پادکست صوتی "راه های کسب درآمد از ارزهای دیجیتال به همراه ویدیو"
در اوایل پیدایش بیت کوین در سال 2009 تصور می شد که ارزهای دیجیتال فقط برای جابجایی های مالی کاربرد دارند. ولی امروزه خلاف این امر ثابت شده و رمز ارزها کاربرد های فراوانی در زندگی ما پیدا کرده اند. در کنار این موارد می توان به روش های متعددی هم از بازار ارزهای دیجیتال کسب درامد کرد که در این ویدئو قرار است همه راه های کسب درامد از ارزهای دیجیتال را به شما معرفی کنیم تا بتوانید بهترین نتیجه را از این بازار بدست آورید. همچنین مطالب مرتبط با ویدئو هم در ادامه برای شما ارائه شده اند تا بطور کامل با این موضوع اشنا شوید. ویدئو را تا انتها ببینید و مطالب مرتبط با آن را هم در ادامه مطالعه نمایید تا هر آنچه در این زمینه لازم است را فرا بگیرید.
آیا راه های کسب درآمد از ارزهای دیجیتال را می دانید؟ بازار ارز های دیجیتال اونقدری جذاب و پرسود هستش که همه افراد با سرمایه های خرد و کلان شون سعی در بهره مندی از این بازار دارن. میزان و کیفیت کسب درآمد از ارز های دیجیتال برای افراد مختلف متفاوته، انتخاب راه و روش مناسب، اتخاذ استراتژی سود ده و همچنین دانش و مهارت کافی همگی از فاکتور هایی هستن که در تعیین میزان سود و زیان ما در این بازار تاثیر دارن. خیلی از افراد بدون داشتن اطلاعات و مقدمات لازم به سودای سود های کلان وارد این بازار میشن و متاسفانه در عرض مدت کوتاهی هم سرمایه شون رو از دست میدن و سرخورده مجبور به ترک این عرصه میشن.
ما در آکادمی ارز سنج قصد داریم که از چنین مواردی جلوگیری کنیم و اصول و راه و روش ورود و حضور موفق در این بازار رو به شما آموزش بدیم. راه های کسب درآمد از ارز های دیجیتال متنوع و مختلف هستش که هر فرد با توجه به مقدار سرمایه خودش و سطحی از دانش و مهارت که داره می تونه یکیشو انتخاب کنه و پی بگیره. در این مقاله و همچنین ویدیو ضمیمه شده این مقاله سعی داریم کلیاتی از راه های کسب درآمد از ارز های دیجیتال رو شرح بدیم و فضای این بازار رو براتون ترسیم کرده باشیم.
این مقاله رو کامل بخونید و ویدیو آموزشی اون رو هم ببینید تا با راه های کسب درآمد از ارز های دیجیتال آشنا بشید. در پایان هم می تونید سوالات و نظرات تون رو در بخش انتهایی و قسمت نظرات مطرح کنید. کارشناسان آموزشی ما بررسی می کنن و در اسرع وقت پاسخ شما رو خواهند داد.
بررسی کلی بازار ارز های دیجیتال
وقتی از بازار ارز های دیجیتال صحبت می کنیم باید در نظر داشته باشیم که با یک بازار جهانی با ارزش کل چند تریلیون دلاری و میلیون ها کاربر فعال طرف هستیم. حجم ارزش بازار ارز های دیجیتال تقریبا از سال 2017 به بعد دچار یک جهش شد و در راس بازار های مالی قرار گرفت. روزانه میلیاردها دلار رمز ارز بین کاربران از نقاط مختلف دنیا معامله و خرید و فروش میشه و روز به روز هم بر تعداد ارز های دیجیتال جدید افزوده میشه.
این بازار ماهیت یک شمشیر دو لبه رو داره، یعنی همونطور که می تونه بسیار پر سود و پر بازده باشه، به همون اندازه هم می تونه سرمایه فرد رو در عرض یک شب به باد بده. این که کارشناسان و صاحب نظران این حوزه مدام هشدار میدن که هیجان زده نشید و بعد از کسب دانش و تجربه لازم وارد بازار بشید به خاطر همین مسئله هستش. در این بازار شیوه های متفاوت برای کسب درآمد داریم که در ویدئو به آن اشاره شد و موضوع این مقاله هم هستش و قراره که به شکل کامل بررسی کنیم.
