورو آیا به همین شکل ریزشی میشه و یا نه به سمت بالا حرکت می کنه؟ می دونین که ارزش یورو در مقابل دلار به حد بی سابقه ای کاهش پیدا کرد، ولی طی هفته گذشته یه اصلاحی رو کرده تا به ناحیه حمایتی خودش برسه و از اینجا به بعد باید ببینیم آیا یورو می تونه قدرت خودش رو پس بگیره از دلار یا نه؟
ولی با توجه به دیتاهایی که وجود داره، احتمالا بعیده که یورو نسبت به دلار تقویت بشه، چون ما مسائلی مثل بحران انرژی رو دوباره برای اروپا داریم. بعد از اینکه این مشکل حل شده بود تقریبا و مقامات اروپایی ادعا می کردن که می تونن این مشکل رو حل کنند، باز هم نورد استریم یه مشکلی براش پیش اومد و باز هم روس ها این تامین انرژی رو به تعویق انداختن و حتی اعلام شده که انرژی داده نخواهد شد. به هر حال با وجود اتفاق هایی که بر نورد استریم رخ داده، موضوعی که وجود داره این هست که ترسی ایجاد شده و ضعف در سناریوهای ریسکی الان می تونه دیده بشه. همچنین از زمانی که روسیه اعلام کرده که نمی تونه گاز بده، برخی سهام های اروپایی آلمان ریزشی رو داشتن و در اقتصاد اروپا ضعف به وجود اومده که این اتفاق نیز تاثیری بر شاخص دلار یا DXY گذاشته.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/07/07)
دوستان ارزسنجی عزیز با یه ویدیوی تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم تا با هم به بررسی بازار های مالی و ارز های دیجیتال بپردازیم، با ما همراه باشین.
در ویدیوی هفته قبل در مورد افزایش نرخ بهره صحبت کردیم و به دنبال همون صحبت ها در تاریخ 21 سپتامبر نرخ بهره افزایش یافت و همین اقدام باعث تقویت دلار شد البته باید این رو هم یادآوری کنیم که اون دید ریسک گریزی همچنان بر بازار حاکم هست اما ریزش ها همچنان با شیب ملایمی در بازار ادامه داره و باید از الان به بعد ببینیم که دیتا ها قرار ه به چه شکلی منتشر بشن و رویکرد فدرال رزرو در قبال کنترل تورم به چه شکلی خواهد بود آیا می تونه نرمش به خرج بده یا نه؟ و اگر دیتاها جوری باشن که حدس بزنیم فد نرمشی نداره، ریزش ها امکان داره که بیشتر باشه و دیگه به رشد نزدیک نباشیم، اما اگر متوجه بشیم که احتمال نرمش از طرف فدرال رزرو وجود داره میتونیم امیدوار بشیم و حدس بزنیم که داریم به برگشت بازار ها نزدیک میشیم و البته شاخص های مهم و مطرح باید دیده و پایش بشن و حداقل سه ماه پی در پی این موارد رو باید زیر نظر گرفت تا به طور یقیین بتونیم بگیم بازار در حال برگشت هست.
اما در این قسمت قصد داریم تا در تقویم اقتصادی شرایط به چه شکلی هست و در هفته آینده چه دیتا هایی و برداشت هایی از اون ها میتونیم داشته باشیم (اگر دیتا ها جوری باشن که ما رو به طرف تورم ببره احتمالا نرخ بهره افزایشی میشه و یا اقداماتی جهت کنترل تورم از طرف فدرال رزرو صورت می گیره که این باعث قدرت گرفتن دلار میشه و باعث ریزش شاخص های دیگه میشه.
در تاریخ 28 سپتامبر آقای پاول رییس فد قرار بود یک سری سخنرانی داشته باشه و همینطور یکی از اعضای FOMC هم قرار بود سخنرانی کنه که اکر لحن و رویکرد آقای پاول انقباضی باشه میتونه این معنی رو برسونه که هنوز تقابل فدرال رزرو با افزایش تورم وجود داره و قدرتمنده هنوز ولی اگر لحن ملایمی داشته باشه ممکنه بازار یه کمی خیالش راحت بشه از شدت سیاست های انقباضی و ریسک گریزی کمتر بشه. در اینجا از شما دوستان و همراهان عزیز دعوت میکنیم برای داشتن اطلاعات بیشتر در این مورد و در مورد ارز های دیجیتال و همینطور شاخص های آن چین ویدیوی تحلیل هفتگی رو مشاهده کنین.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/06/31)
با یک ویدیوی تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم و این بار هم به تحلیل و بررسی بازار های مالی و ارز های دیجیتال می پردازیم با ما همراه باشین.
بالاخره چهارشنبه 21 سپتامبر روزی که بازار منتظر تعیین نرخ بهره از طرف FOMC بود رسید. در حالیکه برای دومین بار در تاریخ رقم نرخ بهره بین اعداد 0.75 % و یا همون سه پله افزایش یا 1% یا همون 4 پله افزایش هست که این نشون دهنده انتظارات بالای مارکت برای افزایش نرخ بهره هست قبل از این مارکت فقط یکبار افزایش نرخ بهره بین سه پله و چهار پله افزایش رو انجام داده که در اینجا توصیه میکنیم توضیحات بیشتر در این مورد رو در ویدیوی تحلیل هفتگی مشاهده کنین.
