پادکست صوتی "آموزش استراتژی با کمک اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex"
آموزش استراتژی با کمک اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex؛ ما در این ویدیو قصد داریم با کمک اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex، اطلاعاتی در مورد این اندیکاتورها برای شما ارائه کنیم و به بررسی ویژگی های اندیکاتور RSI، اندیکاتور EMA و اندیکاتور Vortex بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بتونین برای خودتون استراتژی به وجود بیارین. این ویدیو رو تا انتها ببینید و با استراتژی این سه اندیکاتور آشنایی پیدا کنین.
ما سعی می کنیم در ویدیوی آموزش استراتژی با کمک اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex، اطلاعاتی در مورد این اندیکاتورها برای شما ارائه کنیم و به بررسی ویژگی های اندیکاتور RSI، اندیکاتور EMA و اندیکاتور Vortex بپردازیم و بهتون یاد بدیم که چجوری با استفاده از این اندیکاتورها برای خودتون استراتژی معاملاتی درست کنین و بتونین سودهای زیادی به دست بیارین. بهتره بدونین بازار ارزهای دیجیتال یکی از نوپاترین و نوظهورترین بازارهای مالی هست که به دلیل رشدهای قیمتی زیادی که در سال های گذشته داشته، مورد استقبال سرمایه گذاران و معامله گران زیادی قرار گرفته و تونسته به یکی از محبوب ترین بازارهای سرمایه تبدیل بشه. شما نیز می تونین وارد این بازار بشین و با سرمایه گذاری و خرید ارزهای دیجیتال سود به دست بیارین.
جالب اینجاست که بدونین بازار ارزهای دیجیتال نیز مثل سایر بازارهای مالی نوسانات قیمتی زیادی داره و همین نوسانات فرصت های کسب سود زیادی رو برای معامله گران و تریدرها فراهم می کنه. بنابراین شما نیز می تونین از این فرصت ها استفاده کنین و از نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال سود به دست بیارین. البته به شرط اینکه بتونین بهترین نقاط خرید و فروش رو شناسایی کنین و بتونین قیمت ارزهای دیجیتال رو پیش بینی کنین. برای این کار نیز باید تحلیل تکنیکل بلد باشین و بتونین وضعیت ارزهای دیجیتال رو بررسی کنین و روند حرکتی قیمتی رمز ارزها رو شناسایی کنین و قیمت ارزها رو پیش بینی کنین.
برای اینکه بتونین در معامله های خودتون بیشترین سود و کمترین ضرر رو داشته باشین، باید برای خودتون بهترین استراتژی های معاملاتی داشته باشین. به همین منظور ما سعی می کنیم در ویدیوی آموزش استراتژی با کمک اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex، اطلاعاتی در مورد این اندیکاتورها برای شما ارائه کنیم و به بررسی ویژگی های اندیکاتور RSI، اندیکاتور EMA و اندیکاتور Vortex بپردازیم و بهتون یاد بدیم تا با استفاده از اندیکاتورها استراتژی معاملاتی داشته باشین.
اندیکاتور RSI چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، شاید تا الان اسم اندیکاتور RSI رو شنیده باشین و خواستین که اطلاعاتی در مورد این اندیکاتور به دست بیارین و شاید این سوال برای شما پیش اومده که اندیکاتور RSI چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که اندیکاتور RSI نوعی اندیکاتور پر کاربرد در زمینه تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال و سایر دارایی های مالی هست که شما می تونین با استفاده از اندیکاتور اطلاعات خوبی رو در مورد روند قیمتی ارزهای دیجیتال روی نمودارهای قیمتی به دست بیارین و بتونین با استفاده از داده های به دست اومده قیمت ارزهای دیجیتال رو پیش بینی کنین و سود زیادی به دست بیارین.