راه های کسب درآمد از ارز های دیجیتال
در این قسمت وارد بخش اصلی مون میشیم که بررسی و توضیح راه های کسب درآمد از ارز های دیجیتال هستش. مواردی براتون لیست میشن و پیرامون شون توضیحاتی ارائه خواهیم داد. با توجه به شرایط خودتون می تونید یکی از این راه های رو انتخاب کنید و به کسب سود و درآمد از بازار ارز های دیجیتال بپردازید.
-
سرمایه گذاری در ارز های دیجیتال (HOLD)
قطعا اسم سرمایه گذاری رو شنیدین و با مفهومش آشنایی دارین. سرمایه گذاری به معنای خرید و نگه داری یک دارایی به امید افزایش قیمت و ارزش اون در آینده هستش. همه ما در طول زندگی برای کسب سود و حفظ ارزش پول هامون سعی در سرمایه گذاری های متعددی داشتیم. خرید طلا، ارز، ملک و .... از موارد رایج سرمایه گذاری در بین مردم هستن. در دنیای رمز ارز ها هم سرمایه گذاری روی یک ارز دیجیتال با هدف کسب سود از رشد قیمتی اون در آینده رایج هستش. اما خب قطعا می دونید که هر رمز ارزی برای سرمایه گذاری مناسب نخواهد بود و انتخاب یک دارایی و ارز دیجیتال مناسب برای سرمایه گذاری نیازمند بررسی فاکتور های متعددی هستش. از آنجایی که در سرمایه گذاری نگاه ما به آینده هستش، بسیار مهمه که فاکتور های بنیادی یک دارایی رو که می تونن در آینده ارزش آفرین باشن به طور دقیق شناسایی و بررسی کنیم. در اینجا مفهومی مطرح میشه به نام تحلیل بنیادی یا فاندامنتال، در تحلیل بنیادی، ویژگی های ذاتی یک موجودیت که در ارزش دهی به آن موجودیت تاثیر دارن، بررسی و سبک و سنگین میشن. برای مثال، در یک رمز ارز، فاکتور هایی مثل افراد توسعه دهنده پروژه و سوابق شون، وایت پیپر پروژه، اهداف پروژه و .... از فاکتور های بنیادی هستن. برای خرید یک ارز دیجیتال جهت سرمایه گذاری، مهم ترین معیار ما باید بررسی فاکتور های فاندامنتال باشه، وقتی یک رمز ارز از لحاظ بنیادی قدرتمند باشه قطعا در آینده رشد خواهد داشت.
-
معامله گری در ارز های دیجیتال (Trading)
یکی دیگه از راه های معمول برای کسب درآمد از ارز های دیجیتال، معامله گری یا تریدینگ هستش که در ویدئو بهش پرداختیم. در این روش خریدار یک رمز ارز معمولا قصدی برای نگه داری طولانی مدت ارز خریداری شده نداره و هدف اصلی کسب سود از نوسانات قیمتی و بالا و پایین شدن مقطعی قیمت ها هستش. معمولا معامله گران یا تریدر ها توجه آنچنانی به فاکتور های بنیادین ندارن و توجه اصلی شون روی چارت ها و الگو های قیمتی هستش. برای موفقیت در تریدینگ، دانش و مهارت تحلیل تکنیکالی بیشتر مطرح هستش. در تحلیل تکنیکال، شما روند های قیمتی گذشته رو بررسی می کنید و استخراج الگو های تکرار شونده، قیمت های آینده رو پیش بینی می کنید. برای تریدر ها مهم نیست که یک رمز ارز چقدر پشتوانه داره و در آینده به کدوم سمت میره، چیزی که مهمه نوسانات قیمتی چند روزه اون دارایی هستش. همونطور که در ویدئو هم اشاره کردیم به طور کلی ترید کردن و معامله گری در ارز های دیجیتال رو می تونیم به دو بخش اصلی تقسیم کنیم :
• معاملات Spot:
شکل ساده تریدینگ هستش و شما بعد از بررسی های تکنیکال، اقدام به خرید یک رمز ارز و نگه داری کوتاه مدت اون می کنید که بعد از افزایش قیمت به فروش برسونید. معاملات اسپات معمولا روی سود های کم در حد چند درصد در بازه های زمانی کوتاه تمرکز داره. امکان انجام معاملات اسپات در همه صرافی ها وجود داره و حتی در صرافی های ایرانی هم می تونید این کار رو انجام بدید. برای ورود به حوزه معاملات اسپات، لازمه که در ابتدا تحلیل تکنیکال، استراتژی های معاملاتی و .... بلد باشین. با داشتن سطح مناسب از این مهارت ها، قطعا در این چنین معاملات سود خوبی خواهید داشت و در غیر اینصورت احتمال ضرر و زیان بالاست.