اما طبق گفته هامون در تحلیل های هفتگی قبل تر آمریکا به دنبال جمع کردن نقدینگی ها از سمت جامعه هست که مهمترین ابزار اون در این راه نرخ بهره هست و حتی داره از اوراق هم در این راه به عنوان یه ابزار دیگه استفاده میکنه تا پول رو از بازار جمع کنه تا تقاضا کم بشه و در نهایت با سیاست انقباضی بتونه تقاضا رو کنترل کنه، اما موضوعی که وجود داره اینه که اقتصاد در حالت رکود تورمی بسر میبره و پول زیادی در دست مردم نیست و تورم هم علامتی از کنترل شدنش نشون نمیده و با این حال فد هم مصمم به ادامه سیاست های انقباضی خودش هست، این موضوع باعث میشه که پول دست مردم بیشتر جمع آوری بشه و اقتصاد به سمت رکود نزدیکتر بشه و حتی بعضی از شاخص ها بیشتر به سمت رکود نزدیک شدن ولی هنوز تورم کنترل نشده و این موضوع اصلی هست که باید بهش پرداخته بشه.
از طرف دیگه به خاطر مسایل سیاسی آمریکا که همون انتخابات کنگره هست میشه پیش بینی کرد که حداقل تا دو ماه آینده شاهد کاهش تورمی نباشیم که در این صورت می تونیم بگیم تا دو ماه انتظار رشد در بازار ها رو نباید داشته باشیم.
از طرفی هم اون تصوراتی که خیلی ها در مورد ریزش های بیش از حدی که ممکنه بازار دچارش بشه دارن ممکنه اتفاق نیوفته، مثلا بیت کوین زیر 10 هزار دلاری رو نبینیم. در اینجا توصیه میکنیم ویدیوی تحلیل هفتگی رو مشاهده کنین تا در این مورد توضیحات بیشتر رو ببینین و بشنوین.
در حالت کلی اگر بخواهیم به بازار از زاویه دورتری نگاه کنیم میبینیم که سیاست های کلی الان انقباضی هست و فعلا خبری از نرمش نیست خبری از کنترل تورم رو هم نداریم پس باید این رو بدونیم که بازار میتونه ریزشی باشه اما با شیب یک مقدار ملایم تر و این نظریه حداقل تا دو تا سه ماه آینده میتونه پا برجا باشه.
در مورد احتمالات جنگ بین چین و تایوان هم آمریکا خودش اعلام کرده که در صورت حمله چین، آمریکا مستقیما از تایوان حمایت خواهد کرد و این در حالی هست که هیچوقت آمریکا سیاست های خودش رو به این صورت و علنی اعلام نکرده بود و اکثر مواقع به سیاست های ابهام پایبند بود.
در ادامه از شما دوستان و کاربران عزیز دعوت میکنیم تا ویدیوی تحلیل هفتگی رو حتما مشاهده کنین تا در مورد تحلیل دیتاهای آن چین و تحلیل ارز های دیجیتال روی نمودار، توضیحات و اطلاعات بیشتر و مفیدتری بدست بیارید.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/06/24)
با یکی از ویدیو های تحلی هفتگی در این هفته هم در خدمت شما هستیم و با هم به بررسی رویداد ها و اتفاقات هفته گذشته می پردازیم و همچنین به بررسی ارز های دیجیتال روی نمودار می پردازیم با ما همراه باشین.
در اوایل هفته گذشته از اونجایی که ریسک پذیری خوبی در مارکت ایجاد شده بود و یک افزایشی رو برای بازار های ریسکی داشتیم و این موضوع بیشتر به خاطر داده های مثبتی بود که برای چین اتفاق افتاده بود و به دنبال اون هم تقاضا تقویت شد، بعد از اون هم داده های تورمی امریکا رو به شکلی داشتیم که می تونستن بازار رو رو به بالا حرکت بدن و در مورد شاخص های مختلف و آمار اون ها صحبت کردیم و گفتیم که احتمال کنترل تورم بود و باعث شد که مارکت منتظر تورم پایین تر باشه و انتظار نرم تر شدن سیاست های انقباضی فدرال رزرو میرفت که باعث رشد قیمت بیت کوین تا منطقه 22500 هزار دلار رشد هم داشته باشه.
در روز سه شنبه داده های تورمی منتشر شده خلاف این رو نشون میداد که هم خود Core CPI و هم CPI بالاتر از پیش بینی ها منتشر شدن و این باعث شد که مارکت به این یقین برسه که تورم اونطور که باید کنترل نشده و انتظارات از اینکه نرخ بهره ماه سپتامبر توسط فدرال رزرو سه پله بالا بره خیلی بیشتر شده و در این مورد قطعا مارکت باید نرخ بهره رو پرایس میکرد این شرایط باعث ریسک گریزی میشه که همین اتفاق هم افتاد که در طی یک کندل روزانه ریزش بیت کوین تا 20000 دلار رو هم داشتیم در اینجا توصیه میکنیم برای اینکه اطلاعات بیشتری دراین مورد بدست بیارین ویدیوی تحلیل هفتگی رو مشاهده کنین.
انگلیس
در هفته گذشته با مرگ ملکه الیزابت، کمی رشد تولید ناخالص این کشور کم شده و نصبت به هفته های قبل عدد پایین تری رو نشان میداد و همچنین به علت تعطیلاتی که به خاطر مراسم خاکسپاری و .. اتفاق افتاده باعث شده که احساس کنیم به رکود داریم نزدیکتر میشیم و بانک BOFA هم اعلام کرده که خیلی احتمال داره که به رکود نزدیکتر بشیم و حتی گفته که احتمال داره نرخ بهره تا 4% هم بالا بره.
