پادکست صوتی "آموزش ساخت کیف پول سیف پل (safepal) به همراه ویدیو"
این ویدئو و مطالب مرتبط با ان در مورد آموزش ساخت کیف پول سیف پل (safepal) بوده و به شما نحوه نصب و راه اندازی کیف پول سیف پل را از صفر تا صد آموزش خواهد داد و بخش ها و امکانات مختلف کیف پول سیف پل را به شما یاد خواهد داد. ویدئو را تا انتها ببینید و مطالب مرتبط با آن را هم مطالعه نمایید تا با آموزش ساخت کیف پول سیف پل بطور کامل آشنایی پیدا کنید.
این مقاله در مورد آموزش ساخت کیف پول سیف پل (safepal) هستش. همونطور که می دونید، کیف پول های ارز دیجیتال، کلیدی ترین ابزار برای نگه داری و انتقال رمز ارز ها هستن. یک کیف پول ارز دیجیتال، یک پلتفرم نرم افزاری برای تولید و نگه داری کلید های عمومی و خصوصی هستش. با کلید عمومی که به منزله شماره حساب یک کاربر هستش، انتقال ارز ها انجام میشه و با کلید خصوصی که باید کاملا امن نگه داری بشه، مالکیت کاربر بر ارز های خودش احراز میشه و دسترسی هر کس به کلید خصوصی مساوی هستش با دسترسی به محتوا و دارایی های رمز ارزی کیف پول. از اونجایی که کیف پول ها بسیار مهم هستن و به قولی امنیت دارایی شما رو تامین می کنن، در آکادمی آموزش ارز دیجیتال ارزسنج، کیف پول های مختلف و متنوعی رو که نسبت به بقیه بهتر و مناسب تر هستن در قالب مقالات و ویدیو های آموزشی بهتون معرفی می کنیم. در این قسمت هم قصد داریم یکی دیگه از کیف پول های خوب و همه کاره در دنیای ارز های دیجیتال رو بهتون معرفی کنیم. آموزش کیف پول سیف پل، موضوع این مقاله خواهد بود و علاوه بر مقاله متنی، آموزش کیف پول سیف پل safepal رو به شکل عملی و on – screen در ویدیو آموزشی که اول صفحه مشاهده کردید هم ارائه شده.
با امکاناتی که کیف پول سیف پل داره؛ مطمئنا براتون جذاب خواهد بود و توصیه دارم که آموزش کیف پول سیف پل رو کامل فرا بگیرید. پیشاپیش امیدوارم مقاله آموزش کیف پول safepal براتون مفید باشه و استفاده کافی . قبل از ورود به مقوله آموزش کیف پول سیف پل، نگاهی اجمالی به مفهوم خود کیف پول های ارز دیجیتال و انواع اون می پردازیم و در نهایت به خود آموزش کیف پول safepal میرسیم. تا انتها همراه این مقاله باشید و حتما برای مفاهیم بیشتر و آموزش عملی، ویدیو اون رو هم تماشا کنید.
کیف پول ارز دیجیتال چیست ؟
همونطور که در مقدمه اشاره مختصری داشتیم، کیف پول های ارز دیجیتال ابزار نگه داری و انتقال رمز ارز ها هستن. کیف پول ها این کار ها رو با کلید های عمومی (public keys) و کلید های خصوصی (private keys) انجام میدن. در کیف پول ها، بحث امنیت بسیار مهم و تعیین کننده هستش و همین فاکتور امنیت بالا هستش که معیار انتخاب بسیاری از کاربران برای کیف پول شون هستش. امنیت کیف پول یعنی امنیت نگه داری از کلید خصوصی حساب کاربر. در واقع کلید خصوصی هستش که دسترسی به دارایی ها روی بلاکچین رو ممکن می کنه. کیف پول های ارز دیجیتال، انواع مختلفی دارن. این تقسیم بندی انواع کیف پول ها، به نحوه و مکانیزم تولید و نگه داری کلید خصوصی اونا بر میگرده. از انواع کیف پول می تونیم اشاره کنیم به کیف پول های نرم افزاری، کیف پول های سخت افزاری، کیف پول های تحت وب و کیف پول های کاغذی. در این بین کیف پول های نرم افزاری به چند دلیل محبوبیت و کاربرد بیشتری دارن. اول اینکه رایگان هستن و کاربر برای استفاده ازشون نیازی به پرداخت هزینه یا حق اشتراک نداره.