• معاملات آتی یا Futures:
معاملات آتی یا معاملات فیوچرز همونطور که از اسمش پیداست مربوط به آینده هستش. این نوع قرار داد ها در زمان گذشته یا حال منعقد شدن ولی سر رسید اونا در آینده خواهد بود. مفهوم معاملات فیوچرز شاید برای خیلیا گنگ و مبهم به نظر برسه، از همین رو یک مثال میزنیم که درکش راحت تر بشه. فرض کنین که یک شرکت ساخت و ساز دارین و قراره تا یک سال دیگه یک آپارتمان رو تحویل مشتری ها بدید. با توجه به تجربه و محاسبات خودتون به این برآورد میرسین که در طول دوره ساخت این آپارتمان به 20 هزار میل گرد نیاز خواهید داشت، برای این که بتونید هزینه ها رو مدیریت کنین قسمتی از بودجه پروژه رو برای تهیه میل گرد کنار میذارین، در این بین کسی تضمینی نمیده تا زمانی که آپارتمان مورد نظر به مرحله ای برسه که به میل گرد نیاز داشته باشه، قیمت ها تغییر نکرده باشن. برای در امان موندن از چنین نوساناتی معامله میل گرد به شکل فیوچرز بهترین راه خواهد بود. شما می تونین با فروشنده میل گرد یک قرار داد آتی با قیمت معین تنظیم کنید و در اون قرار داد تاریخ تحویل کالا رو هم معین کنید.
خب حالا فرض کنید قیمت خرید هر میل گرد رو در قرار داد روی عدد 10 هزار تومن تنظیم کردید. در موعد تحویل جنس که در آینده هستش دو سناریو پیش روی شما خواهد بود. اولین سناریو این که ممکنه به دلایل اقتصادی یا سیاسی موعد تحویل جنس قیمت میلگرد پایین بیاد به هر عدد 7 هزار تومن برسه، ولی چون شما قرار داد رو روی 10 هزار تومن تنظیم کردید ضرر می کنید و اگر چنان چه صبر می کردید و قرار داد آتی نمی بستین، جنس رو ارزون تر تهیه می کردین. سناریو دوم دقیقا برعکس سناریو اول هستش. فرض کنید به هر دلیلی قیمت افزایش پیدا کنه و قیمت هر میل گرد به 15 هزار تومن برسه. در اینجا شما سود دل چسبی خواهید داشت و جنس رو با قیمت پایین تر از قیمت زمان حال تهیه کردید.
در ارز های دیجیتال هم دقیقا به همین شکله، پوزیشن معاملاتی شما با سر رسید در آینده هستش. نکته جذاب معاملات فیوچرز در اینه که هم از کاهش قیمت ها و هم از افزایش قیمت ها میشه کسب سود کرد و همچنین می تونید از اهرم برای ضریب دهی به سرمایه خودتون استفاده کنید. البته همونطور که سود این معاملات زیاد هستش به همون اندازه هم می تونه موجب ضرر و از دست دادن سرمایه (لیکوئید شدن) بشه. اگه میخواین در تحلیل تکنیکال حرفه ای بشین CoinMarketCap و Trading View دو تا از بهترین وب سایت هایی هستن که می تونین از اون ها استفاده کنید که در ویدئوی معرفی اجمالی کوین مارکت کپ و دوره آموزش تریدینگ ویو Tradingview بطور کامل آنها را توضیح داده ایم.