اروپا
در مورد اروپا و بحران انرژی هم صدراعظم آلمان گفته که ذخایر گازشون تا زمستان تکمیل میشه و با کاهش هزینه های انرژی و بهبود اون میتونن رکود رو کنترل کنن، در اینجا از شما همراهان عزیز دعوت میکنیم تا با مشاهده ویدیوی تحلیل هفتگی اطلاعات بیشتری بدست بیارین.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/06/17)
با یک ویدیو مقاله تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم تا در مورد وقایع اقصادی در جهان و بازار های مالی و ارز های دیجیتال با شما صحبت کنیم با ما همراه باشید.
عرضه گاز در اروپا
همانطور که هفته پیش هم گفتیم با نزدیک شدن به فصول سرد سال همچنان معضل گاز اروپا مشکل اصلی هست و کشمکش ها بر سر اینکه تامین گاز اتفاق میوفته یا نه باعث شده ما افزایش و کاهش قیمت گاز رو داشته باشیم همینطور در هفته گذشته روسیه به بهانه مشکل فنی در خط لوله ی عرضه گاز، گاز رو در اون خط کاملا قطع کرد و بعد از اون قیمت گاز بالا رفت و در ادامه این روند مقامات اروپایی برای تامین گاز یه سری حرفای امیدوار کننده زدن و برنامه ریزی هایی رو برای تامین ذخایر گاز اعلام کردن که باعث کاهش تقریبا 13% از قیمت گاز شد اما با این حال با وجود اینکه سرعت ذخیره گاز در اروپا خیلی بالاست ولی نگرانی ها در مورد تامین این منبع انرژی برای اونها وجود داره و هنوز مردم از اینکه زمستان بدون گاز بمونن میترسن.
البته یک سری اقدامات صورت گرفته مثلا آلمان در طی یه قرار دادی با استرالیا برای تامین بخشی از نیاز LNG خودش بسته که این قرار داد در ژوییه ی 2023 شروع خواهد شد. اما به طور کلی با توجه به رویدادها انتظار میره در بلند مدت اروپا از انرژی روسیه مستقل بشه و همچنین اوضاع به اون بدی که گفته میشد در زمستان امسال بشه نباشه.
نرخ بهره
در مورد نرخ بهره یه سری از مقامات ارشد بانک مرکزی اروپا یه سری موضوعاتی رو مطرح کردن که عمده صحبتاشون به سمت عرضه بوده و در مورد نرخ بهره تصمیم گیری رو به نتیجه ی تغییراتی مثل تورم هسته ای و تغییراتش و نرخ رشد دستمزدها و انتظارات تورمی وابسته دونستن اما یکی از مسئولان این بانک اعلام کرد که وقوع رکود طولانی مدت در اروپا ممکنه که باعث بشه که بالا رفتن نرخ تورم متوقف بشه و سیاست های انقباضی اروپا کم میشه. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه و همچنین اوضاع اقتصادی انگلیس و کشور های اروپایی و آمریکا و همینطور اخباری در مورد چگونگی پیشبرد برجام توصیه میکنیم ویدیوی تحلیل هفتگی رو مشاهده کنین.
برای اینکه تحلیل ارز های دیجیتال رو به صورت تکنیکال و فاندامنتال رو چارت مشاهده کنین و اطلاع از داده های آن چین هم ویدیوی تحلیل هفتگی ارز های دیجیتال رو از دست ندین.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/06/10)
دوستان عزیز ارزسنج یک هفته دیگه رو هم پشت سر گذاشتیم و در این هفته اتفاقاتی در بازارهای مالی و ارز های دیجیتال افتاد ه که در این ویدیو مقاله تحلیل هفتگی با هم این رویداد ها رو بررسی می کنیم با ما همراه باشید.
ادامه سیاست های انقباضی
در تاریخ 26 آگوست بیت کوین با قیمت 21550 هزار دلار باز شد ولی در هفته گذشته با توجه به ریزش هایی که داشت تا 19500 هزار دلار هم پایین اومد و در حال حاضر قیمت 20270 هزار دلار رو داره و ناحیه حمایتی 21500 شکسته شده و در حال حاضر هم در نواحی 19500 حمایت میشه که دلیلش هم بیشتر به این علت بود که بیشتر نگاه ها به گردهمایی جکسون هولد بود که طبق پیش بینی هم که میشد باز هم آقای پاول تاکید خیلی زیادی به سیاست های انقباضی کرد و دوباره اعلام شد که نرخ تورم هدف همون 2 درصد هست و داده های اقتصادی اینده رو برای تصمیم گیری های خودشون ملاک قرار داد و همچنین اظهار کرد که برای به تعادل رسوندن تقاضا از ابزار های موجود به شدت استفاده می کنیم که این کلمات نشان دهنده شدت تاکید بر سیاست های انقباضی فدرال رزرو بود که این احتمال میره که نرخ بهره دوباره با افزایش 75 درصدی مواجه بشه که همین باعث تقویت دلار و ریزش ارز های دیجیتال خصوصا بیت کوین بشه.