دوم اینکه کلید خصوصی کاربر رو روی دستگاه فیزیکی خود کاربر که می تونه گوشی موبایل یا کامپیوتر شخصی باشه، ذخیره می کنن. مورد بعدی که اهمیت زیادی داره اینه که هر کیف پول موقعی که اقدام به ساختنش می کنید، 12 یا 24 کلمه بازیابی بهتون ارائه میده که اونا رو باید در یک جای امن یادداشت کنید و نگه داری کنین. کلمات بازیابی زمانی استفاده میشن که اپلیکیشن کیف پول شما به هر دلیلی از دست رفته و نیاز دارید که دوباره نصبش کنید. اینجاست که در نصب مجدد اپلکیشن برای بازیابی کیف پول سابق حتما باید کلمات بازیابی یا Seed phrase ها رو داشته باشین وگرنه دسترسی به دارایی هاتون ممکن نخواهد بود.
درسته که امنیت کیف پول های نرم افزاری، به پای کیف پول های سخت افزاری و کاغذی نمیرسه. ولی با این وجود از امنیت قابل قبولی برخوردار هستن و به راحتی و بدون هزینه در دسترس اند. از همین رو بیشتر مورد استفاده کاربران قرار می گیرن. آموزش کیف پول سیف پل که قراره در این مقاله ارائه بشه، آموزش یک کیف پول نرم افزاری همه کاره هستش که در ادامه بهش می پردازیم. کیف پول سیف پل در دو نوع نرم افزاری و سخت افزاری محصول خودش رو ارائه داده که نوع نرم افزاری اون رایگان و نوع سخت افزاری اون قابل خرید هستش که در مطالب بعدی توضیح میدیم.
معرفی و آموزش کیف پول safepal
کیف پول safepal کار خودش رو از سال 2018 میلادی آغاز کرده و از اون موقع تا حالا توسط صرافی بایننس پشتیبانی و حمایت میشه و یه جورایی می تونیم صاحب امتیاز کیف پول سیف پل رو، صرافی بایننس بدونیم. این کیف پول در دو نوع نرم افزاری و سخت افزاری ارائه شده و نسخه نرم افزاری اون به راحتی از اپ استور ها قابل دانلوده و کیف پول سخت افزاریش هم قابل خرید از بازار های لوازم دیجیتالی هستش که البته به بازار ایران ورود نکرده هنوز و به همین خاطر ما بیشتر روی نسخه نرم افزاری این کیف پول زوم می کنیم و آموزش میدیم.
کیف پول سخت افزاری سیف پل:
اولین محصول کیف پول سیف پل نسخه سخت افزاری کیف پول بود که با نام S1 به بازار عرضه شد. در حال حاضر قیمت این کیف پول سخت افزاری 60 دلار هستش و این کیف پول از 22 کوین و بیش از 20000 توکن پشتیبانی می کنه. یکی از مزایای این کیف پول سخت افزاری، پشتیبانی از توکن های مبتنی بر ERC – 721 اتریوم یا به عبارتی NFT ها می باشد. S1 تنها کیف پول سخت افزاری سیف پل هستش و غیر از این کیف پول های سخت افزاری دیگه توسط سیف پل طراحی و ساخته نشده.
کیف پول نرم افزاری سیف پل:
نسخه نرم افزاری کیف پول safepal تقریبا مثل بقیه کیف پول های نرم افزاری مثل تراست ولت، اتمیک ولت و ... هستش. از اپ استور ها رایگان قابل دانلوده و برای سیستم عامل های اندروید و IOS توسعه داده شده که ما بیشتر روی همین نسخه نرم افزاری تمرکز خواهیم کرد و آموزشش رو خواهیم داد. خب در ادامه به معرفی بیشتر این کیف پول می پردازیم و سپس میرسیم به آموزش کیف پول safepal.