-
سپرده گذاری در ارز های دیجیتال (Stacking)
Stacking به معنای سپرده گذاری برای کسب سود هستش. با سپرده های بانکی که به مشتریان سود پرداخت می کنن همه آشناییت دارن. در ارز های دیجیتال هم مفهوم مشابهی داریم و می تونید رمز ارز هاتون رو در ازای دریافت سود مشخصی، سپرده گذاری کنید. استیکینگ یکی دیگه از روش های مرسوم کسب درآمد در ارز های دیجیتال هستش. روش استیکینگ یکی از روش های کم ریسک برای کسب درآمد در ارز های دیجیتال هستش. از نقطه نظر فنی وقتی اقدام به استیک کردن یک رمز ارز میکنین، در واقع تبدیل به یک نود در شبکه اون ارز دیجیتال شدید و به بررسی تراکنش ها و اضافه کردن بلاک های جدید در شبکه می پردازین، دقیقا همان کاری که دستگاه های ماینر در شبکه رمز ارز هایی مثل بیت کوین و اتریوم انجام میدن. البته در استیکینگ به نود ها به جای ماینر (استخراجکننده)، ولیدیتور (اعتبارسنج) میگن. بعضی از کیف پول ها (نظیر تراست ولت، اتمیک ولت و ... ) امکانات استیک کردن رو پشتیبانی می کنن و می تونید با نگه داری رمز ارز ها در این پلتفرم ها سود دریافت کنین. البته در نگاه اول شاید استیک کردن و هولد کردن یک ارز دیجیتال، یکی به نظر بیان. بالاخره تو هر دو ما مقداری ارز دیجیتال رو برای مدتی مشخص در کیف پول نگه داری می کنیم. یک تفاوت کلیدی بین این دو وجود داره. وقتی شما ارزی رو هولد می کنید، انتخاب با شماست که چه مدت اون ارز رو در کیف پولتون نگه داری کنید و کسب سود هم بسته به فروش شما در موقعیت مناسب هستش و می تونه متغیر باشه ولی در استیک کردن، رمز ارز، مدت نگه داری رو تعیین می کنه و مقدار سود هم درصد مشخصی نسبت به سرمایه درگیر شده هستش. اگه میخواین بیشتر با استیک و نحوه انجام آن آشنا بشین، ویدئوی آموزش استیک کردن Staking در تراست ولت رو مشاهده نمایید.
-
مشارکت در عرضه اولیه کوین (ICO)
عرضه اولیه کوین یا ICO به فرآیندی گفته میشه که در اون یک پروژه جدید رمز ارزی، برای جذب سرمایه لازم برای توسعه کار خودش، تعدادی از توکن های جدید خودش رو به فروش میذاره. در این فرآیند معمولا قیمت توکن ها با قیمتی پایین از مقدار واقعی ارائه میشه و از همین رو برای خیلیا شرکت در ICO جذابیت داره و به عنوان یک روش کسب سود بهش نگاه می کنن. عرضه اولیه ارز دیجیتال هم توسط خود شرکت و هم توسط صرافی ها قابل انجامه که معمولا صرافی ها پروژه های جعلی و ضعیف رو برای اعتبار خودشون هم که شده فیلتر می کنن و از همین رو شرکت در عرضه اولیه کوین صرافی ها از این نظر اهمیت داره و ریسک کمتری به دنبال خواهد داشت. البته اخیرا کلاهبرداری در پروژه های ICO خیلی افزایش پیدا کرده و نیاز به این هست که با احتیاط بیشتری در این زمینه عمل بشه. در سایت های معتبر و مطرحی مثل کوین مارکت کپ می تونید از اخبار مربوط به ICO های جدید خبر دار بشین و نحوه مشارکت در فرآیند عرضه اولیه رو مشاهده کنید. توجه داشته باشید که هر عرضه اولیه ای قرار نیست سود آور باشه. قبل شرکت در یک ICO باید حسابی در مورد اون پروژه تحقیق کنید و وایت پیپر پروژه رو بخونید و با بررسی همه جوانب در نهایت اقدام کنید. اگه میخواین بیشتر با مفهموم ico آشنا بشین، ویدئوی ICO چیست ؟ ما رو که در مورد این موضوع تهیه شده است را مشاهده نمایید.