سناتور آمریکایی خانم الیزابت وارن گفته که ممکنه سیاست های فد آمریکا ممکنه اون رو به یه رکود سطحی بکشونه که پاول هم در سخنرانی هاش به موضوع درد ناک بودن مسیر کاهش تورم اشاره کرده بود که در پی اون خانم سناتور هم گفتن که منظور آقای پاول از این درد ناک بودن حذف یا تحت فشار بودن یک سری از مشاغل هست که از جمله ی اونها میشه کسب و کار های کوچیک رو نام برد که در مسیر کنترل تورم هستن ممکنه آسیب ببینن.
بانک فدرال نیویورک یک سری آماری رو با اسم GSCPI منتشر میکنه که در این نمودار فشار به زنجیره تامین جهانی نشون داده میشه که در نمودار این هفته و همین طور سه ماه هست که این فشار کاهشی بوده و این نشان دهنده اینه که زنجیره تامین داره حالش بهتر میشه اما با این وجود در حال حاضر زنجیره تامین یکسری مشکلاتی هم داره و هم در آینده یه سری مشکلاتی تهدیدش میکنه.
اتفاقات مختلفی مثل جنگ و یا حمایت عربستان از کاهش عرضه نفت و یا احتمال کاهش تولیدات عراق و مشکلاتی از این قبیل قیمت نفت رو بالا برد و وقتی قیمت انرژی بالا بره تولیدات وابسته به نفت هم قیتشون بالا میره و این روند باعث ایجاد تورم میشه.
برای تحلیل شاخص های اشتغال و درامد و... می تونین ویدیوی تحلیل هفتگی رو ببینین. همچنین برای اینکه از اوضاع اقتصادی اروپا اطلاع پیدا کنین و اینکه برای رسیدن به تورم 2 درصد چه اقداماتی انجام میدن و همچنین برای اطلاع از تحلیل ارز های دیجیتال و تحلیل آن چین هم توصیه می کنیم حتما ویدیوی تحلیل هفتگی رو ببینین.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/06/3)
با یک ویدیوی تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم و با هم میخوایم بررسی کنیم در هفته ای که پشت سر گذاشتیم در بازار های مالی و بازار ارز های دیجیتال چه اتفاقاتی افتاد، با ما همراه باشید.
وضعیت شاخص اشتغال وبیکاری، مسکن و تولید در آمریکا
همانطور که در هفته پیش هم اعلام کردیم شاخص بیکاری از پیش بینی هایی که اعلام شده بود کمتر بود و هم نسبت به اعداد هفته های گذشته هم کم بود.
شاخص تولید فیلادلفیا هم رشد داشت اما سفارش ها کاهشی بود و شاخص فروش مسکن هم که عدد گذشته اون 5.5- بود و عدد فعلی کاهشی هست و 5.9- رو نشون میده و این کاهش شدید برای فروش مسکن نسبت به ماه ژانویه نشان دهنده ی این هست که همچنان بازار مسکن در افت هست و بعد از افزایش هزینه های وام خرید مسکن و بالا رفتن قیمت ها این موضوع کاملا طبیعی هست.
در مورد وضعیت اقتصادی و کشمکش هایی که در داخل آمریکا وجود داره باید دید گاه های مختلف رو بررسی کنیم که دیدگاه تحلیل گران بانک های بزرگ این هست که دیگه دوران تورم خیلی پایین در دنیا و در آمریکا تموم شده و افزایش نرخ بهره چه در آمریکا یا در اروپا نمی تونه باعث بشه که قیمت مصرف کننده بالا نره و متوقف بشه، همینطور برگشت تورمی که از هفته های گذشته داشتیم و از نرخ 9.1 که اوج تورم بود برگشت دلیل نمیشه که قیمت ها به وضعیت قبلی خودش برگرده و شرایط رو بهتر بکنه اما به طور کلی به نظر میرسه که بازار وزن بیشتری رو برای سیاست های انقباضی فدرال رزرو قائل شده و چشم انداز های پوزیشن های شورت رو بازار به خودش گرفته، در اینجا توصیه میکنیم برای دریافت اطلاعات بیشتر حتما ویدیوی تحلیل هفتگی رو مشاهده کنین.
گردهمایی جکسون هول
این یکی از بزرگترین گردهمایی های جهان در مورد اقتصاد هست که از 70کشور دنیا در اون حضور دارن و رسانه ها نمایندگان دولتی، موسسات مالی، بانک های مرکزی و همینطور رییس بانک مرکزی آمریکا و رییس فدرال رزرو آقای پاول در این گرد همایی حضور دارن و در تاریخ 26 آگوست ساعت 18:30 قراره هر کدوم یک سخنرانی داشته باشن و آقای پاول یک گزارشی از سیاست های فد و وضعیت روند انقباضی ارائه بده. برای بررسی کلی اقتصاد امریکا و خلاصه وضعیت این کشور توصیه میکنیم در ویدیوی تحلیل هفتگی به تحلیل صحبت های خانم جرج از اعضای فدرال رزرو هم توجه کنین.