جالب اینجاست که بدونین اندیکاتور RSI مخفف عبارت Relative Strength Index هست و با استفاده از فرمول های پیشرفته به عنوان شاخص قدرت نسبی ارزهای دیجیتال یا سایر دارایی های بازارهای مالی کمک می کنه. به عبارت دیگه اندیکاتور RSI نوعی ابزار تحلیل تکنیکالی هست که به کمک اون سطوح بازگشتی بازار شناسایی میشه و نشون دهنده قدرت بازار و قدرت خریداران و فروشنده ها نسبت به همدیگه هست. به همین دلیل به اندیکاتور RSI، شاخص قدرت نسبی نیز گفته میشه. بنابراین شما می تونین با استفاده از اندیکاتور قدرت خرید(سطوح حمایتی) و قدرت فروش(سطوح مقاومتی) رو شناسایی کنین و بتونین با استفاده از این سطوح معامله های خودتون رو انجام بدین.
اندیکاتور RSI یا شاخص قدرت نسبی نوعی اندیکاتور هست که در تحلیل تکنیکال مورد استفاده تریدرها و معامله گران بازار ارزهای دیجیتال قرار می گیره. همچنین این شاخص میزان تغییرات اخیر قیمت رو برای ارزیابی نواحی اشباع خرید یا اشباع فروش رو در بازار ارزهای دیجیتال یا سایر بازارهای مالی به کار می گیره. علاوه بر این، اندیکاتور RSI به عنوان یه نوسانگرنما بین دو خط افقی نوسان می کنه و مقادیری بین صفر تا صد رو به خودش می گیره.
اندیکاتور EMA چیست؟
یکی دیگه از اندیکاتورهایی که در تحلیل تکنیکال بازار ارزهای دیجیتال و سایر بازارهای مالی مورد استفاده تحلیلگران و معامله گران قرار می گیره، اندیکاتور EMA هست. اندیکاتور EMA که بهش میانگین متحرک نمایی نیز گفته میشه، نوعی میانگین متحرک MA هست که اهمیت زیادی به جدیدترین اطلاعات و داده های بازار میده. به همین دلیل این اندیکاتور محبوبیت زیادی به دست میاره و اگه شما نیز دوست دارین تا تاثیر تازه ترین اتفاق ها بر بازار ارزهای دیجیتال رو شناسایی کنین، بهتره از این اندیکاتور بهره ببرین. همچنین میانگین متحرک نمایی نیز به عنوان میانگین متحرک وزن نمایی شناخته میشه.
جالب اینجاست که بدونین اندیکاتور EMA یا همون میانگین متحرک نمایی یکی از انواع میانگین های متحرک هست که از روش نمایی برای ساخت میانگین متحرک استفاده می کنه. همچنین به دلیل ماهیت فرمول محاسبه، اندیکاتور EMA به داده های اخیر نمودار قیمتی اهمیت بیشتری میده. به همین دلیل سرعت رشد اون نیز زیاده و بیشتر مورد استقبال تحلیلگران و معامله گران بازار ارزهای دیجیتال قرار می گیره. نکته قابل توجه این هست که اندیکاتور EMA برای حل مشکلات اندیکاتور SMA ساخته شده و از میانگین گیری حسابی معمولی برای ساخت اندیکاتورها استفاده میشه. به این ترتیب شما می تونین به جای استفاده از اندیکاتور SMA از اندیکاتور EMA استفاده کنین و بتونین تاثیر جدیدترین داده ها بر قیمت ارزهای دیجیتال رو بررسی کنین.
کلمه EMA مخفف عبارت Exponential Moving Average هست که به معنی اندیکاتور میانگین متحرک نمایی هست و یکی از مهم ترین ابزارها برای پیش بینی روند بازار و تحلیل تکنیکال محسوب میشه. میانگین متحرک نمایی EMA نوعی میانگین متحرک MA هست که وزن و اهمیت بیشتری به جدیدترین داده ها میده و می تونین این تاثیرات رو بر قیمت ارزهای دیجیتال بررسی کنین.