-
ایردراپ ها در ارز های دیجیتال (Airdrop)
ایردراپ ها شیوه ای بی هزینه و کم ریسک برای کسب سود و درآمد از ارز های دیجیتال هستن. در یک ایردراپ، یک پروژه تازه تاسیس در ازای کار هایی که از شما میخواد که عمدتا این کار ها تبلیغاتی هستن، به شما مقداری توکن رایگان اهدا می کنه. به زبان ساده ایردراپ های شیوه ای از بازاریابی و تبلیغات در دنیای ارز های دیجیتال هستن و که به کاربرانی که در شناخته شدن پروژه و محصولشون کمک می کنن، پاداش رمز ارزی میدن. معمولا در ایردراپ از شما خواسته میشه که در وب سایت پروژه ثبت نام کنید، در اکانت توییتری، توییت هایی در جهت معرفی پروژه داشته باشین و کانال تلگرامی پروژه رو دنبال و به دیگران معرفی کنید. همونطور که متوجه شدید، شرکت در یک ایردراپ نیاز به امکانات خاصی نداره و هزینه ای هم برای کاربر نخواهد داشت و فقط کافیه که مقداری زمان صرفش بشه. برای معرفی ایردراپ های جدید هم سایت هایی فعال هستن و اخبار به روز این حوزه رو پوشش میدن که با مراجعه بهشون می تونید از ایردراپ های جدید و شرایط هر کدوم آگاه بشید. توجه کنید که حوزه ایردراپ ها هم عاری از کلاهبرداری و تقلب نیست و کلاهبرداران در این زمینه هم حضور فعالی دارن. پس از وب سایت های معتبر کسب اطلاعات کنید و در مورد پروژه ای که مد نظر دارید حتما تحقیقات کافی رو انجام بدید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ایردراپ ویدئوی Airdrop چیست؟ پیدا کردن ایردراپ رایگان ما را تماشا کنید.
-
استخراج ارز های دیجیتال (Mining)
روش دیگه برای کسب درآمد در ارز های دیجیتال، روش استخراج ارز های دیجیتال یا ماینینگ هستش. در این شیوه که به وسیله یک سخت افزار قدرتمند انجام میشه، دستگاه ماینر در ازای فعالیتی که می کنه از شبکه پاداش دریافت می کنه. خب به نظرتون کار ماینر چیه و برای چه چیزی به کارکردش پاداش میدن ؟ شما وقتی تراکنشی در بلاکچین انجام میدید، صحت این تراکنش باید بررسی و تایید بشه. در بعضی شبکه های ارز دیجیتال، بررسی و تایید تراکنش ها بر عهده دستگاه های سخت افزاری به اسم ماینر هستش. ماینر ها هم در ازای کمک به پیشبرد کار شبکه و تایید تراکنش ها، از مقدار کارمزدی که طرفین تراکنش پرداخت می کنن، پاداش دریافت می کنن. ارز های دیجیتالی مثل بیت کوین، اتریوم، مونرو و .... توسط دستگاه های سخت افزاری قابل استخراج هستند.
در گذشته با پردازنده های کامپیوتر شخصی هم میشد استخراج رو انجام داد ولی به دلیل بالا رفتن سختی و ترافیک شبکه دیگه پردازنده های کامپیوتری کارایی آنچنانی ندارن و دستگاه های مجزای ماینینگ (ASIC) که قدرت پردازشی بالایی دارن ساخته شدن. دستگاه های ماینر مصرف برق بالایی دارن و این قضیه یک چالش برای کاربران هستش تا هزینه های انرژی رو پوشش بدن. در کشور هایی مثل ایران که قیمت انرژی پایین هستش، معمولا استفاده غیر مجاز و در تعداد بالا از این دستگاه های زیاد هستش. در حال حاضر قوانین استخراج رمز ارز در کشور ما همچنان در حاله ای از ابهام قرار داره و فقط مجوز های محدودی برای این کار البته با نرخ برق متفاوت صادر میشه. دومین ارز معروف بازار یعنی اتریوم هم توسط سری از پردازنده های گرافیکی (GPU) که بهشون ریگ استخراج گفته میشه، استخراج میشن. ریگ ها معمولا نسبت به ماینر های بیت کوین مصرف برق کمتری دارن و راه اندازی شون هم توسط کارت های گرافیکی رایج کامپیوتری هستش. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد استخراج ارزهای دیجیتال ویدئوی آموزش استخراج ارزهای دیجیتال ما را تماشا نمایید.
-
فعالیت در پلتفرم های غیر متمرکز (بازی های بلاکچینی ، موتور های جست و جو و ....)