اروپا
در اروپا همچنان تورم بالا وجود داره و انتظار میره نرخ بهره افزایش پیدا کنه و ترس از رکود با عث ایجاد دو راهی شده که آیا افزایش نرخ بهره میشه باعث رکود بشه یا نه؟
یکی از اعضای بانک مرکزی اروپا اعلام کرده بود که اروپا باید با احتیاط در مورد نرخ بهره تصمیم بگیره و بانک مرکزی آلمان هم اعلام کرد رکود در المان خیلی محتمل هست و در پاییز و زمستان به علت مشکلات گاز امکان کاهش تولید هم هست و تورم به نرخ بالای 10 درصد هم خواهد رسید. دوستان و کاربران عزیز از شما دعوت می کنیم ویدیوی تحلیل هفتگی رو حتما مشاهده کنین و از اطلاعات بسیار مفیدی که کارشناس تحلیلگر آکادمی ارز سنج در مورد تحلیل بازار های مالی و ارز های دیجیتال و تحلیل آن چین در اختیارتون قرار میده بهره ببرین و به هیچ وجه این ویدیو رو از دست ندین.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/05/27)
با یک ویدیوی تحلیل هفتگی دیگه در خدمت شما هستیم، همانطور که در هفته گذشته هم گفتیم از مهمترین شاخص های هفته گذشته در روز چهارشنبه منتظرش بودیم شاخص cpiبود که بازار چشمش رو دوخته بود به این مسئله که شاخص های cpiتورم رو ادامه دار نشان خواهد داد یا نه نشانه هایی از کاهش تورم رو نمایش خواهد داد ، اما با کاهش قیمتی که برای بنزین و یک سری از کامودیتی ها اتفاق افتاده بود شاهد کاهش سرعت تورم بودیم ولی با توجه به داده های هفته گذشته به هیچ وجه نمی تونیم به صورت قطعی بگیم که تورم در حال کم شدن هست ولی میشه گفت که سرعت کمتری داره در حال حاضر، برای اینکه از داده های cpi این هفته باخبر بشین و بررسی کامل این شاخص رو در ویدیوی تحلیل هفتگی این هفته مشاهده کنین.
افزایش نرخ بهره
فدرال رزرو باز هم به افزایش نرخ بهره تاکید کردن و حتی به افزایش نرخ بهره در سال 2023 هم اشاره میکنن و رییس فدرال رزرو شیکاگو هم اعلام کرده که درسته که نرخ تورم در حال برگشت هست اما با این حال این نرخ تورم همچنان بالاست و باید نرخ تورم هم بالا برده بشه تا تورم پایین تر بیاد و به عدد 2 برسه، برای اینکه جزییات بیشتری در این مورد بدونین در ویدیوی تحلیل هفتگی رو از دست ندین.
جنگ شرق اروپا و اشکال در زنجیره تامین
رییس جمهور آمریکا در سخنرانیی اشارهمیکنه که در حال حاضر نشانه های کم شدن تورم داره احساس میشه اما با توجه به جنگی که در شرق اروپا بین روسیه و اوکراین هست و اشکالی که در زنجیره تامین وجود داره و همچنین قرنطینه هایی که در اثر ویروس کووید 19 بوجود میاد موانعی برای کاهش تورم در امریکا و بدنبال اون در کل جهان بوجود میاره برای توضیحات بیشتر این مبحث و بررسی شاخص اشتغال و بیکاری هم دعوت میکنیم حتما ویدیو رو مشاهده کنین.
کاهش تقاضا در مسکن
در زمینه مسکن هم تغییراتی رو شاهد هستیم که نشون میده اوضاع خیلی خوب نیست و کاهش تقاضا رو در بازار مسکن داریم، مجوز ساخت و ساز عدد منفی 1.3 رو نشون میده و عدد گذشته مثبت 0.1 درصد بود و همینطور شاخص شروع به ساخت هم با منفی 9.6 درصد کاهش خیلی زیادی نصبت به رقم قبلی که 2.4 درصد بود رو نشون میده.
کاهش قیمت نفت
درهفته گذشته قیمت نفت کاهش پیدا کرد و عمده دلیل این کاهش قیمت، توافق های احتمالی در برجام هست و طبق آخرین اخباری هم که منتشر شده آمریکا موافقت کرده که برای اجرای برجام به ایران تضمین بده و با شرایط ایران موافقت بکنه و این امیدواری رو ایجاد کرده که نفت ایران با مقدار بیشتری وارد بازار بین المللی بشه.
برای توضیحات مفصل تر و بیشتر در مورد اوضاع اقتصاد اروپا و چین و دیگر نقاط جهان و همچنین تحلیل ارز های دیجیتال روی نمودار و داده های آن چین حتما ویدیوی تحلیل هفتگی رو ببینین و از دست ندین.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/05/20)
دوستان و همراهان عزیز آکادمی ارز سنج ، با یک تحلیل هفتگی دیگه در خدمتتون هستیم، ابتدا در مورد رویداد های مهم در جهان و بررسی وضعیت اقتصادی کلان صحبت خواهیم کرد.
تنش بین چین و تایوان
ابتدا به بررسی مسایل روی داده بین دو کشور چین و تایوان می پردازیم، علاوه بر تمام مسایلی که در هفته های گذشته باهاش روبرو بودیم، مساله تنش های بین چین و تایوان رو هم در حال حاضر در مواجهه هستیم که در صورت وقوع جنگ میتونه خیلی از فاکتور های اقتصادی رو میتونه تحت تاثیر قرار بده.
از طرفی هم همانطور که اطلاع دارین مدت چندین ماه هست که دو کشور روسیه و اوکراین هم در گیر جنگ هستن و همین مساله باعث بوجود اومدن اختلال در زنجیره ی تامین شده که یک تورم در کل جهان ایجاد شده که در این تورم در غذا و انرژی بیشترین تاثیر رو دیده و البته موضوع قرنطینه در چین هم در این تورم و عدم توازن در عرضه و تقاضا بی تاثیر نبوده و به افزایش سطح تورم در دنیا کمک کرده و البته با اقداماتی که بانک های مرکزی در جهت رفع تورم داشتند یک سری آمار هایی اخیرا منتشر شده که نشان میده که تورم احتمالا داره از بخش غذا و انرژی کمتر میشه، اما تورم در بخش خدمات در حال افزایش هست که در ویدیو هفته قبل در این مورد صحبت کردیم.