اندیکاتور Vortex چیست؟
یکی دیگه از اندیکاتورها موجود در بازار ارزهای دیجیتال که مورد استفاده تحلیلگران و معامله گران بازار کریپتوکارنسی ها قرار می گیره، اندیکاتور Vortex هست. اندیکاتور Vortex نوعی اندیکاتور موفقی هست که از ترکیب چندین اندیکاتور به وجود اومده و شما می تونین با استفاده از اون بهترین نقاط خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو شناسایی کنین و با معامله در این نقاط سود به دست بیارین. همچنین این اندیکاتور پیش بینی دقیق نقاط برگشت روند رو برای تحلیلگران و معامله گران فراهم می کنه و می تونین با شناسایی این نقاط قیمت ارزهای دیجیتال رو در یه بازه زمانی پیش بینی کنین و بتونین معامله با بازده خوبی انجام بدین.
جالب اینجاست که بدونین اندیکاتور Vortex بر روی نمودار قیمتی ارزهای دیجیتال دارای فلش ها سبز رو به بالا و فلش های قرمز رو به پایین هست. این فلش ها بهترین موقعیت برای ورود به بازار رو برای شما نشون میده. همچنین سهولت تفسیر سیگنال ها افراد مبتدی رو به استفاده از این اندیکاتور جذب می کنه. با این حال معامله گران با تجربه اغلب چنین اندیکاتوری رو در سیستم های خودشون استفاده می کنند و به وسیله اون ها بهترین نقاط برای معامله رو پیدا کرده و با معامله در این نقاط سود به دست میارن.
آموزش استراتژی با کمک اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex:
شاید بعد از به دست آوردن اطلاعاتی در مورد این اندیکاتورها و طرز کار اون ها دوست داشته باشین تا با استفاده از این اندیکاتورها برای خودتون استراتژی معاملاتی درست کنین. بهتره بدونین این کار راحته و شما می تونین به راحتی استراتژی ایجاد کرده و بر اساس اون معامله های خودتون رو پیش ببرین. همچنین ما در ویدیوی آموزش استراتژی با کمک اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex نحوه ساخت این استراتژی رو برای شما یاد دادیم.
مرحله اول: وارد شدن به نمودار تریدینگ ویو ارزسنج
برای اینکه بتونین از این استراتژی استفاده کنین و با استفاده از اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex برای خودتون استراتژی معاملاتی درست کنین، باید ابتدا وارد نمودار تریدینگ ویو رایگان ارزسنج بشین و نمودار قیمتی رو مشاهده کنین. برای این کار باید عبارت Arzsanj.com رو در گوگل سرچ کنین و به بخش چارت مراجعه کنین. بعد از این که به این قسمت مراجعه کردین، صفحه ای مثل تصویر بالا برای شما باز میشه که می تونین اندیکاتورهای مختلفی رو در این نمودار به صورت رایگان فعال کنین و از اون ها استفاده کنین.
بهتره بدونین این اندیکاتورهای اسم برده شده اطلاعات خوبی رو در مورد روندهای قیمتی، قدرت خریدران و فروشنده، تاثیر جدیدترین داده ها در بازار برای شما ارائه می کنند. علاوه بر این، می تونین با استفاده از این اندیکاتور بهترین نقطه برای وارد شدن به معامله رو پیدا کنین و با معامله در این نقاط سود به دست بیارین. توجه داشته باشین که داشتن استراتژی کمک زیادی به شما در زمان معامله برای شما می کنه. بنابراین توصیه می کنیم تا در صورت امکان برای خودتون استراتژی معاملاتی داشته باشین.
مرحله دوم: فعال کردن اندیکاتورها
بعد از اینکه وارد نمودار تریدینگ ویو رایگان ارزسنج شدین، باید اندیکاتورهای مورد نیاز برای این استراتژی رو فعال کنین. برای این کار باید روی قسمت Indicators کلیک کنین و در بخش باز شده اسم اندیکاتورها سرچ کرده و اون ها رو فعال کنین. اندیکاتورها مورد نیاز عبارت هستن از اندیکاتور RSI، EMA و Vortex. بنابراین باید این اندیکاتورها رو در نمودار قیمت ارز دیجیتال مورد نظر خودتون فعال کنین. بعد از اینکه این اندیکاتورها رو فعال کردین، نمودار شما مثل تصویر بالا میشه که می بینین.