بعضی از پلتفرم های غیر متمرکز هستن که در ازای فعالیت در بستر شون به کاربران ارز دیجیتال میدن. بازی های بلاکچینی، شبکه های اجتماعی غیر متمرکز و یک سری از موتور های جست و جو گر به این شکل عمل می کنن. برای مثال شاید نام بازی های Decentraland، Sandbox، یا اکسی اینفنیتی رو شنیده باشین، این بازی ها رمز ارز اختصاصی خودشون رو دارن در محیط کاربری این بازی ها، ضمن سرگرمی میشه درآمد رمز ارزی هم داشت. موتور جست و گر presearch از دیگر پلتفرم های غیر متمرکز هستش. این موتور جست و جو به کاربران خودش که با presearch جست و جو هاشون رو انجام میدن توکن های pre رو اعطا می کنه. با کار کردن روزانه با این موتور جست و جو پس از اینکه تعداد توکن های دریافتی به 1000 عدد رسید، می تونید برداشت کنین و اون ها رو به قیمت روز در صرافی ها بفروشید. پلتفرم های غیر متمرکز نرم افزاری به سرعت در حال گسترش و پیشرفت هستن و معمولا برای تبلیغات و تشویق کاربران، پاداش دهی رمز ارزی دارن.
-
وام دهی و وام گیری در ارز های دیجیتال
در بعضی صرافی های ارز دیجیتال، امکان وام دهی و وام گیری با ارز های دیجیتال هم محیا شده. برای وام گیری، نیاز به وثیقه خواهید داشت و معمولا تا 80 درصد اون مبلغ رو می تونید وام دریافت کنین. خب شاید یک سری براشون سوال پیش بیاد که این چه مدلی کسب سود و درآمد داره برامون و آیا اینکه برای مثال 100 واحد سپرده گذاری کنیم و فقط 80 واحد وام بگیریم چه توجیهی داره ؟ وام گرفتن برای کاربرانی مفیده که سرمایشون محدوده و دوست دارن از مزایای هولد کردن و ترید کردن، توام با هم بهره مند بشن. بینید شما وقتی ارزی رو وثیقه میذارید، اون ارز به ارزش خودش باقیه و با رشد قیمت ها در آینده ارزش اون هم افزایش پیدا می کنه و متعلق به خود شماست، در کنار این مبلغ وامی رو هم گرفتید می تونید درگیر ترید کردن و معامله گری کنید و از این سمت هم سود و درآمد داشته باشید.
پس دیدیم که وام گیری در ارز های دیجیتال، چه طور امکان کسب سود با هولد و ترید رو با هم داشته باشه. از طرفی وام دهی در ارز های دیجیتال هم سود خواهد داشت، کاربرانی که پول خودشون رو برای وام دهی در اختیار صرافی قرار میدن، سود این قرض دهی رو هم دریافت خواهند کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر ویدئوی دیفای چیست ؟ | امور مالی غیر متمرکز در بلاکچین ما را مشاهده نمایید.
سخن پایانی
در این مقاله با راه های کسب درآمد از ارزهای دیجیتال آشنا شدیم. هشت راه رو بهتون معرفی کردیم که بسته به شرایط می تونید یکی از این راه ها رو انتخاب کنید. دقت داشته باشید که موفقیت در هر امر ملزوم داشتن دانش و مهارت کافی هستش. تجربه هم عنصر بسیار مهمی هستش. به طور کلی سعی کنید در این بازار احساسات و هیجانات بهتون غلبه نکنه و با دید باز و منطقی فعالیت کنین. گاها سود های کمتر و آرامش خاطر بیشتر بسیار بهتر خواهد بود نسبت به استرس و ریسک بیشتر. در این بازار بر خلاف تبلیغات یک عده انتظار سود های نجومی و یک شبه پولدار شدن رو نداشته باشین و منطقی و با شناخت کافی فعالیت کنین در این بازار در هر صورت امیدواریم استفاده لازم از این مقاله رو برده باشین، همچنین ویدیو آموزشی این بخش رو هم ببینید و نظرات و سوالات خودتون رو با ما به اشتراک بذارین.
-
تعداد دروس : 1
-
پشتیبانی : دارد
-
مدت : 14 دقیقه
-
سطح : مقدماتی
-
نوع : ویدئو
-
پیشنیاز : ندارد
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.
نظرات کاربران در مورد راه های کسب درآمد از ارزهای دیجیتال به همراه ویدیو