برای مشاهده ویدیو ها قیلترشکن خود را روشن نمایید
پادکست "ایجاد حساب کاربری در تریدینگ ویو و معرفی کلی آن" را گوش دهید.
پادکست صوتی "ایجاد حساب کاربری در تریدینگ ویو و معرفی کلی آن"
- وضعیت تکمیل شده
- زمان 2 ساعت
- تعداد درس 12
- پشتیبانی ندارد
- سطح مقدماتی
- نوع ویدئو
- پیشنیاز ندارد
پلتفرم و وب سایت تریدینگ ویو از پلتفرم های جذاب و معتبر برای تریدر ها و معامله گران حرفه ای هستش. این پلتفرم یک وب سایت جامع بوده که نه تنها برای بازار ارز های دیجیتال بلکه برای همه بازار های مالی در تحلیل های تکنیکال مورد استفاده قرار می گیره. احتمالا براتون پیش اومده باشه که به نمودار یک دارایی نیاز داشتین و نتونستین پیداش کنین. در این مقاله قصد داریم وب سایت تریدینگ ویو رو بهتون معرفی کنیم که با استفاده از اون می تونید نمودار همه دارایی های موجود در بازار های مالی رو یکجا داشته باشین و ابزار های تحلیلی مورد نیاز رو روشون اعمال کنین. در این سایت می تونید از یک سری امکانات تکنیکالی عالی مثل انواع خطوط مقاومت، کانال های ساده و فیبوناچی، الگو های هارمونیک و ... به صورت رایگان بهره مند بشید. برای استفاده از همه این امکانات لازمه که در سایت ثبت نام کنین. برای امکانات تخصصی تر و پیشرفته تر نیاز به خرید اشتراک ماهانه و یا سالانه خواهید داشت. این بخش از آموزش تریدینگ ویو را تا انتها دنبال کنید و با نحوه ثبت نام و بخش های کلی آن آشنا شوید.
آموزش ثبت نام در تریدینگ ویو (Trading View)
همونطور که گفتیم، برای فعالیت در پلتفرم تریدینگ ویو نیاز به ثبت نام دارید. مراحل عملی ثبت نام و کار با تریدینگ ویو رو می تونید در ویدیو آموزشی به طور کامل ببینید. در این قسمت هم یک بررسی اجمالی از مراحل ثبت نام در تریدینگ ویو خواهیم داشت.
در ابتدا وارد وب سایت تریدینگ ویو به آدرس www.tradingview.comبشید و در گوشه سمت راست بالا گزینه Get Started رو بزنید.
بعد از کلیک روی گزینه Get Started صفحه ای براتون نمایش داده میشه که گزینه های مختلف حساب کاربری در اون هستش. حساب های تریدینگ ویو به چهار دسته حساب Pro، Pro + ، Premium و رایگان تقسیم میشن. در سه تای اولی شما برای فعال سازی ملزم به پرداخت هزینه ماهیانه و سالانه هستید که مقدار اون نمایش داده شده. طبیعتا هر قدر سطح اکانت بالاتر میره و پول بیشتری هم پرداخت کنید، به همون مقدار از امکانات پیشرفته تر و تخصصی تر بهره مند میشید. ادامه آموزش ثبت نام رو با اکانت رایگان که البته امکانات خوبی هم داره پی می گیریم. نحوه ثبت نام در تریدینگ ویو در ویدئو هم بطور کامل توضیح داده شده.
بعد از کلیک روی گزینه Try free basic وارد مرحله افتتاح حساب رایگان میشید. در صفحه زیر باید فرآیند ثبت نام رو انجام بدید. هم می تونید با اکانت گوگل خودتون ثبت نام کنید و هم اینکه با زدن روی آیکون email نام کاربری، پسورد و ایمیل تون رو وارد کنین و ثبت نام انجام بدید.
بعد از طی مراحل فوق، فرایند ثبت نام شما به پایان رسیده و می تونید Sign in انجام بدید و وارد حساب کاربری بشید. پروسه ثبت نام به صورت عملی در ویدیو آموزشی شرح داده شده و می تونید ازش استفاده کنید. در پایان هم جدول هزینه ها و خدمات ارائه شده در هر سطح کاربری تریدینگ ویو رو در پایین می بینید.
آموزش حساب دمو در سایت تریدینگ ویو
در این بخش از آموزش تریدینگ ویو بخش دمو اون رو توضیح میدیم. در اصل یکی از امکانات جالب و خوب تریدینگ ویو، امکان ایجاد یک حساب کاربری آموزشی موسوم به حساب دمو هستش. این امکان به کاربران مبتدی اجازه میده تا با یک پول مجازی اقدام به خرید و فروش کنن و مهارت ها و تجربه لازم برای تریدینگ رو یاد بگیرن. در حساب دمو شما پولی واریز نمی کنید و البته قابلیت برداشت هم وجود نداره چون عملا پولی در میان نیست. فقط یک اعتبار مجازی به کاربر تعلق می گیره تا آموزش ببینه. خوشبختانه این امکان تریدینگ ویو رایگان هستش و نیازی به پرداخت هزینه نیست و کاربران مبتدی و تازه کار می تونن از این امکانات برای افزایش سطح مهارت و تجربه خودشون استفاده کنن. این بخش با نام paper trading در سایت مشخص شده و با کلیک روی این گزینه وارد محیطش خواهید شد.
