جهت خرید و مشاهده فقط این قسمت از دوره کلیک نمایید: خرید و مشاهده این قسمت 99,000 تومان
- وضعیت تکمیل شده
- زمان 25 ساعت
- تعداد درس 57
- پشتیبانی دارد
- سطح پیشرفته
- نوع ویدئو
- پیشنیاز ندارد
الگوریتم اجماع بلاک چین
در آموزش تحلیل آن چین یکی از مهم ترین مفاهیمی که باید به اون پرداخته بشه الگوریتم الگوریتم اجماع بلاک چین هست که تصمیم گرفتیم توی این قسمت این الگوریتم رو برای شما معرفی کنیم و مورد بررسی قرار بدیم.
به زبان خیلی ساده الگوریتم اجماع به این معنی هست که شبکه های بلاک چینی برای این که تراکنشی توی اون ها انجام بشه و اطلاعاتشون هم به روز رسانی بشه، باید اجماع کاربرها داده های موجود توی هر بلاک رو تایید بکنن که روش های مختلفی برای این کار وجود داره.
برای مثال گاهی از طریق ماین کردن هر بلاک، تراکنش ها و داده های توی اون بلاک چین استخراج میشه که به این روش اجماع اثبات کار (POW) گفته میشه. گاهی از طریق استیکینگ و قفل کردن ارزهای دیجیتال و با استفاده از اعتبار رمزارز ها تراکنش ها مورد تایید قرار میگیرن که به این روش هم اجماع اثبات سهام گفته میشه.
در کل دونستن در مورد الگوریتم اجماع بلاک چین که توی ساختار همه شبکه ها وجود داره، موقع انجام تحلیل های درون زنجیره ای به میزان خیلی زیادی براتون کمک کنند خواهد بود. یکی از کاربرد های این الگوریتم میتونه این باشه که شما در مورد نودهای فعال توی هر شبکه بلاک چینی اطلاعات لازم رو کسب میکنید و از این طریق میتونید که شبکه های ارزهای دیجیتالی رو که در بستر بلاک چین عرضه میشن، به صورت اصولی ارزش گذاری کنید.
در این مواقع اگه ارز دیجیتالی قیمتش بیش از ارزش واقعیش باشه، میتونید که به راحتی اون رو تشخیص بدید و توی تله های حبابی که اکثرا در بازار ارزهای دیجیتال شکل میگیره و باعث میشه تا بیشتر معامله گرها ضرر بکنن گرفتار نشید.
کاربرد های مهم الگوریتم اجماع عبارت هستند از:
• یکپارچه سازی
این کاربرد باعث میشه تا از طریق الگوریتم اجماع بلاک چین شبکه های مختلف برای خودشون ساختارهای منسجمی رو تشکیل بدن و اطلاعات روی سیستم اعضای شبکه واسه همه افراد در دسترس باشه و از اون جایی که از این اطلاعات توی انجام تحلیل های آن چین استفاده میشه، ضرورت یادگیری در این مورد برای علاقمندان به انجام تحلیل های درون زنجیره ای وجود داره.
• انتخاب اعضا به عنوان رهبر
توی بلاک هایی که بعضی از کاربرها حضور فعالی توی اون ها دارن سیستم های بلاک چین اعضایی رو که داراری توانایی تایید تراکنش بیشتر از طریق انجام پرداش های بالاتر هستن به عنوان هد هانچو (رهبر) انتخاب میکنن که این افراد نسبت به بقیه کاربرها کارمزدهای بیشتری رو دریافت میکنن. در نتیجه، تحلیل رفتار هانچو ها میتونه که برای ارزش گذاری صحیح ارزهای دیجیتال کمک شایانی بکنه و یکی از مواردی هست که توی مبحث آن چین بهش پرداخته شده.
• تقسیم هش ریت به نسبت مساوی
هرچقدر که یک فرد به تنهایی تلاش بکنه که میزان بیشتری از هش ریت های شبکه بلاک چین خاصی رو در اختیار بگیره، از اون جایی که تعداد افراد در این شبکه ها به میزان زیادی به صورت نودهای مستقل وجود داره کار سختی هست و در واقع این احتمال به قدری غیر ممکن هست که از ابتدای پیدایش فناوری بلاک های زنجیره ای کارایی الگوریتم اجماع توی سیتم های بلاک چین به شکل انکار ناپذیری ثابت شده.