نکته ای که برای جامعه جهانی نگران کننده هست اینه که تایوان با اینکه جمعیت کمی داره و از لحاظ وسعت کوچکتر هست ولی در جایگاه 21 اقتصادی در جهان قرار گرفته و تقریبا نیمی از تراشه ها و چیپ های الکترونیکی دنیا رو تامین میکنه که این موضوع برای این صنف و مشتری های بزرگی مثل اپل می تونه نگران کننده باشه و در صورت بروز جنگ مشکلات زنجیره ی تامین به قطعات الکترونیکی هم کشیده بشه از طرف دیگه هم خود چین هم ممکنه به علت در گیری در جنگ صادرات کمتر کنه و به علت کاهش عرضه باز هم شاهد افزایش تورم باشیم.
آمریکا
در امریکا هم کشمکش هایی بین اقتصاد دانان و صاحب نظران هم وجود داره که در جهت کنترل تورم آیا وارد رکود میشیم یا نه؟ در هفته گذشته آمار بیکاری افزایشی بوده ولی از نظر فدرال رزرو این افزایش ها طبیعی هست و اصلا جای نگرانی نداره و فد اصلا به این موضوع توجهی نمیکنه روز پنجم آگوست هم داده های مربوط به نرخ اشتغال بخش غیر کشاورزی منتشر شد که خلاف انتظار ها بود و بیشتر به این شکل بود که ما بیشتر انتظار داده های منفی و نشان دهنده حال بد اشتغال باشه رو داشتیمو اینکه رو به رکود باشه، اما خلاف انتظار ها داده ها نشان داد که حال اشتغال خوب هست و آمار هم به این شکل بود که اشتغال بخش کشاورزی رو پیش بینی کرده بودن 250K باشه و نسبت به گذشته کاهش داشته باشه و در حالیکه 528K مقدار واقعیش اعلام شد.
در بخش مسکن هم قیمت ها کاهش داشته و نشان دهنده این هست که احتمالا افراد منتظر هستن قیمت های پایینتری رو هم ببینن که البته در کنار کاهش انتظارات تورمی که شاید عاملی باشه برای کاهش قیمت مسکن نرخ وام مسکن هم افزایش پیدا کرده و باعث شده کاهش تقاضا اتفاق بیوفته، به هر حال این میتونه پالس مثبتی باشه که تقاضا داره کنترل میشه و خیلی هم به بخش اشتغال آسیب وارد نشده
در یک سخنرانی هم رییس خزانه داری آمریکا گفته که ما وقتی نرخ بیکاری رو 6 درصد ببینیم میتونیم بگیم که وارد رکود شدیم که در حال حاضر نرخ بیکاری نزدیک به 3.5 درصد هست.
انرژی و نفت
در قسمت انرژی هم قیمت نفت کاهش پیدا کرده و خیلی ها این موضوع رو به کاهش تورم ربط میدن و در حالیکه این کاهش به علت رکود هم میتونه باشه و ما نباید افزایش هزینه های بخش خدمات و هزینه های دستمزد ها رو نادیده بگیریم واین میتونه باعث شه فعلا سیاست های انقباضی فد کمتر نشه.
برای اطلاع از رخ داده های اقتصادی در اروپا و سایر نقاط جهان و همچنین در مورد بازار ارز های دیجیتال و تحلیل داده های آنچین ویدیوی تحلیل هفتگی رو حتما مشاهده کنین.
تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال(1401/05/13)
همراهان عزیز آکادمی ارزسنج این بار هم با یکی دیگه از ویدیو و مقاله های تحلیل هفتگی در خدمت شما هستیم، دعوت میکنیم که در ادامه با ما همراه باشین تا به بررسی بازار های مالی و ارز دیجیتال بپردازیم.
در هفته گذشته نرخ بهره ای که اعلام شد برابر با فورکست ها یعنی عدد 2.5 درصد بود . بیانیه ی FOMC هم منتشر شد که در ادامه به طور مختصر به توضیح این بیانیه هم خواهیم پرداخت.
ادامه افزایش نرخ بهره
در هفته گذشته با توجه به اینکه نرخ بهره افزایشی بوده ولی با اینهمه مارکت ریزش قابل توجهی نداشته و این رو هم ما در هفته قبل پیش بینی کرده بودیم و گفتیم که اگر میزان واقعی نرخ بهره برابر با 2.5 درصد باشه میتونه نشون دهنده ی این باشه که بازار احتمالا انتظار نرمش بیشتر از طرف فدرال رزرو رو داره و همین طور احتمال داره که یک بازار نوسانی رو در کانال بیت کوین داشته باشیم. اما این سوال پیش میاد که آیا نظر و عقیده های افرادی که به این شکل انتظار از بازار دارن و بر این عقیده هستن درست هست و فدرال رزرو داره سیاست های انقباضی خودش رو نرم تر میکنه ؟ در جواب باید بگیم که در مورد این موضوع باید بیشتر تفکر و بررسی بشه. هدف فدرال رزرو در این اوضاع اقتصادی همواره بر این بوده که به نرخ تورم 2% برسه و حتی اگر در این صورت اوضاع بیکاری و اشتغال هم تا حدودی مشکلی داشته باشن اون رو طبیعی میدونن و برای اینکه به نرخ تورم مورد نظرشون برسن افزایش نرخ بهره رو ادامه میدن پس باید منتظر ریسک های احتمالی بازار باشیم و باید به بازار زمان داد تا به یک نتیجه مطلوب برسه و جهت خودش رو تعیین بکنه.