بخش های مختلف سایت تریدینگ ویو
محیط کاربری وب سایت تریدینگ ویو بخش های مختلفی داره که در این قسمت توضیحاتی دربارش ارائه میدیم. که در ادامه دوره آموزش تریدینگ ویو به معرفی تک تک اون ها خواهیم پرداخت.
• بخش Chart : این قسمت شامل نمودار ارز ها، سهام ها و ... هستش. با استفاده از این بخش می تونین از ابزار های تحلیل تکنیکالی برای بررسی دارایی های مد نظر خودتون بهره ببرید. این بخش دو نوار ابزار در سمت راست و چپ داره. نوار ابزار سمت راست امکاناتی مثل، ساخت واچ لیست، تنظیم آلارم، اخبار، نشر ایده ها، چت با تحلیگران دیگر و ..... رو پوشش میده. در نوار ابزار سمت چپ، ابزار هایی برای ایجاد تغییرات و بررسی روند نمودار ها رو داریم که شامل، خطوط روند، ایجاد کانال، انواع اندیکاتور ها و .... هستن.
• بخش Trade : در این بخش بروکر های برتر برای کاربران معرفی میشن. این بخش شامل دو قسمت Top Brokers و Broker Awards هستش. در قسمت Top Brokers بروکر های برتر در سال جاری معرفی میشن و در قسمت Broker Awards جوایزی که برای بروکر های برتر اختصاص پیدا کرده، نمایش داده میشه. به علاوه اینکه بخش مخصوص انجام معاملات در این قسمت تعبیه شده است.
• بخش Markets : این بخش خودش 6 تا زیر مجموعه داره که اهمیت زیادی دارن. زیر مجموعه های Markets به شرح زیر هستش :
1. Cryptocurrencies : در این بخش حدود 200 کوین با قیمت بر مبنای دلار نمایش داده میشه. به علاوه اینکه فاکتور هایی مثل قیمت نهایی، حجم نهایی، درصد تغییرات قیمت و ... همه در یک نگاه مشخص میشن.
2. Currencies : در این بخش جفت ارز های بزرگ رو می بینیم که با دلار آمریکا جفت شدن. سبد اصلی از 7 جفت ارز که بیشترین گردش مالی رو داشتن تشکیل میشه.
3. Stocks : در این قسمت سهام بزرگترین شرکت ها که دارایی های بیشتر از 10 میلیارد دلار دارن نمایش داده میشه.
4. Indices : این قسمت تعلق داره به بزرگ ترین شاخص های جهانی بر اساس سرمایه بازار.
5. Futures : مربوط به قرار داد های حقوقی بین یک خریدار و فروشنده برای خرید و فروش دارایی با تاریخ و قیمت از پیش معین شده در آینده . مدت زمان این قراردادها بستگی به نوع دارایی ها تفاوت داره.
6. Bonds : بخش مربوط به اوراق قرضه دولتی هستش که توسط دولت ها صادر میشه.
• بخش Screeners : این قسمت که با نام نمایشگر تعریف شده خودش سه تا بخش مجزا داره
1. Stock screener : در این قسمت سهام ها نمایش داده میشه.
2. Forex screener : در این بخش جفت ارز ها در بازار فارکس نمایش داده میشه.
3. Crypto screener : در این بخش هم ارز های دیجیتال موجود نمایش داده میشه.
• بخش More : در این قسمت با انتخاب بخش مورد نظر که در موردش سوالی دارین می تونین راحت تر به نتیجه مطلوب برسین. این قسمت به صورت کامل همه بخش های سایت رو مورد پشتیبانی قرار میده.
سخن پایانی
سایت تریدینگ ویو به عنوان یکی از پلتفرم های معتبر و محبوب بین فعالان بازار های مالی مطرح هستش. این سایت امکانات مناسب و جامعی رو در اختیار معامله گران قرار میده که به این وسیله می تونن تحلیل های جامعی از شرایط بازار و دارایی مورد نظر داشته باشن. در این مقاله با نحوه ثبت نام در سایت تریدینگ ویو و همچنین بخش های مختلف اون آشنا شدیم.
در این قسمت از دوره با موضوع ایجاد حساب کاربری در تریدینگ ویو و معرفی کلی آن آشنا شدید. با تماشای کامل این قسمت قطعا مفاهیم کامل و کاربردی را آموخته اید.
برای مشاهده سایر قسمت های دوره آموزش صفر تا صد کار با تریدینگ ویو Tradingview روی درس های زیر کلیک نمایید.
اگر علاقه مند به آموزش ارز دیجیتال هستید، سایر مطالب آموزشی ارزسنج را مشاهده نمایید و نظرات خود را برا ما بنویسید. ما از شنیدن نظرات شما خوشحال میشویم.
-
فصل 1: آموزش ساخت حساب کاربری در تریدینگ ویو و معرفی اولیه
-
درس 2 - معرفی ابزارهای تریدینگ ویو
-
فصل 2: آموزش ابزار و اندیکاتورها در تریدینگ ویو
-
فصل 3: آموزش نوار ابزار سمت چپ در تریدینگ ویو
-
فصل 4: آموزش نوار ابزار پایین و تریدینگ پنل تریدینگ ویو
-
فصل 5: آموزش نوار ابزار همیار و واچ لیست تریدینگ ویو
-
درس 1 - آموزش واچ لیست تریدینگ ویو
-
درس 2 - نوار ابزار همیار تریدینگ ویو
-
-
فصل 6: آموزش فیلتر نویسی در تریدینگ ویو
-
درس 1 - آموزش فیلتر نویسی تریدینگ ویو
-
سخن مدرس
7 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.