صفحه فلزی نگهدارنده کلید خصوصی سیف پل
یکی از مشکلات عدیده در زمان استفاده از کیف پول های ارز دیجیتال، نگهداری از کلید خصوصی یا کلمات بازیابی کیف پول هستش. کیف پول سیف پل برای نگهداری کلید خصوصی، ایده جالبی ارائه داده. همانند چیزی که در تصویر بالا هم می بینید، این کیف پول وسیله ای فلزی برای نگهداری کلمات بازیابی و کلید خصوصی کیف پول safepal ارائه داده. جنس این صفحه فلزی از استیل ضد زنگ هستش و در مقابل آب، آتش و خوردگی کاملا مقاومه. این صفحه فلزی می تونه تا 24 سید رو در خودش نگه داری کنه. چهار ورقه از حروف در مجموع 288 حرف در اختیار شما قرار میده که می تونید با اونا کلمات کلید خصوصی یا کلمات بازیابی رو با حروف چینی کنار هم، تشکیل بدید.
به بیان دیگه برای اینکه بتونید یک کلمه از 12 یا 24 کلمه کلید خصوصی رو بسازید، باید از میان حروف، حرف های هر کلمه رو انتخاب کنین و در کنار هم قرار بدین. در صفحه فلزی، برای هر کلمه چهار حرف در نظر گرفته شد، یعنی شما می تونید تنها چهار حرف از هر کلمه رو برای خودتون نگه داری کنید. دلیل اینکه فقط چهار حرف از کلمات بازیابی یا کلید خصوصی رو میشه در این صفحه نگه داشت، به خاطر اینه که این قطعه برای عبارت BIP39 mnemonic ساخته شده و هر سید BIP39 رو میشه با 4 حرف نخست اون تشخیص داد.
امکانات کیف پول سیف پل
در این بخش از آموزش ساخت کیف پول سیف پل (safepal) مروری هم داشته باشیم بر امکانات کیف پول سیف پل ، کار و فعالیت در پروژه های Defi نیازمند استفاده از کیف پول های تحت وب یا Web3 هستش، کیف پول سیف پل این امکان رو برای کاربران خودش فراهم کرده. با استفاده از این کیف پول میشه در پروتکل های دیفای شبکه اتریوم، بایننس و ترون فعالیت کرد. به علاوه در این کیف پول امکان خرید و فروش و معامله ارز های دیجیتال هم فراهم هستش. از دیگر امکانات کیف پول سیف پل می تونیم مواردی رو که در ادامه عنوان شده نام ببریم.
• سواپ : امکان تبدیل ارز های دیجیتال به هم از طریق سواپ سیف پل امکان پذیره. با استفاده از امکان سواپ کیف پول، بدون نیاز به خارج کردن ارز ها از کیف پول و انتقال به صرافی و ... میشه ارز های دیجیتال رو به همدیگه تبدیل کرد. در حال حاضر سواپ کیف پول سیف پل از شبکه های بیت کوین، اتریوم و بایننس اسمارت چین پشتیبانی می کنه و برای مثال افراد در کیف پول safepal می تونن اتریوم خودشون رو به بایننس کوین تبدیل کنن.
• ترید : چون صرافی بایننس پشتیبان و سرمایه گذار اصلی پروژه سیف پل هستش، بازار معاملاتی بایننس هم در محیط این کیف پول قابل دسترسه. بازار معاملاتی اسپات بایننس در کیف پول سیف پل در دسترس قرار داره و افراد می تونن بدون نیاز به محیط کاربری صرافی، در کیف پول safepal معاملات اسپات انجام بدن.
• کسب درآمد از Earn : SafePal Earn پلتفرمی برای جمع آوری نقدینگی برای پروژه های امور مالی متمرکز (Cefi) و غیرمتمرکز(Defi) هستش. کاربران می تونن دارایی دیجیتال خودشون رو در اختیار کیف پول قرار بدن و در ازای اون سود دریافت کنن. افرادی که توکن SFP که رمز ارز بومی کیف پول سیف پل هستش رو خریدن هولد میکنن، به مراتب سود بالا تری دریافت خواهند کرد.
