پادکست صوتی "معرفی و آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج"
معرفی و آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج؛ویدیوی آموزشی نحوه استفاده از استراتژی همیار تریدر ارزسنج ،استراتژی معاملاتی و سیستم سیگنال دهی ارزسنج بیان شده است. کاربران می توانند با استفاده از نکات کلیدی که در این ویدیوی آموزشی بیان شده است آموزش های لازم را فرا گرفته و بصورت صفر تا صد تمام مطالب ریز و درشت استراتژی معاملاتی را در معاملات خود بکار بگیرند تا بتوانند سود مورد نظرشان را بدست آورن. داشتن استراتژی برای عملکرد بهتر در بازار ارزهای دیجیتال نیاز هست و شما می تونین با استفاده از سیستم سیگنال دهی ارزسنج یا همیار تریدر ارزسنج، برای خودتون استراتژی معاملاتی به وجود بیارین.
ما سعی می کنیم در ویدیوی معرفی و آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج، اطلاعاتی در مورد همیار تریدر ارزسنج برای شما ارائه کنیم و به بررسی مزایای همیار تریدر ارزسنج برای دریافت سیگنال ارز دیجیتال بپردازیم و نحوه استفاده از استراتژی همیار تریدر ارزسنج رو برای شما یاد بدیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین.
بهتره بدونین بازار ارزهای دیجیتال از ابتدا بازار بی ثبات بوده، ولی در چند سال گذشته به ویژه برای میلیون ها سرمایه گذار در سراسر جهان مثل یه سواری وحشی بوده. بسیاری از افراد با صعودهای بزرگ میلیون ها دلار سود به دست اوردن و در عین حال بسیاری دیگه سرمایه های کوچیک و بزرگ خودشون رو در حباب ها و یا رکودهای ناگهانی بازار از دست دادن. بنابراین، حتما باید دانش و اطلاعات لازم رو داشته باشین تا بتونین ارزش سرمایه خودتون رو افزایش بدین.
جالب اینجاست که بدونین بازار ارزهای دیجیتال نوسانات قیمتی زیادی داره و همین نوسانات فرصت های کسب سود زیادی رو برای معامله گران و تریدرها به وجود میاره. به این ترتیب، شما نیز می تونین از نوسانات قیمت ارزهای دیجیتال استفاده کرده و سودهای زیادی به دست بیارین. البته به شرطی که بتونین بهترین نقاط خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو پیدا کرده و با معامله در این نقاط سودهای زیادی به دست بیارین.
برای این کار نیز باید تحلیل تکنیکال بلد باشین و بتونین وضعیت ارزهای دیجیتال رو بررسی کرده و قیمت رمز ارزها رو برای اینده پیش بینی کنین. اگه هم تحلیل تکنیکال بلد نیستین و یا حوصله تجزیه و تحلیل رمز ارزها رو ندارین، می تونین از سیگنال خرید و فروش ارز دیجیتال بهره ببرین.
برای اینکه بتونین در بازار ارزهای دیجیتال بهترین عملکرد رو از خود نشون بدین و معامله های سوددهی انجام بدین، باید برای خودتون استراتژی معاملاتی داشته باشین. به همین منظور ما سعی می کنیم در ویدیوی معرفی و آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج، اطلاعاتی در مورد همیار تریدر ارزسنج برای شما ارائه کنیم و به بررسی مزایای همیار تریدر ارزسنج بپردازیم و نحوه استفاده از استراتژی همیار تریدر ارزسنج رو مورد بررسی قرار بدیم.
استراتژی معاملاتی چیست؟
بهتره قبل از اینکه وارد بحث اصلیمون بشیم و به آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج بپردازیم، اطلاعاتی در مورد استراتژی معاملاتی برای شما ارائه کنیم. استراتژی هایی که در بازارهای مالی به ویژه در بازار ارزهای دیجیتال تدوین میشن، یه سری از قوانین و تدابیری هستن که مشخص می کنند سرمایه گذار در هر شرایطی که اتفاق می افته، چه تصمیم بگیره.
اکثر معامله گران و تریدرهای بازار سرمایه به دنبال تبدیل شدن به تحلیلگر و معامله گر حرفه ای هستن و به دست آوردن سود و متضرر نشدن از شرایطی هستن که یه استراتژی معاملاتی موفق برای شما به ارمغان میاره. به عبارت دیگه، شما با استفاده از استراتژی معاملاتی می تونین بیشترین سود و کمترین ضرر رو از معامله به دست بیارین.
