ساخت سریع ترین ابررایانه جهان توسط متا

ساخت سریع ترین ابررایانه جهان توسط متا
  • 07:10 1402-10-09
  • زمان مطالعه:1 دقیقه

شرکت مادر فیس بوک متا گفت که ابر رایانه جدیدی با هوش مصنوعی ساخته است که معتقد است سریعترین ابررایانه جهان خواهد بود. این غول رسانه های اجتماعی روز دوشنبه گفت امیدوار است این دستگاه زمینه را برای برنامه های ساخت متاورس، دنیای مجازی که واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را در هم می‌آمیزد، فراهم کند.

متا گفت که معتقد است این رایانه در اواسط سال 2022 رونمایی شود و سریع‌ترین رایانه در جهان خواهد بود.
متا در یک پست وبلاگی، اعلام کرد که SuperCluster تحقیقاتی جدید هوش مصنوعی (RSC) به متا کمک می‌کند تا مدل‌های هوش مصنوعی بهتری بسازد که می‌توانند از تریلیون‌ها مثال یاد بگیرند،

در صدها زبان کار کنند و متن، تصاویر و ویدیو را با هم تجزیه و تحلیل کنند. ابررایانه ها ماشین های بسیار سریع و قدرتمندی هستند که برای انجام محاسبات پیچیده ای ساخته شده اند که انجام این محاسبات با یک کامپیوتر خانگی معمولی امکان پذیر نمیباشد.

متا محل قرارگیری رایانه یا هزینه ساخت آنرا فاش نکرد. شرکت متا، فیسبوک قدیم در وبلاگ رسمی خود اعلام کرد: این توسعه نه تنها به حفظ امنیت مردم در خدمات امروزی، بلکه در آینده نیز کمک شایانی خواهد کرد، زیرا توسعه متاورس برای امور امروز و آینده بسیار تاثیر گذار و موثر خواهد بود.

مدیر ارشد اجرایی Meta،اظهار کرد: تجاربی که ما برای متاورس ایجاد خواهیم کرد به قدرت محاسباتی عظیمی نیاز خواهد داشت.

(پنج میلیون عملیات در ثانیه!) و RSC مدل های هوش مصنوعی جدیدی را فعال خواهد کرد که می توانند از تریلیون ها سمپل استفاده کنند، صدها زبان را درک کنند و میلیاردها کاربر را مدیریت کنند. 

مارک زاکربرگ روز دوشنبه در یک پست فیس بوک نوشت: این شرکت رسانه‌های اجتماعی در ماه اکتبر نام خود را از فیسبوک بهMeta (متا) تغییر داد تا تمام تمرکز خود را بر توسعه متاورژن بگذارد، براساس گفته مارک زاکربرگ متا در آینده ای نه چندان دور جانشین اینترنت موبایل خواهد بود.

این شرکت همچنین مالک فیس بوک، اینستاگرام و واتس اپ نیز هست. این تغییر نام زمانی رخ داد که کارمند سابق فیس بوک، فرانسیس هاگن، این شرکت را متهم به گسترش اطلاعات نادرست و نفرت پراکنی کرد. این غول رسانه های اجتماعی همچنین در سال 2019 به دلیل نقض حریم خصوصی در پی رسوایی کمبریج آنالیتیکا 5 میلیارد دلار (4.4 میلیارد یورو) جریمه شد.
 

تگ ها