• ایردراپ : از دیگر امکانات کیف پول سیف پل، معرفی انواع ایردراپ ها در اون هستش که بدین وسیله هم میشه از این کیف پول کسب درآمد کرد.
توکن سیف پل
کیف پول safepal، یک توکن و رمز ارز بومی برای خودش با نام توکن SFP ساخته و انتشار داده. توکن سیف پل نقش های فراوانی در این پلتفرم هم داره. توکن SFP مبتنی بر شبکه بایننس اسمارت چین هستش و نقش حاکمیتی هم داره در پلتفرم safepal. ارزش کل بازار این رمز ارز چیزی حدود 80 میلیون دلار هستش و با سهم 0.004 درصدی از کل بازار، در رتبه 408 بازار قرار می گیره.
در حال حاضر که این مقاله نگارش میشه یعنی اواخر ژانویه 2022، قیمت توکن سیف پل در حدود 0.7 دلار می باشد. سقف قیمت سیف پل رو در فوریه 2021 شاهد بودیم که هر واحد به 4.2 دلار رسید. در حال حاضر فقط تعداد 108 میلیون واحد از توکن های این رمز ارز در گردش هستش و تعداد کل توکن های عرضه شده قراره که به 500 میلیون واحد برسه. آینده توکن SFP کاملا به این بستگی داره که پلتفرم و کیف پول سیف پل چقدر رشد کنه و چه جایگاهی بین کاربران به دست بیاره. طبیعتا هر مقدار کاربران کیف پول safepal بیشتر بشه، تقاضا برای توکن سیف پل هم برای استفاده از امکانات کیف پول، افزایش پیدا می کنه. در ادامه به آموزش کیف پول سیف پل می پردازیم.
آموزش ساخت کیف پول سیف پل (safepal)
در این قسمت میرسیم به بخش اصلی، یعنی آموزش کیف پول سیف پل. برای دانلود نرم افزار کیف پول چه برای اندروید و چه برای IOS ممکنه سایت های زیادی باشن ولی توصیه داریم حتما از اپ استوری های معتبر دانلود و نصب کنید چرا که گاها افراد کلاهبردار، با ساختن اپلکیشن های مشابه و قرار دادن اونا برای دانلود، بعضی از کاربران رو فریب میدن و بعد از واریز ارز ها به کیف پول تقلبی، اونا رو به سرقت میبرن، پس بسیار مهم و حائز اهمیت هستش که از منابع معتبر اقدام به دانلود اپلکیشن کیف پول کنید. خب میریم که مراحل آموزش کیف پول safepal رو پی بگیریم.
1. بعد از دانلود و نصب کیف پول، موقعی که اپلکیشن رو باز می کنیم با صفحه ای مطابق تصویر زیر طرف میشیم. همونطور که میبینید با دو تا گزینه طرف هستیم، کیف پول نرم افزاری (Software wallet) و کیف پول سخت افزاری (Hardware wallet) که گزینه دوم یعنی کیف پول سخت افزاری، برای اتصال دادن اپلکیشن شما به دستگاه سخت افزاری کیف پول استفاده میشه و باهاش کاری نداریم و به کیف پول نرم افزاری می پردازیم.
2. روی گزینه software wallet کلیک می کنیم و صفحه زیر باز میشه. در اینجا اگر گزینه create wallet رو بزنید، یک کیف پول جدید ایجاد می کنید و اگر چنان چه گزینه Import wallet رو بزنید، در واقع قصد دارید با کلمات بازیابی که دارید، کیف پولی که قبلا ساختین رو بازیابی کنین که ما اینجا قصد داریم یک کیف پول جدید بسازیم پس روی گزینه Create wallet کلیک می کنیم.
3. بعد از کلیک روی گزینه Create Wallet مطابق تصویر زیر، یک فیلد پسورد یا رمز عبور براتون باز میشه. یک پسورد تعیین می کنید و بعد از وارد کردن اون گزینه Confirm رو میزنید.