جالب اینجاست که بدونین استراتژی معاملاتی، نحوه سرمایه گذاری و خرید و فروش رو برای معامله گران و تریدرهای بازار نشون میده. در اصل، استراتژی معاملاتی بر اساس دیدگاه و سرمایه شما به وجود میان و میزان نقدینگی شما و بازه زمانی که در نظر دارین در اون کسب سود کنین، همه معنی استراتژی شما هستن. بهتره بدونین استراتژی معاملاتی به شما کمک می کنه تا بهترین نقاط ورود و خروج معامله رو شناسایی کرده و با انجام معامله یا خرید و فروش در این نقاط سودهای زیادی به دست بیارین و جلوی ضرر زیاد رو بگیرین.
همچنین هر معامله گر یا تریدر در بازار ارزهای دیجیتال می تونه برای خودش استراتژی خاصی داشته باشه.
چرا به استراتژی معاملاتی نیاز داریم؟
بسیاری از تریدرها و معامله گران قدیمی در بازارهای مالی، به داشتن حداقل یه استراتژی معاملاتی تاکید دارن. توصیه این افراد دوری از هرگونه شلختگی و شلوغی بیش از حد در یادگیری و موضوعات گسترده هست. فقط انتخاب یه استراتژی در ابتدای راه کافی هست. بعد از اینکه یه استراتژی معاملاتی رو خوب فرا گرفتین و اون رو ازمون و خطا کردین، می تونین برای اطمینان بیشتر به سراغ استراتژی های دیگه برین.
همیار ترید ارزسنج چیست؟
همونطور که در ویدیوی آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج نیز گفتیم، سیگنال خرید ارز دیجیتال و همیار تریدر ارزسنج سیستمی مبتنی بر هوش مصنوعی و تحلیل تکنیکال هست. این نوع از خدمات و امکانات با پیشنهاد ارزهای در حال رشد(پامپی) و ارزهای دیجیتال در حال کاهش قیمت(دامپی) به معامله گران و تریدرهای بازار ارزهای دیجیتال کمک می کنه تا زمان جستجو و سرچ ارزهای دیجیتال کاهش پیدا کنه.
دوره پیشنهادی: آموزش پرایس اکشن وتحلیل تکنیکال
به این ترتیب، شما می تونین با استفاده از سیستم همیار تریدر ارزسنج، در سریع ترین زمان ارزهای دیجیتال پامپی و دامپی رو پیدا کنین و با شناسایی این رمز ارزها بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش رمز ارزها بگیرین تا سود زیادی به دست بیارین. برای استفاده از همیار تریدر ارزسنج نیز باید وارد سایت ارزسنج شده و به بخش سیگنال ارز دیجیتال ارزسنج مراجعه کنین.
جالب اینجاست که بدونین سیستم سیگنال ارز دیجیتال ارزسنج یا همیار معامله گر ارزسنج به صورت حرفه ای بر روی نمودار یا چارت سیگنال خرید و حتی سیگنال فروش رو برای شما نشون میده. همچنین سیستم سیگنال دهی همیار تریدر به صورتی طراحی شده که محدودیتی در تایم فریم نداشته باشه و بدون دخالت انسان به صورت کاملا دقیق و با کمترین خطا سیگنال های لانگ و شورت رو برای شما پیدا می کنه.
البته توجه داشته باشین که سیگنال های داده شده فقط جنبه کمک به شما رو داشته و به صورت کاملا تکنیکالی هستن. بنابراین در معاملات خودتون با خیال راحت می تونین جنبه تکنیکالی تحلیل های ارز دیجیتال رو به همیار تریدر ارزسنج بسپارین.
ماهانه چقدر با این سیگنال ها می شود سود کرد؟
شاید این سوال برای شما پیش بیاد که ماهانه چقدر با این سیگنال ها می شود سود کرد؟ بهتره بدونین بسته به نوع ارز دیجیتال انتخابی و شرایط بازار سود ماهانه از 20 تا 50 درصد قابل تصور هست. همچنین در جدول های مربوط به هر ارز دیجیتال در پنل کاربری میزان سود و زیان سیگنال های صادر شده ارائه شده و می تونین با مراجعه به سیستم سیگنال دهی ارزسنج میزان سود و ضرر رو مشاهده کنین.
آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج:
همونطور که در ویدیوی آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج نیز گفتیم، شما برای اینکه بتونین در بازار ارزهای دیجیتال بهترین عملکرد رو از خودتون نشون بدین و معامله های پر سودی داشته باشین، برای خودتون استراتژی معاملاتی انتخاب کنین و معامله های خودتون رو بر اساس اون استراتژی جلو ببرین. جالب اینجاست که بدونین، شما می تونین با استفاده از همیار تریدر ارزسنج نیز برای خود استراتژی معاملاتی ساخته و با استفاده از اون معامله ها و خرید و فروش های خودتون رو انجام بدین و سود زیادی به دست بیارین.
به همین منظور ما سعی می کنیم در ادامه، نحوه استفاده از استراتژی همیار تریدر ارزسنج رو برای شما یاد بدیم و به آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج به صورت مرحله به مرحله بپردازیم تا بتونین از این استراتژی استفاده کنین.