مرحله سوم: اعمال تغییرات
بعد از اینکه اندیکاتورهای گفته شده رو بر روی نمودار قیمتی ارز دیجیتال مورد نظر خودتون فعال کردین، باید برخی تغییراتی در اون ها اعمال کنین. برای مثال باید روی اندیکاتور RSI کلیک کرده و در قسمت Style عدد گزینه UpperLimit رو به عدد 55 تغییر بدین و عدد گزینه LowerLimit رو به عدد 50 تغییر بدین و روی گزینه OK کلیک کنین تا تغییرات اعمال بشه. همچنین باید دوره اندیکاتور Vortex رو از 14 روزه به 24 روزه تغییر بدین و دوره اندیکاتور EMA رو هم باید از 9 روز به 50 روز تغییر بدین و روی گزینه OK کلیک کنین.
مرحله چهارم: گرفتن سیگنال برای ورود به معامله
بعد از اینکه تغییرات لازم رو بر روی اندیکاتورها اعمال کردین، استراتژی شما برای پیدا کردن نقاط ورود به معامله اماده هست و می تونین با استفاده از این استراتژی ساخته شده نقاط ورود به معامله رو شناسایی کنین. برای این کار باید ابتدا تایم فریم رو بر روی 1 ساعته تنظیم کنین و بعدا نیز در تایم فریم 15 دقیقه تاییدیه رو برای وارد شدن به معامله دریافت کنین. همچنین باید نقاطی رو که به صورت همزمان خط RSI خط 50 رو به سمت بالا میشکنه و اندیکاتور Vortex نیز خط قرمز رنگ رو به سمت بالا میشکنه.
بنابراین باید این نقاط رو همانند تصویر بالا در تایم فریم 1 ساعته علامت بزنین. سپس باید به تایم فریم 15 دقیقه ای برین و با استفاده از اندیکاتور EMA تاییدیه ورود رو بگیرین و اگه تاییدیه مناسب بود به اون معامله ورود می کنیم. برای تاییدیه باید کندل در بالای خط EMA بسته بشه. به این ترتیب شما می تونین با استفاده از این اندیکاتورها برای خودتون استراتژی معاملاتی به وجود بیارین و با استفاده از اون وارد معامله شده و سود به دست بیارین. نکته قابل توجه این هست که استراتژی به وجود اومده توسط اندیکاتورهای EMA، RSI و Vortex بر روی ارزهای دیجیتال مختلف نیز کاربرد داره و می تونین در اون ها به کار بگیرین.
جمع بندی و نتیجه:
ما سعی کردیم در ویدیوی آموزش استراتژی با کمک اندیکاتورهای RSI، EMA و Vortex، اطلاعاتی در مورد این اندیکاتورها برای شما ارائه کنیم و به بررسی ویژگی های اندیکاتور RSI، اندیکاتور EMA و اندیکاتور Vortex بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بتونین برای خودتون استراتژی به وجود بیارین.
همونطور که گفتیم، این اندیکاتورها اطلاعات خوبی رو در مورد وضعیت ارزهای دیجیتال برای شما ارائه می کنند. برای مثال اندیکاتور RSI به شما قدرت خریداران و قدرت فروشنده ها رو نشون میده، اندیکاتور EMA به جدیدترین داده ها در بازار ارزهای دیجیتال اهمیت میده و اندیکاتور Vortex نیز بهترین نقاط برای وارد شدن به معامله رو برای شما نشون میده. همچنین اگه دوست دارین تا اطلاعات بیشتری کسب کنین، توصیه می کنیم تا ویدیوی آموزشی رو مشاهده کنین.
-
تعداد دروس : 1
-
پشتیبانی : دارد
-
مدت : 11 دقیقه
-
سطح : پیشرفته
-
نوع : ویدئو
-
پیشنیاز : ندارد
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.
سلام ممنونم بابت زحمات استاد گرامی .در حد متوسط به بالا