الگوریتم اجماع بلاک چین به دلیل این که باعث میشه میزان هش ریت ها به صورت متعادل در بین کاربرهای شبکه پخش بشن، علاوه بر این که امنیت این شبکه ها رو بالا میبره در مبحث تحلیل درون زنجیره ای یا آن چین هم اطلاعات ارزشمندی رو ارائه میکنه که معامله گرها از طریق این اطلاعات میتونن به میزان بیشتری از بازار ارزهای دیجیتال سود به دست بیارن.
توی ویدئو های دوره آموزش تحلیل آن چین، همه مفاهیمی رو که برای انجام یک تحلیل خوب از طریق در نظر گرفتن الگوریتم اجماع بلاک چین میشه عملی کرد رو براتون در قالب این دوره آموزشی تخصصی توضیح دادیم، به طوری که بعد از تموم کردن این دوره قادر میشید تا با استفاده از تحلیل آن چین ساختارهای زنجیره ای مختلف شبکه های بلاک چین رو تحلیل کنید و از اطلاعات به دست اومده برای کسب سود های بیشتر بهره مند بشید.
در این قسمت از دوره با موضوع الگوریتم اجماع بلاکچین آشنا شدید. با تماشای کامل این قسمت قطعا مفاهیم کامل و کاربردی را آموخته اید.
برای مشاهده سایر قسمت های دوره آموزش تحلیل آنچین OnChain (داده های آن چین درون شبکه ای) روی درس های زیر کلیک نمایید.
اگر علاقه مند به آموزش ارز دیجیتال هستید، سایر مطالب آموزشی ارزسنج را مشاهده نمایید و نظرات خود را برا ما بنویسید. ما از شنیدن نظرات شما خوشحال میشویم.
-
فصل 1: تحلیل آنچین و دیتای آنچین چیست؟ و چرا به آن نیاز داریم؟
-
درس 1 - آنچین چیست؟
-
درس 2 - منابع و پلتفرم های آن چین
-
درس 5 - الگوریتم اجماع بلاکچین
-
درس 6 - مفهوم UTXO
-
-
فصل 2: بررسی لایه یک (شاخص های سلامت شبکه)
-
درس 1 - اهداف و ساختار شاخص های آنچین
-
درس 2 - معرفی هش ریت (بخش اول)
-
درس 3 - معرفی هش ریت (بخش دوم)
-
درس 5 - کارمزد تراکنش ها و درامد ماینرها
-
درس 9 - آموزش شاخص های transaction
-
درس 10 - آموزش شاخص velocity
-
-
فصل 3: بررسی لایه دوم (شاخص های رفتار بازیگران مارکت )
-
درس 9 - شاخص های دسته Lifespan بخش سه
-
درس 10 - شاخص های دسته Lifespan بخش چهار
-
درس 13 - بررسی و رهگیری معاملات بزرگ OTC
-
درس 14 - شاخص های قدرت خرید استیبل کوین ها
-
درس 16 - شاخص HODL WAVES
-
درس 18 - شاخص های Derivative-(Open interest)
-
درس 19 - شاخص های بررسی معاملات لانگ و شورت
-
درس 20 - معرفی بازار آپشن Option
-
درس 21 - شاخص های بازار option (بخش یک)
-
درس 22 - شاخص های بازار option (بخش دو)
-
فصل 4: ارزندگی: بررسی میزان ارزشمندی ارز دیجیتال
-
درس 1 - شاخص های MarketCap و Realizedcap
-
درس 2 - شاخص MVRV
-
درس 3 - شاخص NVT
-
درس 4 - شاخص Stock to Flow
-
درس 5 - شاخص Hold Waves
-
درس 6 - شاخص NUPL
-
درس 7 - شاخص های مهم Market Cycle
-
درس 8 - ادامه شاخص های مهم Market Cycle
-
درس 9 - شاخص ترس و طمع
-
درس 10 - امتیاز روند انباشت
-
درس 11 - ادامه شاخص های پیش بینی سقف و کف
-
درس 12 - شاخص RPV Ratio
-
درس 13 - شبکه لایتنینگ بیت کوین
-
درس 14 - شاخص NVM Ratio
-
درس 15 - شاخص Coin Age , Utxo in P/N
-
درس 16 - ترکیب تحلیل آن چین با تحلیل تکنیکال
-
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.