بیانیه ی FOMC
طبق بیانیه ی FOMC در هفته گذشته که اعلام کردن که نرخ تورم بالا هست و برای رسیدن به نرخ 2 درصد همچنان در حال تلاش هستند تا با بالا نگه داشتن درصد اشتغال و در عین حال رسیدن به تورم 2 درصد به هدف برسن تا از رکود جلوگیری کنن که این کار هم با اقدامات انقباضی و کنترل و بالانس عرضه و تقاضا و ... هست.
آقای پاول هم در کنفرانس خبری که FOMCداشت اعلام کرد که اقتصاد آمریکا تحمل لازم رو داره و خیلی مهم هست که تورم کاهش پیدا بکنه و به ادامه دار بودن رشد دستمزدها هم اشاره کردن و نرخ بیکاری هم پایین هست و این وضعیت خوب بازار رو نشون میده و اشاره کرد که تقاضا قدرت گرته و قوی میمونه، البته برای اینکه از توضیحات بیشتر در این باره و حتی اطلاع از سخنان رییس سابق فدرال رزرو توصیه میکنیم ویدیوی تحلیل هفتگی رو ببینین.
همچنین در تحلیل هفتگی این هفته در مورد بحران های مالی و اوضاع اقتصادی چین و میزان افزایش نرخ بهره در استرالیا و دلایل افزایش این میزان و اینکه نرخ تورم در ناحیه ی یورو چرا به 8.9% رسیده و آلمان چه نقشی در این افزایش داشته صحبت کردیم وموردبررسی قرار داردیم که پیشنهاد میکنیم حتما این ویدیو رو مشاهده کنین.
در ویدیوی تحلیل هفتگی شما می تونین در مورد شاخص های آن چین اطلاعات خوبی بدست بیارین و همچنین تحلیل ارز های دیجیتال و مهمتر از همه تحلیل بیت کوین روی نمودار ها هم از مباحث موجود در ویدیوی تحلیل هفتگی هست پس تماشای این ویدیو خیلی مهمه و به هیچ وجه از دستش ندین.
دوره جامع ارز دیجیتال (جادوی رمز ارزها)
نظرات کاربران در مورد تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال
-
لطفا این تحلیل ها رو یکم جلو چشم تر بذارید داخل سایت ، چون وقتی تحلیل هفتگی رو هر هفته میذارید خیلی سخت میشه پیداش کرد و از آپدیتش مطلع شد. سپاس
-
چشم
-
-
عالی
-
خرسندیم که رضایت شما را بدست آورده ایم
-
-
واقعا مشخصه خیلی زحمت کشیدین برای این تحلیل هفتگی ارزهای دیجیتال. دمتون گرم
-
تحلیل هاتون خیلی عالی بودن بازم ادامه نمیدید؟
-
الان جدیدا کدوم تحلیل تو بازار کاربردی تره؟ اسمارت مانی خوبه؟
-
الان تو این بازار بهترین تحلیل فاندامنتال هستش فقط
-
فاندامنتال فقط تنهایی جواب نمیده باید مجموعه اون ها رو بلد باشی
-
آذر ماه تریدر ها یه سود خوب میکنن ولی خب دی ماه با ریزشش حال میگیره
-
تا اسفند ماه همین رنج هست بعد میان مدت یه رشد میکنن امابیت سقف جدید نمیزنه و دوباره ریزشی هست تا 2024شروع روند صعودی برای سقف جدید تا سال 2025 دوست عزیز بس خودتو خسته نکن
-
بازار کرپیتو دوباره قربانی گرفت؛ صرافی بلاکفای اعلام ورشکستگی کرد
-
بازار کرپیتو دوباره قربانی گرفت؛ صرافی بلاکفای اعلام ورشکستگی کرد
-
10000 دلار معادل 370.000.000 تومان این ده هزار دلار معادل یک ماه حقوق یک آدم نیمه متخصص در آمریکاست. عجب اقتصادی داریم
-
باور می کنین که نام کاربری iran@ در تلگرام با قیمت ۴میلیارد تومان فروخته شده
-
مارکت کپ بازار ارزهای دیجیتال در حال رشده. بره بالای یک تیلیارد دلار میشه امیدوار شد به رشد
-
یکی از بزرگترین بانکهای جهانی، Standard Chartered میگوید، یکی از سناریوهای «غافلگیر کننده» سقوط بیشتر بیتکوین در حدود 70% و افت به 5 هزار دلار در سال 2023 است که ممکن است باعث شود مارکت بازارها «زیر قیمت» ارزش گذاری شوند.
-
من تو این دو سال همه ی راه هارو رفتم تو این بازار.تنها راه حلش فقط هولدر بودنه بخصوص تو کشور ما که تو دو ماه دلار سی درصد رفت روش یعنی ارزم بیاد پایین باز دلار نمیزاره شما ضرر کنید خرید فروش و فیوچرز فقط اعصابت و بهم میریزه و ارامشتو ازت میگیره.