مرحله اول: وارد شدن به نمودار همیار تریدر ارزسنج
همونطور که در ویدیوی آموزش استراتژی همیار تریدر ارسنج نیز گفتیم، شما برای اینکه بتونین با استفاده از سیستم سیگنال دهی ارزسنج برای خودتون استراتژی معاملاتی به وجود بیارین و معامله ها و خرید و فروش های خودتون رو با استفاده از این استراتژی جلو ببرین و معامله های خودتون رو با سود بیشتر ببندین، ابتدا باید وارد سایت ارزسنج شده و با مراجعه به بخش سیستم سیگنال دهی ارزسنج، یکی از اشتراک های همیار تریدر ارزسنج رو تهیه کنین.
برای این کار باید عبارت arzsanj.com رو در گوگل سرچ کرده و وارد این سایت بشین.
بعد از اینکه اشتراک همیار تریدر ارزسنج رو تهیه کردین، صفحه ای مثل تصویر بالا برای شما باز میشه که شامل نمودار یا چارت قیمتی ارز دیجیتال هست که سیگنال های لانگ و شورت داده میشه. توجه داشته باشین که همیار تریدر ارزسنج مزایای زیادی به همراه داره که شما می تونین با استفاده از این سیستم از مزایا برخوردار بشین. برای مثال شما می تونین در صفحه بالا که برای شما باز شده، از اندیکاتورهای مختلفی به صورت رایگان استفاده کنین و با استفاده از اون ها ارزهای دیجیتال مورد نظر خودتون رو تحلیل کنین و روند بازار رو پیش بینی کنین.
مرحله دوم: تعیین ارز دیجیتال و تایم فریم مورد نظر
بعد از اینکه وارد صفححه سیستم سیگنال دهی ارزسنج یا همیارتریدر ارزسنج شدین، چارت یا نمودار قیمتی ارزهای دیجیتال برای شما نشون داده میشه. در این صفحه شما می تونین برخی تغییراتی متناسب با خواسته خودتون اعمال کنین و تحلیل های خودتون رو انجام بدین و برای خودتون استراتژی معاملاتی درست کنین. همچنین در اولین قدم باید در چارت قیمتی، نوع ارز دیجیتال و تایم فریم مورد نظر خودتون رو تعیین کنین. برای مثال ما در ویدیوی آموزشی، ارز دیجیتال بیت کوین و تایم فریم 4 ساعته رو تعیین کردیم.
مرحله سوم: فعال سازی ابر ارزسنج
بعد از اینکه نوعی ارز دیجیتال و تایم فریم مورد نظر خودتون رو در چارت قیمتی سیستم سیگنال دهی ارزسنج فعال کردین، باید ابر ارزسنج رو بر روی نمودار فعال کنین. بهتره بدونین ابر ارزسنج یا ابر ایچیموکو یه روش برای تحلیل تکنیکال هست که چندین اندیکاتور رو در یه نمودار ترکیب می کنه. به این ترتیب، شما بعد از اینکه ابر ارزسنج رو بر روی نمودار قیمتی ارز دیجیتال مورد نظر خودتون فعال کردین، صفحه ای مثل تصویر بالا رو مشاهده می کنین.
بهتره بدونین در این نمودار سیگنال وقتی سیگنال خرید یا لانگی رو در بالا خط ابر ارزسنج مشاهده می کنین، اون سیگنال می تونه قدرت بیشتری داشته باشه و زمانی هم که سیگنال فروش یا شورتی رو در پایین خطر ابر ارزسنج مشاهده می کنین، اون سیگنال می تونه پر قدرت باشه. بنابراین، قبل از استفاده از سیگنال های صادر شده، بدونین که قیمت در پایین ابر ارزسنج قرار داره یا بالا ابر ارزسنج واقع شده.
مرحله چهارم: تعیین سطوح حمایتی و مقاومتی ابر ارزسنج
بعد از اینکه ابر ارزسنج رو بر روی نمودار سیستم سیگنال دهی ارزسنج یا همیار تریدر ارزسنج فعال کردین، باید سطوح حمایتی و مقاومتی ابر ارزسنج رو بر روی نمودار مشخص کنین تا بتونین تحلیل ها و معامله های خودتون رو در نزدیکی از سطوح کنترل و مدیریت کنین. برای این کار باید در سمت چپ چارت قیمتی ارزسنج، نمودار خطی رو انتخاب کرده و با استفاده از اون سطوح حمایتی و مقاومتی ابر ارزسنج رو در نمودار به صورت خط مشخص کنین.