4. بعد از Confirm کردن رمز عبور، مطابق تصویر زیر، ازتون یک Wallet name میخاد. اسم کیف خودتون رو باید در این قسمت وارد کنین. پایین تر از فیلد Wallet name گزینه تعیین کلمات بازیابی رو میبیند. در اینجا می تونین تعداد کلمات بازیابی رو از 12 به 24 عدد تغییر بدید و همچنین کنارش گزینه Advance هم داریم که وقتی روش کلیک کنید، می تونید یک کلمه هم خودتون به کلمات بازیابی اضافه کنید. بعد از انجام همه این تنظیمات مربوط به کلمات بازیابی گزینه Done رو میزنیم و به مرحله بعد میریم.
5. در این قسمت دو تا گزینه پیش روی ماست اگر گزینه Backup رو بزنیم باید بریم و کار های امنیتی کیف پول مون رو انجام بدیم و کلمات بازیابی رو دریافت و یادداشت کنیم ولی اگه گزینه Start to use رو بزنیم این مراحل به آینده موکول میشه و میریم سراغ مرحله بعدی. خب گزینه Start to use رو میزنیم و میریم به محیط کیف پول.
6. خب کیف پول آمادست و صفحه اول اون هم نمایش داده میشه و می تونید ارز های مختلف رو ببینید و قیمت های لحظه ای اونا رو داشته باشید.
7. خب برسیم به بررسی گزینه ها و ایکون های مهم کیف پول. در کادر قرمز رنگی که براتون مشخص کردیم سه تا گزینه رو می بینید. Asset دارایی های رمز ارزی شما رو نشون میده. گزینه Defi از اسمش پیداست مربوط به اطلاعات و امکاناتی در حوزه دیفای هستش و گزینه NFT برای نگه داری NFT های ما هستش. تمامی این مراحل در فایل ویدئویی توضیح داده شده اند.
8. یکی دیگه از امکانات کیف پول سیف پل چارت اون هستش. مطابق تصویر زیر برای هر ارز در گوشه سمت راست بالا یک آیکون چارت وجود داره.
9. با کلیک روی گزینه چارت، نموداری مطابق تصویر زیر براتون باز میشه که حاوی کندل ها و اطلاعات قیمتی رمز ارز انتخاب شده هستش.
10. خب شاید بخواین توکنی رو در کیف پولتون داشته باشید ولی در لیست کیف پول سیف پل موجود نباشه. در اینجا مطابق تصویر زیر، در صفحه اول کیف پول و در انتهای اون از گزینه Add استفاده می کنیم. بعد از زدن این گزینه می تونید کلید سمت راست هر ارز جدیدی رو که میخاین اضافه بشه، فعال کنید و سپس در پایین گزینه Add coin رو بزنید.
11. خب ممکنه برای بعضیا سوال باشه اگر توکن مورد نظر ما در لیست نبود چی. خب اینجا مطابق تصویر زیر از گزینه Add custom token استفاده می کنیم.
12. بعد از کلیک روی گزینه Add Custom Token صفحه زیر براتون نمایش داده میشه. هر توکنی برای خودش یک Contract داره و ما اول باید از قسمت نتورک شبکه توکن خودمون رو انتخاب کنیم. خوشبختانه کیف پول Safepal از شبکه های مختلفی پشتیبانی می کنه و این یک ویژگی خوب و برجسته برای سیف پل هستش. مراحل اضافه کردن توکن جدید به شکل کامل و عملی در ویدیو آموزشی این مقاله شرح داده شده براتون.
13. نیم نگاهی هم به ابزار ها و آیکون های پایین صفحه اصلی کیف پول داشته باشیم. اولین آیکون از سمت چپ که به شکل کیف پول هستش، همین صفحه اصلی مون رو نشون میده. دومین گزینه یک نمای کلی از بازار و یک اطلاعات کلی از وضعیت توکن های خودمون نمایش میده. گزینه بعدی به Dapp ها مربوط میشه که بحث مفصلی داره و در ادامه بهش می پردازیم و فعلا فاکتور می گیریم. گزینه بعدی برای سواپ کردن و تبدیل ارز ها به همدیگه می باشد. که هم می تونید در اون سواپ انجام بدید و هم معاملات اسپات در صرافی بایننس انجام بدید. نحوه سواپ کردن ارز ها در سیف پل در ویدیو آموزشی این مقاله به شکل عملی براتون توضیح داده شده و برای یادگیری این مهم حتما ویدیو رو ببینید.