-
الان تا به امروز دو تریلیون دلار از بازار کریپتو بیرون رفته. فقط ۸۰ میلیارد دلارش باقی مانده همین هم داره کم میشه پس نمیتونه سقف قبلی رو بزنه.
-
آمارهای اقتصادی امروز آمریکا خبر از رکود در سال ۲۰۲۳ میده. فدرال رزرو هم تا ۲۰۲۴ نرخ بهره را پایین نمیآره. وضعیت کریپتو با این اوضاع اقتصاد کلان به این زودی ها سروسامان نمیگیره مسیر نزولی محتمل تر از مسیر صعودی هستش.
-
حجم معاملات روزانه رو نگاه کنید چند سال سابقه نداشته اینقد کاهش پیدا کنه .حتما ی خبرایی هست وقتی اینقد حجم کم شده. یا سقوط دوباره یا ...
-
بازار منتظر گزارش شاخص قیمت مصرف کننده و آخرین جلسه فدرال رزرو در سال جاری هستش که هر دو برای این هفته برنامهریزی شدهاند.
-
تنها چیزیکه خوب داره میره بالا قیمت تتره که هرکی تترخریده توی سوده و هرکیم ارز خریده قطعا میره توی ضرر
-
جاستین سان ۱۰۰میلیون دلار به بایننس واریز کرده. جاستین سان، بنیانگذار ترون، در ۲۲ آذر در توییت خود اعلام کرد که ۱۰۰میلیون دلار به بایننس واریز کرده است. چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل بایننس نیز ضمن تأیید این اقدام جاستین سان، اعلام کرد که این وجه مربوط به یک قرارداد برای آوردن استیبل کوین دلاری بایننس به بلاک چین ترون بوده است.
-
اخبار منتشر شده اخیر در مورد بایننس باعث وحشت سرمایهگذارانی شده که چند هفته پیش با اتفاق صرافی FTX روبرو شدند. اونا ترجیح میدن کوینهای خودشون رو از بایننس خارج کنند. این باعث شده که در روز گذشته 2 میلیارد دلار دارایی از بایننس خارج بشه و همچنین Netflow بیتکوین به بیش از 40 هزار کوین برسه. تتر هم امروز اعلام کرد سیستم وامدهی از ذخایر خودش رو در سال 2023 متوقف میکنه که به نوعی پاسخی به فادهایی باشه که توسط وال استریت ژورنال پخش شد. هیچ پیشبینی نمیشه کرد. فقط باید تماشاچی بود و دید در نهایت این دعوای بازیگران بزرگ به کجا ختم میشه. صرافیهای دیگه وضعیت خروج دارایی ازشون فعلا عادیه.
-
این چه وضعشه هر روز بلند میشی میبینی دلار رفته پول خودمون هم داره روز به روز بی ارزش میشه کشور که داره شبیه ونزوئلا میشه
-
در ایام کریسمس منتظر یه ریزش دیگه تو بازار ارز دیجیتال باشید. خیلی از شرکت ها بخاطر تعطیلات آخر سال نقد میکنند تا یه هفته بعد از شروع ژانویه قرمز خواهد بود.
-
من بارها هشدار دادم و تذکر که سیاست انقباضی فدرال رزرو و افزایش سود اوراق قرضه از سال 2023 تا 2025 باعث رکود شدید در جهان و تعطیلی بسیاری از کارخانه ها و سقوط بورس ها و بالاخص رمز ارزها خواهد شد…تا دیر نشده پولتون رو به طلا تبدیل کنید.
-
چالش نفت و گاز ، تورم لجام گسیخته ای که بعد از جنگ جهانی سابقه نداشته ، نرخ بهره ، تهدیدات امنیتی جهانی ، هر وقت فروکش کرد همه چی تو بازار اوکی میشه ، در غیر این صورت صعود واقعی بازارهای مالی حد اقل تا پایان زمستون توهمه ، تارگتها احتمالاته و هر کسی هم ادعا کرد باور نکنید ، مهم با توجه به داده های فعلی ، روند واقعی مارکته که عاقلانه ترین کار جهت حفظ سرمایه در لانگها و نقاط مقاومتی با حداقل ریسک در مارکت حضور داشتنه
-
تا چند روز بخاطر تعطیلات همین طوری ریزش داریم احتیاط کنید دوستان
-
آمریکا داره وارد بحران بزرگی. میشه بارها اقتصاددان ها و ایلان ماسک هشدار دادن. این میتونه رو همه بازارهای مالی دنیا مخصوصا ارزهای دیجیتال تاثیر بزاره
-
جالبه هممون میدونیم این بازار 90درصد مال باخته داره 10درصد برنده ولی همه فکر میکنیم جز اون ده درصدیم ولی دوستان اینجا هیچی برنده نمیشه خیالتون تخت در بهترین حالت به پول خودتون میرسین هیچ بازاری اندازه تورم ایران سود ده نیست جوری اجناس گران میشه که بیت کوین به گرد پاش نمیرسه
-
جالبه هممون میدونیم این بازار 90درصد مال باخته داره 10درصد برنده ولی همه فکر میکنیم جز اون ده درصدیم ولی دوستان اینجا هیچی برنده نمیشه خیالتون تخت در بهترین حالت به پول خودتون میرسین هیچ بازاری اندازه تورم ایران سود ده نیست جوری اجناس گران میشه که بیت کوین به گرد پاش نمیرسه
فوق العاده مفید و تخصصی بود ممنون