توجه داشته باشین که هر کجای نمودار دیدین ابر ارزسنج به صورت خط صاف ادامه پیدا کرده، اون ناحیه سطح حمایتی و مقاومتی محسوب میشن. البته در بعضی جاها که خط ابر ارزسنج به اندازه کم به صورت خط صاف کشیده شده، سطوح حمایتی یا مقاومتی محسوب نمیشه و نباید در اونجا هم خط بکشین. در تصویر بالا نیز ما سطوح حمایتی و مقاومتی ابر ارزسنج رو با استفاده از نمودار خطی مشخص کردیم تا در تحلیل ها ازش استفاده کنیم.
مرحله پنجم: استفاده از سطوح پرایسی
بعد از اینکه سطوح حمایتی و مقاومتی ابر ارزسنج رو با استفاده از نمودار خطی رسم کردین، باید ابر ارزسنج رو لغو کنین تا نمودار قیمتی تمیز و واضحی داشته باشین. سپس بعد از این کار باید سطوح پرایسی ارزسنج رو در نمودار فعال کنین و محدوده های قیمتی رو مشاهده کنین.
سطوح پرایسی سطوحی هستن که ممکنه قیمت به این نقاط برخورد داشته باشه و یا اون ها رو تاچ کنه. سپس بعد از اینکه سطوح پرایسی رو فعال کردین، با استفاده از نمودار خطی، این سطوح رو در چارت قیمتی رسم کنین و سطوح پرایسی رو لغو کنین تا چارت قیمتی واضحی داشته باشین.
همونطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنین، ما این سطوح رو رسم کرده و سطوح پرایسی و ابر ارزسنج رو غیر فعال کردیم. نکته قابل توجه این هست که اگه شما کمی تحلیل تکنیکال بلد باشین، می تونین از این خطوط قیمت رمز ارزها رو پیش بینی کنین و با انجام معامله بر اساس این خطوط سود به دست بیارین.
مرحله ششم: رسم کانال
همونطور که در ویدیوی نحوه استفاده از استراتژی همیار تریدر ارزسنج نیز گفتیم، شما بعد از اینکه سطوح پرایسی و سطوح حمایت و مقاومت ابر ارزسنج رو در نمودار رسم کردین، می تونین در سمت چپ سایت اندیکاتور Parallel Channel رو انتخاب کرده و بر روی نمودار قیمتی یه کانالی رو رسم کنین که قیمت ارز دیجیتال مورد نظر شما در اون کانال در حال نوسان و درجا زدن هست.
ما در تصویر بالا کانال رو با استفاده از این اندیکاتور رسم کردیم و نقاط برگشتی قیمت ارز دیجیتال رو به صورت دقیق تر مشاهده می کنیم. توجه داشته باشین که کانال قیمتی بر روی چارت به شما کمک می کنه تا تحلیل های دقیق تری انجام بدین.
مرحله هفتم: فعال کردن سیگنال ارزسنج
بعد از اینکه کانال رو در نمودار قیمتی رسم کردین، نوبت فعال سازی سیستم سیگنال دهی ارزسنج میرسه. برای این کار باید در بالا نمودار روی گزینه همیار تریدر ارزسنج کلیک کنین. نکته قابل توجه این هست که برای این کار باید اشتراک همیار تریدر ارزسنج رو تهیه کرده باشین. سپس بعد از اینکه همیار تریدر ارزسنج رو فعال کردین، صفحه ای مثل تصویر بالا رو مشاهده می کنین.
در این صفحه نقاط خرید و فروش برای شما نشون داده شده که می تونین با بررسی نمودار و سطوح حمایتی و مقاومتی که رسمی کردین، بهترین تصمیم رو برای وارد شدن به معامله بگیرین و بتونین به موقع از معامله خارج بشین. همونطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنین، آخرین سیگنال داده شده، سیگنال فروش یا شورت بوده که اگه این سیگنال رو دریافت می کردین و به موقع از معامله خارج می شدین، می تونستین از وارد شدن ضرر جلوگیری کنین و سود به دست بیارین.
جمع بندی و نتیجه:
ما سعی کردیم در ویدیوی معرفی و آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج، اطلاعاتی در مورد همیار تریدر ارزسنج برای شما ارائه کنیم و به بررسی مزایای همیار تریدر ارزسنج بپردازیم و نحوه استفاده از استراتژی همیار تریدر ارزسنج رو برای شما یاد بدیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین.
همونطور که گفتیم، داشتن استراتژی برای عملکرد بهتر در بازار ارزهای دیجیتال نیاز هست و شما می تونین با استفاده از سیستم سیگنال دهی ارزسنج یا همیار تریدر ارزسنج، برای خودتون استراتژی معاملاتی به وجود بیارین. همچنین اگه قصد دارین تا اطلاعات بیشتری در مورد این استراتژی به دست بیارین، توصیه می کنیم تا ویدیوی آموزشی رو مشاهده کنین.
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.
نظرات کاربران در مورد معرفی و آموزش استراتژی همیار تریدر ارزسنج