14. یکی دیگه از امکانات خوب این کیف پول Bridge یا انتقال بین بلاکچینی هستش. با امکانات این قسمت همونطور که در ویدیو مفصل براتون توضیح داده شده، می تونید از پل بلاکچینی استفاده کنین و ارز های مختلف رو بین بلاکچین های مختلف جابجا کنید.
15. آخرین گزینه نوار پایین هم مربوط میشه به استیکینگ. در این قسمت می تونین ارز سپرده گذاری کنین و سود دریافت کنین. خود کیف پول همونطور که در تصویر زیر هم می بینید، پیشنهاد هایی با مقدار سود مشخص بهتون ارائه میده که می تونین بررسی کنین.
16. فلش بک می زنیم به قضیه Dapp ها. با کلیک روی آیکون وسطی نوار پایین، مطابق تصویر زیر وارد صفحه برنامه های غیر متمرکز یا Dapp ها میشیم. خب Dapp ها چی هستن اصلا. Dapp ها اپلکیشن های غیر متمرکزی هستن که روی شبکه های بلاکچینی پیاده شده و خدماتی رو به کاربران در حوزه های مختلف ارائه میدن.
17. در بخش Dapp ها در نوار بالا چند تا گزینه داریم. گزینه HOT مواردی از Dapp ها رو نشون میده که بیشتر مورد اقبال کاربران بودن. گزینه Favorites موارد مورد علاقه شما رو دسته بندی می کنه. گزینه بعدی یعنی BSC مربوط میشه به Dapp های بایننس اسمارت چین و گزینه کناریش یعنی ETH مربوط میشه به Dapp های شبکه اتریوم. مجددا تاکید داریم که توضیحات و آموزش های مفصل تر در ویدیو هر بخشی ارائه میشه و برای تسلط بهتر باید مراحل رو به شکل عملی در ویدیو هم ببینید.
سخن پایانی
در این بخش از سلسله آموزش های آکادمی ارزسنج، آموزش ساخت کیف پول سیف پل (safepal) رو در قالب یک ویدئو آموزش ارز دیجیتال بهتون ارائه دادیم. کیف پول safepal در حال حاضر امکانات فراوان و گسترده ای داره و از سال 2018 توسط صرافی بایننس پشتیبانی و سرمایه گذاری میشه و یه جورایی متعلق به صرافی بایننس هستش. در این مقاله و ویدیو آموزشی ضمیمه شده اون سعی کردیم آموزش کیف پول safepal رو به شکل ساده و جامع براتون ارائه بدیم. کیف پول ها یک ابزار تعیین کننده و مهم در دنیای ارز های دیجیتال هستن و شناخت و انتخاب یک کیف پول خوب، امن و مطمئن بسیار مهم و حائز اهمیت هستش چرا که امنیت نگه داری و انتقال رمز ارز های شما رو تامین می کنه. امیدوارم این مقاله براتون مفید باشه و استفاده لازم رو برده باشید. چنان چه به سوال یا مشکلی هم برخوردین، می تونین با پشتیبانی آنلاین آکادمی آموزش ارز دیجیتال ارزسنج مطرح کنید و کارشناسان آموزشی ما پاسخگو شما خواهند بود. ویدیو آموزشی این بخش رو هم خوب و کامل ببینید و مراحل رو به شکل عملی و گام به گام مرور کنید. در ضمن آموزش های ما در مجموعه آکادمی ارزسنج بسیار متنوع و فراوان هستش و با مراجعه به لیست آموزش های ما در وب سایت آکادمی، می تونید بهشون دسترسی داشته باشین و استفاده کنین.
-
تعداد دروس : 1
-
پشتیبانی : دارد
-
مدت : 46 دقیقه
-
سطح : پیشرفته
-
نوع : ویدئو
-
پیشنیاز : ندارد
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.
نظرات کاربران در مورد آموزش ساخت کیف پول سیف پل (safepal) به همراه ویدیو